Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Mafia III nejsou přehnané - hru rozběhne každé slušnější PC
12.9.2016 | Adam Homola
60 příspěvků
-
A?
-
Hele na dva a půl tisíce rozlišení a nejvyšší detaily je to vyhlazování doslova humus místama...takže jediné hratelné rozlišení s pěkným vyhlazováním je 3840x2180...takže kdo nemá 1060 šestigigovou může se jít bodnout s hezky vypadající hrou...doporučené nároky? no řeknu to takhle...já s tou 1060 to na plný detaily fakt nespustím...takže asi nejnáročnější hra co jsem kdy viděl¨
A jinak...rozběhne to i slabá grafika...otázkou je v jakém nastavení...to, že nižší rozlišení než UHD je kekel to už nikdo nenapíše -
Jojo ještě před půl rokem šlo na gtx970 krásně hrát a najednou je to šrot co nespustí ani windows miny. :)
-
V zásadě souhlas, akorát bych to neformuloval tak, že konzole jsou líp optimalizovaný. Jsou normálně optimalizovaný a porty na PC jsou poj*bané. Argument s OS je mimo. Z výkonu PC ti OS vezme akorát tak paměť (který i potom máš víc jak na konzoli). Hlavní rozdíl je v low level přístupu ke GPU, který ovšem nedělá 100% nárust výkonu. Spíš pár desítek procent, čemuž se i tak průměrné PC vyrovná.
-
"zvysi"
-
uz 1060 ? tu hru delali kdyz jeste nebyla 1060 to zase invida se snazi aby kazdy kupoval nove karty a u hry schvalne zvisi naroky, kdyby nebyla 1060 tak napisi gtx970
-
A kde jsi vzal, ze hra poouziva zastaraly engine, kdyz to podle tvych slov je jedna z mala veci, ktere muzes hodnotit?
-
To víš to je plebs, který v životě neviděl PC zevnitř a myslí si, že je třeba měnit každého půl roku všechny komponenty. Je mi z takových neznalých lidí líto...
-
Vyjadřuj se jako člověk ne jako p*ča *7*
-
Rád to udělám, ale bohužel to asi nedopadne. Na netu jsou desítky ne-li stovky gameplay videí měsíc před vydáním a moje tvrzení je prakticky stoprocentně podložené.
-
Já jsem zvědavý na hru jako takovou. Asi jsem jeden z mála, který se celkem těší. Jediné, co mi zatím moc nesedí, je hlavní protagonista. A jestli to na PS4 nějak obstojně pojede, jsem v klidu. Nějaký rozmazaný textury mám během hraní v paži..
-
Já prostě nechápu ten boom na games.cz okolo téhle hry.
Zastralý engin (vylepšený engin Mafie II), nemastný neslaný hrdina. Zápletka jak z béčkového akčního filmu.
Ostatní zatím moc hodnotit nemůžu, počkám až to vyjde a zahraju si, ale ze střízlivého hlediska, mi ta hra zatím nepříjde nic extra. -
Asi ty děti nemají rodiče, co umí složit PC, tak se kupují herní sestavy z Alzy za 40 litrů :D.
-
Velikost nevypovídá absolutně o ničem. Třeba v případě Wolfensteina (jinak fantastická hra) to byl prostě špatný engine. Ta hra má 50GB a přitom na ní není nic, co by to reálně mohlo "sežrat". FPS koridorovka s ne příliš oslňující grafikou.
-
Zatím ne, do budoucna se to pomalu začne měnit, až se začne využívat čím dál tím více threadů.
-
Tak tohle by mohl závidět i Google translator :D
-
Tak jasně, že to je logickej posun. Co už logický neni je, že kolikrát nemáš jinou možnost než čistě digitální distribuci, čimž se doba instalace hry protáhla z několika minut na několik hodin až dní - v závislosti na kvalitě internetu. Jasdě, člověk si zvykne, taky spouštim stahování ze Steamu ve chvíli, kdy někam odcházim. Ale dovedu si představit, že člověka někde na vesnici, kde neni pořádný pokrytí, může fakt, že Mafii bude sosat 4 dny dost nakrknout.
-
Tento koment si poradne zapamatuj. Az to vyjde, precti si to znova a poradne se profackuj :-D
-
Já jen psal, že mají stejné jádro, ne že to jsou stejné grafiky... (GM107 má gtx750/ti, 850M, 860M (některé), 940M(některé), 950M a 960M)
-
Nejde jen o výkon.... hry na konzolích jsou daleko lépe optimalizovaný.
Na konzoli ti to může jet plynule bez sekání ale při špatný optimalizaci můžeš mít nejvýkonnější pc na trhu a bude se ti to sekat.