Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky PC verze The Crew nepůsobí „krvavě“
31.10.2014 | Adam Homola
48 příspěvků
-
čau lidi chtěl bych si koupit hru the Crew ale nevim jestli mi to pujde s procesorem Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90GHz. Testoval sem PC na Can You Run It a doporučili mi jiný procesor.Nemate někdo stejný procesor? Díky za odpověď.
-
Tak jsme to rouzjel krasne bez jakykoliv problemu.Hra mi jede na vyssi a stredni nastaveni.Krasne plynule hrani *14* *1*
-
Ono u jakékoli hry kde je najednou zobrazeno více hráčů je dost náročné protože ať postavy nebo třeba vozy jsou ve vyšších detailech a pokud se k tomu přidávají odlesky stíny a částicové efekty tak to dává kompu dost zabrat.
-
Srovnávej The Crew s Need For Speed World a ne s The Rivals. Tak mizerně optimalizovanou hru jako The Rivals sem dlouho neviděl. Naproti tomu The Crew má obrovskou mapu a je to skvěle otimalizovaný nebo aspoň beta byla. Co se týče množství vozů budou se postupně přidávat jako u NFS World.
Jediný co v EA umí jsou policajti.
Mapu jsem poměrně důkladně testoval hlavně Grand Kaňon a zasněžený kopce. Dá se tam blbnout i na sjezdovce a sou tam některý zajímavý kravinky jako hledání satelitu atd.
A co se týče malé hráčské skupinky toho bych se nebál. Všichni koho EA votrávila przněním NFS World netrpělivě čekají na The Crew. I hráči kteří málokdy hru koupily mají předobjednávky protože je beta nadchla. Já už mám předobjednánu gold edici a jen čekám na prosinec. -
Diky moc za info
-
Já reagoval spíš na VR, že i starší High-end grafiky mají stále co nabídnout...a to už jsou 3 generace staré.
-
ty to nechapes hd 5850 je na dnesni dobu grafika co utahne nejnovejsi hry jako jsou watch dogs a ac 4
na medium nebo na hight a crew by mela rozjet i na max nebo hight settings v pohode -
Kamarád má celkem starou grafiku HD 5850 a když to vemu kolem a kolem, taky nemá potíže. Takže kdo koupil před třema rokama nějakej lepší herní počítač, nemá problémy do dnes a ještě mu nějakej ten pátek vydrží.
-
Zajímavá úvaha. A taky docela vtipná. Závodní hry nejsou a nebudou nejnáročnější, a i kdyby byly, nebylo by to proto, že se prostředí hýbe rychle. Nejnáročnější byly, jsou a budou simulátory obecně (letecké, závodní, lodí, vlaků, vojenské atd.) - protože jsou prostě zpracované do nejmenších detailů a počítá se tam hromada různých věcí. Rychlost pohybu na tohle fakt nemá vliv - naopak, když se prostředí hýbe rychle a hráč nemá čas sledovat detaily, dá se ledacos ošidit a udělat hru mnohem méně náročnou.
-
Takhle to nikdy nebylo a nebude. Minimální sestava je taková sestava, na které autoři garantují, že hra půjde ještě spustit a na nějaké nejnižší detaily možná i hrát. Doporučená sestava je taková sestava, kde si hru zahraješ na slušné detaily (nemusí znamenat na nejvyšší).
-
Je to free roam hra...
-
Tys The Crew nehrál, viď? Od kdy je v Rivals kompletně otevřená mapa světa a třeba offroad závody? Srovnáváš dvě nesrovnatelné hry. The Crew bude spíš jako Test Drive Unlimited než cokoliv ze série NFS.
-
To byl úplně první úvodní závod, který slouží zároveň jako tutorial. A jede se tam rovně jen asi 2 minuty. Tyhlety lecplej videa jsou mor... Blbci pak podle toho, jak hraje jiný blbec hodnotí celou hru...
-
Protože vývojáři vydávají hru pro určitou cílovou skupinu, které musí jít plynule hrát. Modeři si můžou dovolit vydat mod, který rozjede třeba jen 1 % hráčů, vývojáři ne.
-
Pravda. Jenže ty stejně hezké hry si na AMD musí vývojáři udělat sami, kdežto NVidia jim s tím pomůže v rámci programu The Way It's Meant to be Played.
-
O CPU taky v souvislosti s upgrady nikdo nemluví - CPU mají už dlouho dostatek výkonu na skoro jakoukoliv hru (kromě multiplayeru Arma 3). Mluví se o grafických kartách.
-
"k užší spolupráci Ubisoftu s Nvidií a výsledkem je podpora technologií, které vám udělají hru zase o fous hezčí."
Na kartách od AMD se daj udělat úplně stejně hezký hry, jako na nVidii. Ovšem to by 90% vývojářů nesmělo mít pocit, že jakmile každej pixel neni supernaleštěnej se stovkama shaderů, že to není ono. Tahleta po*raná marketingová hoňka ... Upřímně já bych ani nechtěl hry hezčí (ono když je hra výtvarně udělaná s vkusem a citem, může bejt vizuálně lepší než dnešní přehypovaný podivnosti navíc s často nuznym obsahem), ale plynulejší, s vyšším fps. -
Já mám něco obdobného. E7400, gtx650. Ta moje grafika ještě hry na minimum zvládá (i když u nových her už asi bude mít problémy), ale procesor už to nedává. U tebe bude asi problém u obojího, takže buď upgrade anebo kašlat na nové hry :-)
EDIT: I když co pročítám diskuzi, tak někteří tu betu prý jeli i na horších sestavách, tak nevím. -
Co ti človeče jako má člověk na to říct... Pravděpodobně se setkáš se zadrháváním i na minimum...
-
Tři roky starý CPU se teprv udává jako optimální ke hraní... teď otázka zda je to špatně či dobře... (Prý, že musí pořád PCčkáři upgradovat --> konzolista says....) Moje minulá investice se dlouhodobě vyplácí.. :)