Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Dodnes hrajem nfs most wanted a nfs rivals takmer každý víkend niekoľko hodín a tých 60 fps by som nevymenil za nič, najmä keď to je závodná hra. Dovolím si tvrdiť, že z grafického hľadiska sú obe tieto hry niekde úplne inde najmä keď to porovnám s tým ohavným príbuzným od ubi30fpscinematicsoftu.
    Ak ten fps lock bude možné odstrániť ale v hre aj napriek tomu bude bezdôvodne klesať fps pod 30 tak ako to bolo u tých skúšobných verzií, tak nevidím dôvod prečo by som sa touto ohavne vyzerajúcou a debilne ovládanou závodnou mmo hrou mal zaoberať, veď si ju aj tak nekúpim.
  • Ty nároky s procesorem jsou pěkná blbost. Mám notebook s N950 2,1 ghz a rozjedu to v pohodě na low/medium,teda aspoň v té betě co byla a měl jsem 30 fps *4*
  • Nenech se zblbnout... naroky sou vzdycky prepiskle, a v nekterych pripadech naprosto mimo.
  • Veskoslav
    Jestli bude 30 fps lock na pc, tak nehratelné. Po 30 minutách z toho začnou bolet oči. Beta byla fajn, tuning se mi líbil i to prostředí, ale je to tak na 30 minut hraní a pak dost.
  • Toto je tak na úrovni NFS Hot Pursuit. (grafika)
  • Jack1947
    No aspon ted vím že pod 670gtx se nedá jít dneska. *15* Takže si pořídím asi něco nad něco 760+-... hmm *7*

Jinak ono to bude i na X360 (na ps3 ne?) takže v suchu. *4*
  • Vysvětlí mi někdo ty tři sestavy? Měl jsem za to, že minimum by mělo být takové, aby hra na nejnižší detaily a rozlišení jela. A doporučená taková, kde, když bude vše naplno.
  • zavodni hry jsou a byly vzdy nejnarocnejsi. Proste se to prostredi hybe sakra rychle. Nedej boze na trech monitorech. To pak i na roky starou hru potrebujete poradnou grafiku, grafiky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit