Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky a vše o PC verzi Modern Warfare 3
21.10.2011 | levis
32 příspěvků
-
Gameplay je stejnej jako ve dvojce, úrovně tvoří tunely jako ve dvojce, grafika a animace je stejná jako ve dvojce, zvuky stejný jako ve dvojce...jakou to asi může mít HW náročnost?
-
-
Ja ko ve dvojce? *3* *1*
-
-
MW dvojce..
teda mozna jsem jen nepochopil tvuj vtip, jestli tam nejaky byl O.o
-
-
-
Ved : Modern Warfare 3 hraju iba sproste deti, tak by to malo ist aj na
Celerone 466 Mhz,128 ram, Riva TNT32 *1* -
-
get stuffed!
-
-
No... BF3 Jasná volba. MW3 si ovšem taky zahraju. To je prostě povinnost.
-
-
MW 3 len zo zvedavosti a mozno sa z toho nieco vykluje *3*
-
-
nebudu se tím tajit BF3 si koupím a tohle možná stáhnu a zkusim single po jeho dohrání se zavřu do skříně a dokonce života tam budu brečet co mě to napadlo
-
ja vim, ze to sem nepatri, ale musim: BF3
-
A víte co? Já se na to těším a nestydím se za to *15* bez ironie
-
myslíte že tu hru spustím,když mám Nvidia 9800GT(nebo XT?) 512MB,4 GB RAM DDR2 a !jednojádrový! procesor P4 HyperThreat(ten procesor má vlastně druhý jádro virtuální) 3,5 Ghz? sem skromnej,bohatě mi postačí,když budu moct hrát na řekněme na 1280x1024 a nízkých detailech,s vypnutym AA a jinejma serepetičkama...utáhne to? mam zkušenost,že u spousty her bylo v minimálních požadavkách 2 jádro,ale tu hru sem pak normálně bez problému hrál na středních detailech se svym jednojádrem
-
-
to rozjedes... jestli si rozjel MW2 tak jo ... call neni narocny
-
-
Rád si zahraju.x) přeci jen,, v jaký hře můžete postřílet pár teroristickejch šmejdů v Praze... přesto Bf3 je pro mě jasná volba ke koupi..
-
Těšim se *14*
-
nechapu proc to ma vetsi naroky na procesor nez bf3 kterej vypada na nejnizsi lip nez mw3 na nejvyssi *16* mam jen E4500 nebo tak nejak. snad to bude lip optimalizovany jinak to nekoupim. *12* *12* *12* *12* *11* *10*
-
-
Tak zkus bf 3 hrát na dual core bez toho aby se to nelagovalo a pak to stejný zkus s mw3 a uvidíš co má prakticky větší nároky a něco ti řeknu Bf3 vypadá na nejnižší líp než mw3 protože frostbite 2 je celkem novej engine narozdíl od toho z mw3 kterej je ani už nevim od jakýho dílu furt samej jen má každej díl trošku upravený vlastnosti.
-
-
Od COD:MW... tedy čtvrtého :)... Jenička a dvojka běžela na Q3A enginu...
-
-