Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky Total War: Rome II nejsou nijak krvavé
28.6.2013 | Adam Homola
89 příspěvků
-
proč má každý screenshot tak vyblité barvy ? to je hrůza se na to jenom dívat, skoro jak černobílý film
-
Tak jestli budu mít štěstí možná mi to půjde na maximální detaily *1* A opět jsem rád, že HW nároky jsou dobré, jako vždy u této série je zvykem. Těším se jako Jarda, protože tahle hra může být něco, jako první díl Falloutu.
A vtip je ten, že chtěli přestat dělat série Total War :D -
-
Radši nemluv o Falloutech, nebo jsem schopný ještě dnes utratit kvůli GOGu další dolárky, abych měl první dva díly :D nene, Hotline Miami, Divine Divinity, Walking Mars, Little Big Adventure 2 a Blade of Darkness mi na pár týdnů vystačí :)
-
-
No mam obavy ze bez doporuceneho si to clovek poradne nezahraje :( Chtelo by to nejaky aspon benchmark demo :(
-
-
Já teda Total War demům už nevěřím, Shoguna 2 jsem v demu rozjel na vysoké detaily s 30 fps, ale když jsem si hru koupil, tak to spadlo při načítací obrazovce.
-
-
Výborně, nemůžu se dočkat. Jediný důvod proč mám PC se blíží.
PS: nevíte jsetli Sparta a ty další dva národy z DLC budou i v hlavní kampani? Hrozně rád bych s Kartágem rozdrtil Spartu a Řecko. -
-
co ??????????
-
-
:)
-
zkusil jsem demo Shoguna 2, tahová čast me až tak nezajímá, i když muže být fajn. Bitky samotné jsou hrozně pomalé a vlastně jen rozestavíte armádu a pak to spustíte a jen koukáte.
Jinak nevydat demo je hrozná arogance. -
-
Tahova část je nej! *14*
-
lepší než starcraft šit kde se jen kliká na jediný místo na mapě a kdo kliká rychleji vyhrál *6*
-
-
neviete povedat, ci total war nahodou tiez nebude pod znackou Game Evolved AMD? tak ako bol Shogun? teda ak ano, aky troll specifikoval tie poziadavky? :)
-
chtěl bych se zeptat jestli by to jelo s AMD athalon(tm) 7750 dual core processor 2.70 GHz
-
Videli ste najnovší mega obrázok?Začínam mať o tú hru vážne obavy. By som tých vývojárov niekam najradšej nakopal a naložil na Trimeru alebo Qadrimeru a poslal ich proti brehu blbcov. A potom by som ich v plnej zbroji zo štítom v ruke nechal skočiť z tej 2,5 metrovej výšky ak by to prežili. Niekde si prečítajú,že Caezar mal lode čo sa dali vytiahnuť na breh a už robia vylodenia v Normandii,normálne mi ten obrázok pokazil celý pohľad na hru. Úplne z toho číší snaha o efekt, naviac úplne nezmyselný.
-
prosim vas nerozumiem dobre pocitacom ja len na nich hram hry pojde mi ROME 2 ked budem mat graficku GeForce GTX 660 procesor intel core i7 3770 velkost disku 1000gb operacna pamet 8gb??