Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, obtížnost je dobrá věc, ale AI nesmí nikdy cheatovat.

Já se osobně bojím jen té omezené váhy.... Mít u sebe 2,5K nábojů do minigunu nebo 50 raket do raketometu nezní zrovna unesitelně, ačkoliv zrovna tolik já považuju za "plný zásobník pro zásobník". Všeobecně mi to zní jako velká diskriminace milovníků Big Guns. Doufám že nás nechají tahat na provázku zásobní brahminu. Dělat si chodící zásobník z NPC mi vždy přišlo degradující *2* .
    • pokud se podíváme na specifikaci HC modu, je evidetní, že má nastavovat podmínky co nejbližší realitě. takže otázka zůstává, vážně by si s sebou zvládl tahat minigun + 2500 nábojů? a běhat s tímdle na zádech poušti? pochybuji :-)
  • Kedysi som hraval vsetko na easy, potom normal, hard a teraz uz hravam vacsinou na nejakom insane alebo director's cut. Dolezite pre mna je, aby vysoka obtiaznost neposobila frustrujuco tym, ze AI cheatuje, alebo nepriatelia sa vam respavnuju za chrbtom, alebo sa deju negativne veci ktore nemozete nijako ovplyvnit.
    • Souhlasim doufam ze to bude hardcore jako hardcore a ne hardcore jako load/save postup... kazdopadne jsem zvedav jak dlouho bych vydrzel ve wasteland kdyby to byla realita... duofam ze HC mod nam to aspon trochu priblizi..
      • každý pravověrný falloutista by měl mít plán B, až tu z toho všeho kolem wasteland bude :-) u mě to je cesta ke tchánovi pro loveckou pušku na slony (asi 8mm patrony :_-)) a zakempování na vodárenské věži :_)
        • Hej, keď ti spadne na hlavu atomovka, tak ti tá tvoja gumipuška nepomôže *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit