Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakoby melo vyznam zverejnovat HW naroky u konzolovych portu, protoze vsechny sou stejny.... jenom kdyz tam pridaji neoptimalizovany naplacnuty dx10/11 efekty tak to de do kytek ale u rage ktery bude jen dx9 to nema smysl
    • Přesně. Doporučených 4GB RAM... Pěkná blbost Stalker: Clear Sky je nejnáročnější hra na ramky. Sežere 2GB. Takže kdo má 3GB tak to stačí min a na Rage to bude aš aš (jinak pro informaci já mám 8GB RAM) . 4jádrovej procesor je klasika jelikož je to portlí z konzolí (Xbox má 3jádro)
    • to nekde psali ze to bude DX9 only?
      • Carmack o tom mluvil na quakeconu
        • Ma to bežať na OpenGL...ale tusim verzii 2.1? teda to odpoveda vlastne urovni DX9.
        • aha, trochu me to zarazilo.
  • R.I.P. pani hokejisti:(
    • Chomaco
      ani trochu nechapu co to ma stymhle spolecne !!??? (taky sem smutny ale tohle je moc)
      • prepac, mal som slabu chvilku
        • skaven123
          keby to boli obycajni turisti, tak to mas evidentne u prdele?
  • Jestli to bude vypadat na me 9800 jako na gameplay videu, tak jsou v ID mistri optimalizace *3*
  • iba hlupak so slabym strojom by sa tesil, hrat na minime tuto hru by bola veeeelka skoda
    • SA-reg
      Souhlasím, GRRRRAFIKA je dnes to hlavní. Gameplay, prostředí, stylizace, ozvučení a příběh nikoho nezajímají... GRRRRAFIKA vede! Do PC bych nikdy nepustil hru, která není z tohoto roku... co by si pomysleli moji spolužáci...
      • len ze kamarade tato hra neprinasa nic nove v hratelnsti a skor je postavena na WOW efekte takze sa mylis toto nie je kde ide predovsetkym o hratelnost...
      • *1*
      • to ako ked mi dnes kamos povedal ze Gothic je super hra ...a ke som sa ho spytal ze kolkatku hral ci 1 alebo 2 tak povedal 4 Arcania.... az mi prislo zle *11*
    • nektery lidi mezi ktere sem kdysi patril si raid zahrajou novou hru a je jim jedno jestli hrajou na minimalni nebo maximalne proste si to uzijou i tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit