Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajajáj jedna z posledných exkluzivít nám nejak stagnuje. vlastne ťažko povedať či je to exkluzivita keďže prvé dva diely sú aj na PC.
    xbox hráči sa už modlia aby im MS nevzal aj tie posledné exkluzivity. alan wake (ultra subHD hra s mimikou postáv 10 rokov vzad), halo (strielačka pre usa hipsterov), gears of war (svalnaté opice sa vracajú), forza (fake GT). Kde je originalita? Kde je kvalita? Kde je kvantita?

SONY a PS3: LBP, Uncharted séria, GT séria, infamous séria, metal gear solid 4, Killzone 2/3, buzz séria, demon souls!, GOW III, heavy rain, MAG, motorstorm séria, Ratchet & Clank, resistance séria, Yakuza...etc

sony > ms
    killzone > halo

*5*
    • Mám xbox, a jediný co mě táhlo k xboxu bylo Halo, jinak Gears of war moc nemusim. PS3 závidím GOW III, Killzone, heavy rain a motorstorm. Avsak k xboxu me tahl i supr controller a kinect, ale kazdy mame sve preference, a uznavam ze PS3 ma hodne toho k nabidnuti :)
    • dilinja
      Dead Rising, Kameo: Elements of Power, Kingdom Under Fire: Circle of Doom, Lost Odyssey, Ninety-Nine Nights II, Ninja Gaiden II, Project Gotham Racing, Saints Row, Stoked. Tenchu Z, Too Human, Blue Dragon, Amped 3 *1*
      • SA-reg
        To jsi jen našel na netu nebo jsi z toho něco hrál?

A kolik lidí myslíš, že tyhle hry zná... taky bych mohl vypsat několik japonských exkluzivek pro Xko, ale o ty tu nejde...

Kdybych to měl vidět z pohledu českého hráče, tak je to tak asi:
        Xbox360 - Gears, Halo, Forza, Alan + retardovaný skákání před Kinectem...
        Sony - God of War, Grand Turismo, Uncharted, Killzone, Resistance, Infamous, Heavy Rain, MGS, Demon's Souls!!!!!!, LBP....

Sorrym ale kombonace Pc + PS3 se mi jeví jako nejlogičtější nákup, protože přijdeš jen o pár Xbox titulů, který nahradíš jinýma z PS3. A když si koupíš ještě Wii, tak máš 90% her v rukách... ale jo vlastně, Halo a Gears >>> 100 her, já vím Xbros.
        • Jenze ne kazdeho ty ps3 exkluzivni hry lakaji.Napriklad me z tech exkluzivit zaujalo akorat LBP,heavy rain a uncharted,zbytek je mi volnej.A kvuli temto par hram si nebudu kupovat dalsi herni platformu.
          Pocet exkluzivnich her neni nejake smerodatne voditko,ktera konzole je lepsi.
          • SA-reg
            Statisticky je to vodítko.

Pokud máš radši Xboxový hry, tak já ti to neberu... ale z čiré ligiky věci se mi zdá PS3 lepší.
        • Psychotic
          Ono jde o to, jestli jsou exkluzivky všechno. Myslím, že proti tvrzení, že PS3 má víc AAA exkluzivek se nedá nic moc namítnout. Pro X360 ovšem hrají lepší online služby, lepší vizuál multiplatformovek, větší hráčská základna a (uznejme, že v ČR je to důležité) snadné pirátění her.
          Navíc z pohledu Američana, kterého by ani nenapadlo považovat PC za herní přístroj, má exkluzivní i Splinter Cell, Zaklínače, Fable, donedávna i Mass Effect...

I já považuji PS3 + PC za ideální volbu, ale nesmí se to brát jednostranně. Přemýšlel jsem dlouho, jestli přece jenom nevzít Xko. Nelituji ničeho.
          • SA-reg
            Pro X360 ovšem hrají lepší online služby
            No, osobně nemůžu posoudit, ale v podcastem mluvili o zpraseným evropským PSN... ale zase placení za multi < neplacení za multi.

lepší vizuál multiplatformovek
            To je pravda... to je tím, že PS3 je odlišný od Xka a PC a tak se na něj špatně předělávají ty hry.

a (uznejme, že v ČR je to důležité) snadné pirátění her.
            To je 100% pravda.

Já to beru z logického pohledu, co se jeví "statistiky nejlepší". Pokud si lidi můžou kopit předraženej iPhone, tak si můžou koupit i Xbox a hrát tam tři hry dokola. To je jejich věc.
    • Trolololololololo lololooooooo laaaa laaaaaaaa trololoooooo looooo lololoooooo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit