Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zatím to vypadá, že co se týče HW jsem v suchu. Na druhou stranu, dokud nezapnu a neodzkouším, jsou mi čísla k ničemu.
    Battlefield 3 podle HW požadavků neutáhnu a hraju na nejvyšší, ale takový Shogun mojí notebookuvou grafiku nenávidí a stejně tak většina online her.
  • giacobraza23
    Jo. Nej je tech 35 giga.. Nestiham kupovat hrd disky.. a to mam 4 tera...
  • To jsem zvědav. Mnoho jednotek to byli snad u každého Total Waru po vydání lagy...

Navíc co to znamená doporučená nároky? Vše na Max? Tedy i AA? Tohle nechápu, protože to často neodpovídá.
  • V roce 97 jsem měl svůj první PC. Myslím, že tam byl snad jen půlgigový :D - a cema byla, jako kdybych to vzal od NASA.
    • Když si vzpomenu na svůj první byl asi taky od NASA. Mám ho dodnes a tak jednou/dvakrát do roka ho zapnu, abych přestal svému nynějšímu nadávat do kalkulaček a ručních počítadel..

Aby bylo jasno, nemám ho jen jako lapač prachu, mám tam nainstalovaný fallout 2 (btw - tuhle kampaň na dlouho jsem rozjel v roce 2001 a nejsem ani v polovině hry *1* *1* *1* )
      • Ještě, že tam nemáš RP přídavek, to bys to nedohrál asi nikdy :D - můj bratranec to dojel s postavičkou, která měla jen bod inteligence :D, v jiném savu zase udělal tanečky s Bozarem v každém městě...
  • Rhulad
    No popravdě ono je to loterie v Diablu III mám neskutečný fps dropy a metro mi jede fajn takže zkusím a uvidím.
    • prudislav
      no u Diabla to v mym případě nebyly FPS dropy a problémy s netem - když internet jel v pohodě diablo jelo fajn , jen začlo pršet(mam wi-fi) byl konec
      • Rhulad
        Když už sem to Diablo III nakousl... u mě to lítá ty fps z 60 klidně na 20 apod. opravdu ty záseky jsou děsný a netem to rozhodně není. Zkusil jsem všechny rady ze všech možných for a pořád to lítá. X3 720 3.2, 4GB, Radeon 6850, WIN 8 x64
        • kdyžtak napiš jakou mas sestavu
    • pc není loterie pokud ho mas sestaveny spravne
  • ale tak zas minimalni naroky znamenaji jen ze to spustite, ne ze to bude hratelne
    • minimalní naroky jsou takove, aby s danou konfiguraci sla hra dohrat do konce
      • ale tak jo i na nejnizsich detailech na 10 FPS jde hra dohrat do konce
        • Jen bude i ta RT část probíhat jako tahová.
          • To přece správného stratéga neodradí :D
          • *1* *1* *1*
  • Chtěl bych se zeptat jestli bych tuto hru rozjel než ji zakoupim Intel pentium B960 2.2ghz,Intel HD graphic 128mb,8gb RAM, Aspon na minimální detaily jestli byto bylo hratelný :)
  • No brzy uvidíme další video, konkrétně bitka. No, ale doufám, že taky vydají video normálně z taktické mapy kdy ukážou diplomacii. Jestli tam nepřidají zaútoč tady já půjdu tam nebo potřebuji ubránit zde atd. docela mě to zamrzí.
  • Daník říkál, že Husiti budou mnohem lepší a já mu věřím. Prý je to sice úplně jiný herní žánr, ale jelikož tady nebudou záchody, vítěz je předem jasný!
  • tak to je milé překvapení
    • jen si nemysli, s těmi minimálními požadavky bych se to bál zapnout
      • U Total Warů hraje velkou roli procesor, ten umí divy. Navíc tvůrci slíbili vlastní set textur pro méně výkonná PC. Minulého Shoguna jsem hrál v rozlišeni 1024X768 na střední detaily a byla to pastva pro oči. Kromě toho, během bitvy nebudeš mít čas zoomovat a mapa vypadá sama o sobě krásně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit