Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* *1* *1*
  • Rhulad
    Když už sem to Diablo III nakousl... u mě to lítá ty fps z 60 klidně na 20 apod. opravdu ty záseky jsou děsný a netem to rozhodně není. Zkusil jsem všechny rady ze všech možných for a pořád to lítá. X3 720 3.2, 4GB, Radeon 6850, WIN 8 x64
  • Jen bude i ta RT část probíhat jako tahová.
  • 35GB? :D to zacaly delat 1080p hrany minifilmy jako C n' C nebo co :D. CoH 2 ma 9gb, Napoleon TW 8,5gb o.O dokonce i guild wars 2 ma jen neco kolem 20Gb
  • nevite jestli mi to pojede na mem sestijadrovem i7, 32gb ram, 4x GTX TITAN a šesti 30" monitorech? *9* snad jo *1*
  • ale tak jo i na nejnizsich detailech na 10 FPS jde hra dohrat do konce
  • minimalní naroky jsou takove, aby s danou konfiguraci sla hra dohrat do konce
  • prudislav
    no u Diabla to v mym případě nebyly FPS dropy a problémy s netem - když internet jel v pohodě diablo jelo fajn , jen začlo pršet(mam wi-fi) byl konec
  • pc není loterie pokud ho mas sestaveny spravne
  • zkusil jsem demo Shoguna 2, tahová čast me až tak nezajímá, i když muže být fajn. Bitky samotné jsou hrozně pomalé a vlastně jen rozestavíte armádu a pak to spustíte a jen koukáte.
    Jinak nevydat demo je hrozná arogance.
  • ale tak zas minimalni naroky znamenaji jen ze to spustite, ne ze to bude hratelne
  • :)
  • Takže když mám procesor od AMD, tak to nespustím?
  • TheGGG
    Výborně, nemůžu se dočkat. Jediný důvod proč mám PC se blíží.
    PS: nevíte jsetli Sparta a ty další dva národy z DLC budou i v hlavní kampani? Hrozně rád bych s Kartágem rozdrtil Spartu a Řecko.
  • XorxoxTalarius
    No mam obavy ze bez doporuceneho si to clovek poradne nezahraje :( Chtelo by to nejaky aspon benchmark demo :(
  • Tak to si na gamepadu urcite toho roma zahraje...
  • Rhulad
    No popravdě ono je to loterie v Diablu III mám neskutečný fps dropy a metro mi jede fajn takže zkusím a uvidím.
  • U Total Warů hraje velkou roli procesor, ten umí divy. Navíc tvůrci slíbili vlastní set textur pro méně výkonná PC. Minulého Shoguna jsem hrál v rozlišeni 1024X768 na střední detaily a byla to pastva pro oči. Kromě toho, během bitvy nebudeš mít čas zoomovat a mapa vypadá sama o sobě krásně.
  • korok
    A já už se zase nemůžu dočkat až posadím svojí Kartagijsou zadnici na schody vypáleného římského senátu a s úsměvem prohlásím že ti římánci se o svoje hlavní město moc neprali...
  • Radši nemluv o Falloutech, nebo jsem schopný ještě dnes utratit kvůli GOGu další dolárky, abych měl první dva díly :D nene, Hotline Miami, Divine Divinity, Walking Mars, Little Big Adventure 2 a Blade of Darkness mi na pár týdnů vystačí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit