Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky speciální edice Skyrimu nejsou nijak krvavé
21.10.2016 | Adam Homola
64 příspěvků
-
Taky jsem chtěl bejt hrdina, ale trefil mě šíp do kolena *1*
-
-
A ja uz pomalu myslel, ze se od tohoto "vtipku" upustilo.
Jsem ve spatnem roce? Co se deje?! -
https://www.youtube.com/watch?v=mSDfxde8fSg
-
-
Sakra, vidět tu hořlavinu v kýblu u otevřenýho ohně bezpečák, tak by udělal v tý osadě větší bugr, než nějaká přerostlá ještěrka...
-
Hraju s asi 40 módy. Dalo to docela práci si je pečlivě vybrat a zkombinovat. Smaže mi je to, nebo zůstanou zachovány, nevíte někdo?
-
-
pokud tvy mody nepouzivvaji SKSE tak pujdou, ale pokud chtej SKSE tak nepujdou. Bude se muset udelat nova verze SKSE pro ten engine nejprve
-
Používáš Nexus Mod Manager, LOOT a wrye bash?
Ne, nemusíš se jinak bát. Pamatuj jen, že na novou edici skyrimu neinstaluj modifikaci, která by výslovně neuváděla, že je s novou edicí skyrimu kompatibilní. -
-
Všechny jdou přes Steam workshop.
-
-
To není moc dobrý.
-
-
-
remaster Skyrimu budes mit na Steamu samostatne, nijak do puvodni hry nezasahuje. zjednodusene, v knihovne budes mit dva :)
-
-
Jediná věc proč mě to zájímá, je Vávrova reakce.
-
-
Vavra nech taha do p#ce
-
Hra se reálně moc nezmění, tak k čemu by reagoval?
-
*1* *1* *1*
-
Myslím, že kadibudky v changelogu nejsou *7*
-
-
Doufám, že bude recenze. Zajímalo by mě, jak to dopadlo. Zajímá mě především PC verze.
-
-
a co by asi tak recenzovali?
-
-
Jako mohli si dat tu praci a dat tam lepsi textury, vylepsit animace a scripty apod... fajn, o par modu upravujici stiny, lighting atd, bude min, ale dalsich 30gb textur bude zase jen diky frajerum, od kterych by se mohli predni vyvojari ucit.
-
-
Se budou CENZURA s 4K texturami aby je pak ořezávali a by to běželo i na konzolích to by se jim fakt vyplatilo *15*
-
-
Pekny textury muzou byt i v beznym rozliseni, ne jen 4k, ty jejich puvodni textury jsou v nekterych pripadech naprosto strasny, i na to ze je to 2011...
-
-
-
A na co vůbec potřebuje PS4 ten 1GB volného místa když podle všeho nemají jít nainstalovat žádné externí soubory jako meshe, textury nebo třeba i scripty? Na esp mi stačí tak 100 mega když budou ty modyfikace vážně obrovské.
-
-
Asi proto aby tam na to bylo dost mista? nebo bys chtel aby tam bylo 20mb a porad si musel resit jestli se neco vejde? Ale tobe stejne jde jen poukazat na to ze tam nepujdou dat jine veci..o to misto ti ani nejde..zejo?
-
-
Chápu, že je tam nějaké to extra místo navíc. Jen poukazuji na zbytečnost toho vůbec povolit mody na PS4 za těchto podmínek. Přibližně 99.9% modů obsahuje nějaké ty externí soubory pokud se nejedná o tweaky či vyložené cheaty přidávající milion septimů přímo do inventáře nebo zvyšující účinnost zbraní atd. Vytvoření čehokoli nového bez externích assetů je takřka nemožné. Lituji ty neznalé uživatele PS4 co si SSE koupí s vidinou "Mod it until it crashes".
-
-
Hmm..ja nemyslim ze mody nutne potrebuji externi zdroje aby k necemu byli. kdyz si vzpomenu co dokazal udelat mod Francesco Oblivion leveled creatures and items s celou hrou za pomoci pouze esp. souboru tak si rikam ze spis jde o to co tam kdo dokaze za pomoci default veci udelat. Samozrejme nahotinky, mece ze star wars, pokemony, lokomotivu nebo letajici pevnost tam udelat asi nepujde:)
navic na platforme jako ps4 kde se hodne hledi na to aby tam vse bezproblemove a snadne bezelo by mody s externimi zdroji delali peknej bordel, uz vidim jak by si tam nekdo natahla 4k textury,ENB a kdo vi co a PS 4 by to nedokazala ani spustit..Takhle to na konzolich nefunguje..esp only je bezpecna cesta jak dostat na konzole aspon nejake mody, coz bylo driv naproste scifi. Ono v dobach Morrowindu a i jeste oblivionu velka vetsina modu bezela pouze pres esp vanilla editor a kazdej byl rad ze to tak je, podobne to ted budou mit i na PS4. -
-
Ten mod na Oblivion ma kopec zdrojov a este k tomu potrebuje obse. Morrowind je predsa len odlisna hra, pretoze ma statickejsi svet.
-
-
Aha, v rychlosti som si to splietol s Francescos Creatures and Items. Jeho leveled mod sa casto pouzival aj v kombinacii s OOO. Statickost Morrowindu nie je ziadna blbost. V case Oblivionu sa to jednoducho zmenilo a mnohym hracom sa nechcelo hrat hru, kde v mnohych oblastiach stretli na nizkych leveloch uplne inych nepriatelov ako na vyssich. OOO bola moznost ako hru priblizit k filozofii starsich dielov a kritizovanie tejto dobrovolnej moznosti je komicke. Mody je samozrejme mozne robit aj bez vlastnych assetov a script extenderu, ale s nimi je to o niecom uplne inom.
-
zakladni Francesco zadny dalsi zdroje ani obse nepotrebuje, samo pokud chces vic tak potrebuje, ale to uz je pak nadstandart, i ten zaklad toho nabizi vic nez dost (navic si to urcite pletes z Oscuro Oblivion Overhaul, pac francesco mod mel tech nadstandartu jen par, kdezto OOO menil hru totalne, az moc) A vubec, meles blbosti, nejde o to ze ma Morrowind statictejsi svet, slo me spis o to ze podobne jako kdysi u Morrowindu to ted budou mit hraci na PS4. Proste tvrdit ze pouziti zakladniho editoru Skyrimu pro mody na PS4 je na nic je nesmysl, da se tam udelat plno veci.
-
-
-
-
-
-
Nezdá se vám to zatím takové celkově rozmázlé? Snad to půjde na pc vypnout, tenhle trend me u novych her, nebo remasterů opravdu štve.
-
-
Není to FOV efekt, tkerý jde v nastavení nastavit posuvníkem? (takže i vypnout)
-
-
Jestli je to tak, tak super.
-
-
-
You see that BethesdaHD™ mountain?
You can BethesdaHD™ climb it. -
Takže stačí kúpiť si Legendary edition ?
-
-
Jo.
-