Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neviem preco ale moj napoleon ma tiez okolo 20 gb na steame asi mas ineho napoleona
  • Menorri
    *1* On tomu ještě někdo věří?....dle těchto nic-neříkajících konfigurací bych měl hru rozběhnout jak nic ....nicméně realita ve, které všichni žijeme je naprosto jiná. Opravdu bych chtěl vidět tu hlavu, nebo toho génia kdo vůbec vymýšlí tyhle široký pojmy jako jsou HW nároky. Rome 2 budu muset 100% upgradovat už jenom kůli tomu, že jsem Shoguny 2 moc dobře nerozfrčel. *9*
  • Tak asi 300 GB mi zabira FLAC muzika :D. tak 100gb serialy, filmy etc.
    HDD mam jenom 750GB. (hraju na hernim notebooku)

tzn: na hry me zbyva celkem nakejch dobrej 200gb, takze 35gb na jednu hru uz je pro me znat. xD kdyby kazda hra mela 35gb tak jich muzu mit naraz nainstalovanejch maxilmalne 6 :D *9*
  • Ještě, že tam nemáš RP přídavek, to bys to nedohrál asi nikdy :D - můj bratranec to dojel s postavičkou, která měla jen bod inteligence :D, v jiném savu zase udělal tanečky s Bozarem v každém městě...
  • Stačilo to bohatě. Když si vezmeš jak kvalitní hry byly na pár disketách. Měl jsem tenkrát i jedno CD kde jich bylo snad 100. Dneska 2 DVD a pořád je to málo, nehledě na to, že hratelnost to mělo tenkrát daleko lepší, jen ta grafika je někde jinde.
  • Když si vzpomenu na svůj první byl asi taky od NASA. Mám ho dodnes a tak jednou/dvakrát do roka ho zapnu, abych přestal svému nynějšímu nadávat do kalkulaček a ručních počítadel..

Aby bylo jasno, nemám ho jen jako lapač prachu, mám tam nainstalovaný fallout 2 (btw - tuhle kampaň na dlouho jsem rozjel v roce 2001 a nejsem ani v polovině hry *1* *1* *1* )
  • ze 60 tisic tak to prideeeeeej nejsem socka abych kupoval comp za trapnejch 60 000!!!
  • neviete povedat, ci total war nahodou tiez nebude pod znackou Game Evolved AMD? tak ako bol Shogun? teda ak ano, aky troll specifikoval tie poziadavky? :)
  • V mnoha ohledech je Rome 2 az 4x vetsi nez Shogun2, a ktomu treba lokalizovane audio pro jeden jazyk ma pres 1 GB, proto 35 GB je jeste fajn.
  • Na tuhle hru se normálně těšim jakože se na žádný hry netěšim a nějak je mi to šumák ale tohle bude totální masakr *5*
  • V roce 97 jsem měl svůj první PC. Myslím, že tam byl snad jen půlgigový :D - a cema byla, jako kdybych to vzal od NASA.
  • To jsem zvědav. Mnoho jednotek to byli snad u každého Total Waru po vydání lagy...

Navíc co to znamená doporučená nároky? Vše na Max? Tedy i AA? Tohle nechápu, protože to často neodpovídá.
  • Daník říkál, že Husiti budou mnohem lepší a já mu věřím. Prý je to sice úplně jiný herní žánr, ale jelikož tady nebudou záchody, vítěz je předem jasný!
  • Někdo nemá PC jenom na hry, ale taky na práci.
  • Hanzales
    Já si teď vzpomněl na své první PC s 4GB HDD, nechápu, jak to tehdy stačilo :)
  • TheGGG
    lepší než starcraft šit kde se jen kliká na jediný místo na mapě a kdo kliká rychleji vyhrál *6*
  • No brzy uvidíme další video, konkrétně bitka. No, ale doufám, že taky vydají video normálně z taktické mapy kdy ukážou diplomacii. Jestli tam nepřidají zaútoč tady já půjdu tam nebo potřebuji ubránit zde atd. docela mě to zamrzí.
  • Můj poslední komp, notebook má 1TB a exterák má 0,5TB. Exterák je plný už hóódně dlouho (mody, obrázkové galerie, filmečky z her - komplet plno) a komp, no tam je to podobný, jen je tu taky hudba převedá ze starých CDček, tiséce stran textu z internetu, hry, moje osobní složka ( asi 50 GB) a megamonstrózní balík modů.. Jsem rád když mám prázdných 100GB.
  • Demo Shoguna 2 je hrál jsem ho.
  • Miserius
    To si pis *1* Vzdy jsem chtel dat 60 tisic za neco co rozjede naprosto stejne nekdo za 20 tisic *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit