Přejít na výpis diskuzí
Halo: Spartan Assault zaútočí překvapivě na Windows 8 platformy
4.6.2013 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
No já spouštím PC pouze jednou za den. Pokud na PC zrovna nejsem - není problém ho dát do režimu spánku...
-
Rychlost spousteni je opravdu plus, ale popravde, kolikrat za den uzivatele pousti PC? 1-2x?
-
Hovoril som samozrejme o Halo 2 ktore vyzadovalo Visty a ktore si nikto rozumny do kompu nedaval, takze predajnost urcite netrhala rekordy. Proste sa nepoucili a zasa nieco pretlacaju silou.
-
Nic proti, ale nemam duvod prechazet na system, kde jeden z jeho nejvetsich prinosu je na PC zcela k nicemu. Clovek, co na PC ve skutecnosti neco dela a nema to jen na facebook, koukani videii a prohlizeni fotek sahne po 7, pripadne jinem opensource systemu a to je fakt, ktery je jasne na prodejnich cislech videt.
-
Pamatujete jeste na Halo 2 Vista? To jsou v Microsoftu opravdu takovy d*menti, ze se nepoucili? Evidentne jsou. Nesral jsem si tam Visty tenkrat a nebudu tam sr*t Win 8 ted.
-
HALO jsem nehrál, ale i kdyby to chtěl zkusit, tak nejsem deb*l a nebudu si instalovat nějakou sračku, která je vyhlášená za propadák jménem WIN 8 . Nelíbí se mi to, nevyznám se v tom a je to prostě hnus *15* ( pouze pro mě samozřejmě ! Někomu se to líbí a nehodlám mu brát jeho názor) . Jediné + WIN 8 je, že je spuštěný do 2-3 vteřin. Já jsem spokojený s WIN 7 a asi to měnit ani nebudu.
-
Podle Steamu ma Win 8 0.83% hracu. Takze normalni clovek si do PC tuhle s*acku opravdu neda.
-
Takže jsi v reklamě viděl dlaždice a zatemnil se ti mozek vztekem jo? Hele tohle jsou argumenty primitivů a zakomplexovaných hňupů nic proti .)
-
Rozumny clovek h.vno pozna, jeste nez do nej kousne.
-
"Je tu už nějakej blázen, co si do PC Win8 naládoval?" vs "ale jen kvuli tomu nebudu rikat, ze je jema nikdo." Takže klid jemíčku.
-
Ty by ses měl vrátil hlavně na zákldní školu, aby jsi se trochu zamyslel nad gramatikou vět a výnamem jejich slov. Až na tebe pochopili všichni, co jsem myslel.
-
Napojte mi na to myš a klávesnici a velice rád si to zahraji... alespon v rozlilšení 1920x1080... hru miluji, první sekundy mě nadchly že to bude další kvalitní FPS střílečka, druhé dojmy Alien Shooter 2 ze světa Hallo. Záverečné dojmy... asi si to nezahraji *1*
spíš ať předělají všechny díly na PC nebo mě opravdu donutí si kvůli jedné hře koupit Xbox *1* -
Win 8 jsou naprosto ok a rozhodně nejlepší win co jsem měl.. Rychlost, přehlednost... nejlepší na tom je, že největší kritici jsou ti kteří win 8 ani nenainstalovali.
-
Halo serie je exclusivka pro xbox. Je to jedna ze serii, ktera tu konzoli prodava. U MS by museli byt padli na hlavu, aby to portli na PC. A nizke prodeje urcite neni problem Halo serie...
-
To je prece uplne jedno. Sam je taky nemam, ale jen kvuli tomu nebudu rikat, ze je jema nikdo.
-
Degesi su nepoucitelni, dufam ze sa znova budu cudovat nizkym predajom a na vine bude zasa piratstvo *7*
-
Plus, koľko z toho tvorilo OEM licencie...
-
To ze se prodalo pres 80 mega licenci neznamena ze si ho poridilo pres 80 mega hracu her. Uz vidim ty PC na uradech, ve skolach atd. jak maji konfigurace pro "pareni" her. *6*
-
snaží se vydelat proto tyhle tahy s kompatibilitou a postupnym jakoby "vylepšovanim" windowsu (i když bezny uzivatel by klidne vystačil jeste s xp). Hlavne ze jim to lide žerou. Ješte kdyby nejakej ačkovej titul ohlasili jen pro win8 tak bych se vazne nasral
-
Sasek jsi ty a navic s velmi malym rozhledem i saskem *1* Win8 se uz prodalo pres 80 milionu. Takze je fakt nema vubec nikdo.