Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky PC verze střílečky Evolve jsou tolerantní i ke starším počítačům
12.1.2015 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
kcemu podporovat hovadinu co vlastni 0.01% procenta hracu
-
Mas pravdu, zkousel sem to asi 20 hodin a prislo mi to az smutne nudny. Nechci to srovnavat L4D, ale to me napr chytlo hned od zacatku.
Bojim se ze to ve finale bude ciste jenom pro skalni fanousky. -
Docela zajímavý jak na podporu Sli v poslední době každej se.e, napřed to bylo u Shadow of mordor tam nevim jestli už to funguje, pak to pokračovalo u Dragon age Inquisition kde při Sli blikaj textury a náprava nikde a teď i u tohodle a to nemluvim o Titanfallu kde Sli nefunguje pořádně dodnes. Nechápu, napřed prodávaj karty za 20 litrů a pak ty hry pro ně ani pořádně neoptimalizujou nevím jestli je to chyba herních vývojářů, nebo vývojářů hard ware,nebo obou, ale přijde mi to jako pěknej hnus. Ode mě peníze neuvidí nikdo dokud to nevyzkoušim anebude to šlapat jak má. Honem honem to vydat naslibovat hory doly a ono to nějak dopadne, anebo se vys.at na podporu starších karet co jsou výkonově srovnatelných s těma novýma, nějak přece ty nový musíme prodat. Podpora PC jde pěkně do pr.ele v poslední době.(assassin unity, watch dog, dragon age, mordor, titanfall).
-
Nehrál jsem, tak snad to bude možnost vyzkoušet. U téhle hry bych počkal, on se bohužel zážitek bude odvíjet asi hlavně od toho...s kým hraješ a proti komu hraješ. Než si to sedne, tak ty začátky noobfestu budou krušné.
-
V patech by mela znova startovat BETA, tak je treba to jeste vyzkouset.
-
... "sympaticky vypadajici" je velmi mierne povedane. neskutocne ma to nebavilo tu chvilku, co som to mal moznost hrat.