Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Pokud by byla komunikace pro Valve tak důležitá, už bychom ji dávno vyvinuli“ no co je tohle za kokosa, komunikace je nejen ve vývoji her alfa i omega, fakt nechápu jak s tímhle managementem může valve fungovat
    • Snadno. Narazili na zlatou zilu (Steam) a te se drzi. Penizky se sypou aniz by skutecne museli neco kloudneho delat, nebo snad riskovat s necim novym (jak ostatne slecna rekla). Proc taky, kdyz se muzou prizivovat na tom, co delaji jini (coz ale neni chyba a problem Valve)?
      EA to pochopilo a rozhodlo se, ze se s Valve delit nebude a podivej jakej shitstorm to sveho casu mezi hraci to spustilo... Mne teda Origin taky moc nesedi, ale chapu proc ho udelali a akceptuju to. Proc taky ne, kdyz akceptuju Steam?
      S takovym pristupem Valve k praci si muzem o HL3 nechat jenom zdat...
      • Používám oboje a uživatelsky mi nevadí ani jeden, možná že origin mám radši páč můžu hrát hry i offline, což mě na steamu nemile překvapilo, že torchlight 2 šel v pohodě bez netu a po updatu jenom demo hry a to mám krabicovku, deus ex si taky bez netu nezahraju a vlastně skoro nic
        • Taky pouzivam oboje, i kdyz Origin ted vlastne nemam, protoze zrovna nehraju nic od EA, takze sel z kompu i Origin.
          Origin mi prisel pomalejsi a taky jsem s nim mel drobne problemy (hry se spustili az na druhy nebo treti pokus, jednou jsem ho musel uplne preinstalovat, protoze uz to neslo vubec), ale to jsou veci, ktere se u novych veci proste objevi. Nemohl bych ocekavat, ze by byl Origin hned na urovni zavedeneho Steamu. Ale nevim, jak je to ted. Uz je to par mesicu, co jsem ho spoustel naposled...
          Ale offline hrani je urcite mozne i u Steamu. Hral jsem offline nekolik her (ruzne Total War, GTA IV, M&B Warband) a nebyl problem. Jednou za cas (snad jednou za mesic) sice clovek musi jit online kvuli overeni nejakych veci, ale pak uz muze znovu nerusene hrat offline.
          • MrSanta
            Origin je nyní, zdá se mi, už co se rychlosti týká v pohodě. Nedávno jsem z něj instaloval a rychlost stahování byla stejná jako na Steamu. Taky už pomalu zavádí achievmenty, i když zatím jsou jenom u několika nových EA her. Dále přidali počítadlo hodin strávených v jednotlivých hrách. Jediné, co mi tam chybí, je típání obrázků z hraní. To Origin zatím nemá (nebo jsem to ještě nenašel).
            Lehce haprovalo aktivování EA her na Originu pomocí kódů z krabicovek. Někdy bylo potřeba postup opakovat, protože služba během kontroly kódu přestala fungovat. Stačilo stránku znovu načíst a kód zadat znova. Úspěšně jsem aktivoval sběratelku Dragon Age: Origins, Awakening a sběratelku Mass Effect 2.
            Klasicky nic moc je EA podpora, ale ona podpora celkově, nejen od EA, kolikrát za moc nestojí. Teď je tam celkem velký problém s aktivací DLC Stone Prisoner pro DA: Origins. Ne a ne to rozchodit. Postupů mraky, ale žádné řešení není 100%, navíc některé jsou docela uživatelsky náročná. Aspoň přidali možnost stáhnout si Stone Prisoner, Colector's Edition DLC a Red Dragon Armor do BSN, což původně nebylo.
            Celkově mezi Steamem a Originem velký rozdíl v základní funkčnosti nevidím. Steam samozřejmě pořád vede díky brutálním slevám, ale Origin už taky vystrkuje růžky. Pro mě je na Steamu ještě příjemná možnost típání obrázků a zánovní funkce Big Picture.
            EA se malými krůčky snaží stát se "normálním" molochem *1*
          • Hm tak bohužel ty hry co mám já tak offline nefachají, možná shadow warrior který byl zdarma, na originu jsem hrál naposledy mass effect trilogy, když jsem byl offline tak stačilo jen zadat heslo mohl jsem hrát
            • to já taky jen na notebooku, teď jsem vypnul wifi a deus a torchlight najednou chodí a to jsem nic nedělal, mě jde o spolehlivost, ne to že si zahraju občas když to zrovna funguje, třeba u deus ex jsem jednou neměl savy, a když jsem dal novou hru tak po chvíli spadla a hlásila že se hru nepodařilo spustit kvůli absenci internetového připojení, možná to spravili nějakým patchem, co já vím
            • Steam používám skoro nonstop offline na laptopu, pokud nějaká hra nefunguje offline, nejspíš není to vina Steamu.
    • Keyz
      Když máš zásobu peněz jde to lehce. Prostě něco děláš co je na ho*no, ale je to jedno.
      • Jestli tam mají opravdu takovéhle "odborníky" ve vedení, tak o tu zásobu peněz brzo příjdou, ale asi ne, tomu nevěřím, je jasné že když rozpočet sežere management, tak radši vyhodí vývojáře a rozpustí projekty, než aby vyhazovali ve vlastních řadách, herr Dektarjev
  • Keyz
    Stejně to je škoda.
    Možná mají touhu něco udělat, nějakou hru, HW ale nejsou schopný to dodělat. Asi to chtějí mít supe jako poslední Duke Nukem. Ten ale neměl takovou zásobu financí, tak nakonec něco museli vydat.

Rád bych viděl jejich hru. HL 2 vyšla v době kdy byly FPS jiné. Dnes to je samá filmovost, automatické léčení, a mega efekty.
    Zajímalo by mně jestli by se vůbec chytli a případně jak?
    • Myslím, že i kdyby jejich hra vypadala jakkoli, úspěch by byl zaručen díky obrovské základně fanoušků, stačilo by jen to jméno Half-Life stejně tak, jako stačilo v případě Diabla 3, které zrovna nebylo zázrakem herního průmyslu a podívej, jak skvěle dopadlo.
  • CRYPT
    Pekna zenska
    • Co je na ní pěknýho ? Chtělo by to občas vyjít ven z jeskyně, každá druhá ženska je hezčí.
  • Dag0
    teď už chápu proč valve nic dlouho originálního neudělal :) a odpovídalo by to právě nedostatku komunikace mezi jednotlivými celky firmy.
  • To je jako si nechat od ženský cpát názor na koupi auta které recenzuje... Ani se nedivím, že jí poslali do hajzlu...
    • Liskni si...
  • Klasika. Ukřivděnec dostane padáka a jediné, na co se zmůže dál, je dštění ohně a síry na adresu svého bývalého chlebodárce. To jsme zažili už nesčetněkrát během čistek šéfredaktorů plátku LEVEL.

Ubohé, nicméně v případě této paní je jasné, že během okurkové sezény po tom média půjdou jako slepice po flusu.
    • Pracujete ve Valve, ze muzete s jistotou napsat, ze ta pani konstatuje hola fakta, jak to v te firme proste chodi? Kdyz budu konstatovat holou pravdu, tak hazu spinu? To jsi zhrzeny chudak spise ty, ktery evidentne neumi v zivote unest neprijemnou pravdu *3*
    • Přesně tak ale zdejší komunita defeaultů to nepobere ;)
      • +1 (pisi sem, protoze by to ty tuny minusu schovali)
    • Vytáhni si Valve dildo z zadku.
  • Viktor_H
    Pro mě osobně další šrám v "neposkvrněné" pověsti Valve. Ten první přišel během naprosto nesmyslného a chaotického zacházení s developery v rámci Greenlightu, resp. jeho obcházení.

Květinové praktiky do byznysu o stovkách lidí asi opravdu nepatří...
  • Podle mě shoří v pekle za to, že kritizovala Valve.

Summer Steam sale kdy?
    • 11.7. začne
    • Valvedrone pls.
    • Kdy bude Steam Summer sale netuším, ale máš ještě pár hodin na greenmangaming.com, kde výprodej již skončil, ale spustili na závěr všechny slevy ještě jednou... Tam jsou také Steam klíče a například Borderlands 2 + Season Pass za 13.50$ (ještě dodatečných -10% z 15$ přes slevovej kód) je nabídka, která zaujme určitě mnoho lidí...
      • Už to asi skončilo. Nevidím tam možnosť kupit to tak za lacno.
        • Jo jo, podíval jsem pak na čas trvání na jejich stránky a končilo to v 17:00 našeho času... :/
          • ach skoda. :/
    • Summer Steam Sale bývá většinou na konci července
      • Většinou býval na konci června a ne července. Naposled to posunuli o cca 2 týdny a začínal 12. července.
  • Popravdě, jestli to co drží v ruce, byl její návrh, jak by měla vypadat Valve next gen konzole, tak se nedivím, že ji vyrazili. *5*
    • To má být humor nebo co?
      • ona to myslela vazne?
  • zensky..
    • Mato1987
      feminism

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit