Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Na to, že se nám snaží "prodat" grafický vychytávky od Nvidie, je to video ve strašný kvalitě a není to zdejším přehrávačem, protože na YT to vypadá absolutně stějně (hnusně). Nechápu...
  • Vysvětlí mi někdo ty tři sestavy? Měl jsem za to, že minimum by mělo být takové, aby hra na nejnižší detaily a rozlišení jela. A doporučená taková, kde, když bude vše naplno.
    • Takhle to nikdy nebylo a nebude. Minimální sestava je taková sestava, na které autoři garantují, že hra půjde ještě spustit a na nějaké nejnižší detaily možná i hrát. Doporučená sestava je taková sestava, kde si hru zahraješ na slušné detaily (nemusí znamenat na nejvyšší).
    • Nenech se zblbnout... naroky sou vzdycky prepiskle, a v nekterych pripadech naprosto mimo.
  • Veskoslav
    Jestli bude 30 fps lock na pc, tak nehratelné. Po 30 minutách z toho začnou bolet oči. Beta byla fajn, tuning se mi líbil i to prostředí, ale je to tak na 30 minut hraní a pak dost.
    • doufám, že tě z těch 30 FPS začnou bolet oči, zakopneš, spadneš a ztratíš schopnost psát tyhle sračkyy...
    • Nebude, autori to sami potvrdili, i kdyz proti FPS lock na 30 je to tak trochu upalovani carodejnic.

Jde o plynulost, jde o pocit z jizdy ... kdyz bude dobry na 30 FPS, tak je to ok, kdyz bude spatny, tak tomu nepomuze ani 144 FPS ;).
    • no, nehratelne to neni, jinak by existoval uplne jinej lock, a po 30ti minutach uz to ani nevnimas. Ovsem je to hnus, to ano.
  • Tipicke marketingove video nV. Ad1: porovnavanie Ambient Oclusion OFF vs. HBAO+ ano su tma drasticke rozdieli, lenze. Existuje este moznost HBAO ktore ide aj na AMD aj na NV, vazne murdre to porovnavat s OFF nastavenim, pretoze keby ukazu rozdiel HBAO vs HBAO+ tak rozdiel je 0,0001%. To iste s vyhladzovanim, ano TXAA ide len pod nV lenze hra ma urcite aj ine typi vyhladzovania, FXAA, SMAA ktore su kvalitou uplne rovnake s TXAA.
    To je jak keby Matador robil reklamu na pneumatiky a porovnaval auto na rafoch vs. auto s pneumatikami a na taketo kampane sa zial, velmi vela ludi chyti pretoze na roznych pc forach vidim, ako niekto chce nvidiu lebo videl nejake tech demo.
  • "k užší spolupráci Ubisoftu s Nvidií a výsledkem je podpora technologií, které vám udělají hru zase o fous hezčí."

Na kartách od AMD se daj udělat úplně stejně hezký hry, jako na nVidii. Ovšem to by 90% vývojářů nesmělo mít pocit, že jakmile každej pixel neni supernaleštěnej se stovkama shaderů, že to není ono. Tahleta po*raná marketingová hoňka ... Upřímně já bych ani nechtěl hry hezčí (ono když je hra výtvarně udělaná s vkusem a citem, může bejt vizuálně lepší než dnešní přehypovaný podivnosti navíc s často nuznym obsahem), ale plynulejší, s vyšším fps.
    • Pravda. Jenže ty stejně hezké hry si na AMD musí vývojáři udělat sami, kdežto NVidia jim s tím pomůže v rámci programu The Way It's Meant to be Played.
  • Problem je, ze hry od vyvojaru ani na plne detaily nevypadaji nic moc. Smrnc ziskaji az zasahem modaru, vyladenim postproces atd.
    Sice z jineho soudku, ale mam stary rFactor, ktery vypada fakt dobre a muj komp ma docela co delat aby to utah na stabilnich 60fps. Ale obraz je pekne vyhlazeny a diky ENBseries i nastaveni nvidia inspector, kde vyhlazuji i alpha textury pusobi hodne realisticky.
    Nedavno jsem zkusil demo rFactor2, nastavil jsem grafiku na max, framerate klesal pod 60fps a hra vypadala desne. Takove synteticke sterilni prebarvickovane omalovanky me doslova zaskocily.
    • Protože vývojáři vydávají hru pro určitou cílovou skupinu, které musí jít plynule hrát. Modeři si můžou dovolit vydat mod, který rozjede třeba jen 1 % hráčů, vývojáři ne.
  • samuel.polak
    nechapem co tu traposia s grindom - ved je to mmo - tam je grind uplne normalne - skusil som BETA a grindovanie mi nevadilo, aspon som sa dostal rychlejsie k shelby :D
  • davide rozjedes to na minimalni kup si novou ram tahle ti staci ale vsechny dnesni hry potrebuji MINIMALNE 6gb procesor mas horsi nez v minimalnich pozadavcich ale ja mam taky gt 730 a na min. pozadavky je gtx 260 a rozjedu to nespis na minimum a hd rozliseni ve 30 fps gt 640 je lechce nad gtx 260 a celkove si myslim ze to rozjedes na minimalni v hd nebo full hd.
    • Diky moc za info
  • Ty nároky s procesorem jsou pěkná blbost. Mám notebook s N950 2,1 ghz a rozjedu to v pohodě na low/medium,teda aspoň v té betě co byla a měl jsem 30 fps *4*
    • Xcomik
      Já betu jel na Intel Dual Core 2955U s Nvidia 720M a na Low mi to také jelo v pohodě. Je pravda že by to chtělo vyšší výkon hlavně na CPU ale i tak jsem spokojen předobjednávku už jsem dávno udělal a nelituji beta mě přesvědčila že za to ta hra prostě stojí
  • zavodni hry jsou a byly vzdy nejnarocnejsi. Proste se to prostredi hybe sakra rychle. Nedej boze na trech monitorech. To pak i na roky starou hru potrebujete poradnou grafiku, grafiky.
    • Zajímavá úvaha. A taky docela vtipná. Závodní hry nejsou a nebudou nejnáročnější, a i kdyby byly, nebylo by to proto, že se prostředí hýbe rychle. Nejnáročnější byly, jsou a budou simulátory obecně (letecké, závodní, lodí, vlaků, vojenské atd.) - protože jsou prostě zpracované do nejmenších detailů a počítá se tam hromada různých věcí. Rychlost pohybu na tohle fakt nemá vliv - naopak, když se prostředí hýbe rychle a hráč nemá čas sledovat detaily, dá se ledacos ošidit a udělat hru mnohem méně náročnou.
      • Ono u jakékoli hry kde je najednou zobrazeno více hráčů je dost náročné protože ať postavy nebo třeba vozy jsou ve vyšších detailech a pokud se k tomu přidávají odlesky stíny a částicové efekty tak to dává kompu dost zabrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit