Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Mafia III nejsou přehnané - hru rozběhne každé slušnější PC
12.9.2016 | Adam Homola
60 příspěvků
-
A chtěl jsi tím říct něco? Proboha ...
-
i7 6700K, 16GB, Fury X, *1*
-
To je jak pro koho. Když máš krám s hrama někde v blízkosti tak proč ne koupíš aspoň disk. Já si rád zapnu steam dam stahovat hru. Za 3 hodiny je stahnuta nainstalovana a nemusel jsem nikam chodit ani jezdit. Mezi tím si zahraju nějakou jinou hru, nebo vykonám nějaký důležitější věci na práci. Takže opravdu kazdemu vyhovuje neco jineho. Jsou i větší a starší hry co mají přez tech 50GB. Zlepšuje se hardware pc, tím i grafika her, takže logický posun od tech her co měli nedávno 10-20gb.
-
Ne jen papirove
-
?
-
Vzhledem k dnešním kapacitám disků je to samozřejmě nic, bohužel vzhledem ke kvalitě internetu na spoustě míst v ČR to pořád pro někoho není úplně málo.
-
papírově určitě....
-
ne že by každý znal nějakého IT experta... naštěstí ja zatím se svou gtx1070 a i7 skylake nic taktovat nepotřebuju a jen se vám pc mustardům s vašima 970 co prskáte na konzole směju...
-
S místem problém neni. Ale furt je pakárna tahat 50 giga ze Steamu.
-
Ještě aby ne, když slušnější PC má dvojnásobný výkon konzole.
-
Zřejmě ano.
Kdyby to ale nemělo 50GB, tak to nebude ani kvalita po grafické stránce. Lepší jak nic. Velikost her dnes není na PC problém. -
Upřímně, kupovat každý čtyři, pět let novej hardware je kravina; podobně jako kupovat každejch pět let a častějc novej telefon. Nebo kupovat televizi. (Kdykoliv a jakkoliv často.)
Jediný, co stojí za to kupovat i víckrát do roka jsou foťáky. *5* *1* -
A nebo si nechá postavit PC někým schopným, kdo vybere komponenty, sestaví je, přetaktuje. Mám (stále ještě - a doufám, že ještě dlouho mít budu) GTX 670 výkonnější než netaktovaná 680 a hádej co, počítač mám vedle sebe a neslyším ho a teplota CPU ani GPU neleze nad 60 stupňů. *3*
-
Jsou to amíci, ti budou určitě líní.
-
Kvalita po grafické, ale bohužel ne po gameplayové stránce.
-
U dvojky se to dalo tolerovat, měli s tím velké plány ale 2K jim nedalo čas a dostatek financí, tak i přes to, že je ta hra dobrá, tak působí nehotově, což je škoda, u trojky se to omluvit nedá, jelikož podle toho co píší je Hangar 13 jakoby hýčkané studio, které si může dovolit zkazit značku a i tak jim to projde.
(chtěl jsem napsat p*dělat, ale prej je to zakázaný) -
Nekorektní jo, ale vtip asi ne.
-
Z desítek videí je celkem jasné, že je to LEHCE modernizovaný engine z Mafie 2. Čeká nás velmi chudé městské prostředí z velmi často se opakujícíma texturama se slabou mírou pro detail i na exponovaných místech, škoda. Hry od Ubisoftu (watch dogs, the division, unity) i GTA 4/5 jsou úplně někde jinde. Asi se toto moc neřeší, ale mě to hodně ubere z hratelnosti. Není nic horšího když i v hlavních misích se pohybujete (střílíte) na zahradě kde je trávním, bazén, jedno lehátko, zamčený dům a toť vlastně vše.
-
Nekorektní vtip:
Však to má minimální nároky na kvalitní textury. Na hlavní postavu se hodí černá textura a hotovo. -
Stejně je to sranda s těma procesorama. Tady píšou že doporučeně musí mít lidi i7 a ve skutečnosti nebude ani i5 stejné generace vytížená na 50%. Navíc i7 nemá toho oproti i5 moc co nabídnou ve hrách (nemyslím v jiných programech, tam se HT hodí).