Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky obycajny dnesny mainstream...
  • Smutne spomínam na Need for speed: Porshe a predchádzajúce diely... To boly časy!

To, čo vychádza teraz, mi už nestojí ani za prečítanie recenzie...
    • Jsem stejného názoru akorád stim rozdílem že Most Wanted jsem hral jako nejdýl ze serie a pak jeste nove HP me cocela bavilo... jinak ostatni je fakt ubohe... :-x
      • hodne lidi chvali MW ale nechápu to, totalne dementni jizdni model a blbá AI policie, která pri honičkách cheatovala
        • Jizdní model nebyl dementní, pouze lehce překopanej U1/U2. V porovnání s tím, co předvedl Carbon, Undercover a novej Hot Pursuit byl vysloveně špičkovej. Nebejt dementních scén pro nadržený puberťáky, byla by to super hra. Honičky s policií bavily, protože byla opravdu zábava likvidovat jednu hlídku po druhý. Policie cheatovala poměrně málo, nikdy ne tak, že by nedala hráči možnost a zároveň mu nedarovala nic zadarmo. Pro mě ten správnej poměr mezi zábavou výzvou a frustrací.
      • To si asi nehrál Shift. Tomu se nové HP nebo MW nemůže rovnat. Akorát se děsím toho, že Run bude stejně podělaná arkáda jako to nové cool HP.
        • hot pursuit me nahodou hodne bavilo *4* ja si spis myslim, ze run bude na urovni undercoveru.
          • To som ja ani nehral, ale staručké NFS3 Hot pursuit, to bola kedysi pecka, tie trate boli úplne úžasné *4*
  • Tak kvůli této hře bych si ani prach z větráku neutřel, natož tunil HW.
  • Jak se jmenoval ten, co rikal, ze porodil orangutana?
  • proč ne, muze to byt super odreagovačka, pokud tam daji slušný jizdni model šel bych do toho
  • Nechápu jak to může být víc naročné než BF3, nevypadá to líp, běží to na stejném enginu a přitom to chce o generaci novější grafiku. *16*
  • Xcomik
    Marketing EA je pro mě jedna velká neznámá. Co jsem viděl videa z NFS RUN, tak to bylo po grafické úrovni slabý průměr (asi díky tomu že to byla xbox verze). Jenže když se nad tím člověk zamyslí, tak dojde k zajímavím věcem, BF3 se nastartovala od začátku reklama super deluxe grafiky a chudák RUN vypadá průměrně.

Otázkou je proč?

Inu vše není černobíle, je to jasné NFS poslední dobou vládne na konzolích, takže se očekává největší prodej právě na X360 a PS3 než na PC. Jenže si myslím, že to je právě velký problém, hodně hráčů na PC se tomu produktu bude chtít vyhnout, právě kuli tomu jak hra vypadá v gameplay videíích.

Nedávno proběhla netem informace, vypuštěná BB ohledně updatu titulu pro PC a to konkrétně NFS World. Důvod proč NFS World poslední dobou nezažívá silné updaty v podobě nových funkcí (například nám kaňony odložili na začátek příštího roku) kůli tomu, že stáhli téměř celý vývojářský tým z worldu na NFS RUN pro PC verzi, tady vyvstává otázka pročpak asi?

Důvodem je podle všeho předělávání té PC verze, na podstatně ostřejší grafické spracování. Když už nám ukradli ty vývojáře z worldu, tak doufám že to nejen po grafické stránce bude stát za to (štve mě že na ty duely v kaňonech musím čekat tak dlouho). Samozřejmě ještě doufat, že to nedopadne jak v případě NFS Hot pursuit, alias zmrvený konzolový port, bez možností si nastavit ovládání na gamepadu či klávesnici, a to už vůbec nemluvím o detailech grafiky či ostrosti textur :-)
    • Ad NFSHP - veď PC verzia má možnosť zapnúť si high quality textúry. Je to poznať - tie textúry na PC verzii sú totiž 2x väčšie ako na konzolách (aspoň na X360 to mám odskúšané).
      • Xcomik
        A nepřišla tahle funkce až s nějakým patchem, pač já sem té hře dal po té co to vyšlo nějaký ten čas, a krom tuším antialiasingu tam myslím nic nebylo (jo možná to rozlišení). Já jsem spíš hru odinstaloval, právě kuli tomu ovládání, patřím do staré školy, na gamepadu hraju stylem že mám plyn na buttonu X a tady to nešlo předělat, tak bohužel letěl na polici, ale možná tomu dám čas, ikdyž pravda je, že jsem spíše na NFS od BB, přeci jen radši příběh, ikdyby hloupý jak řešeto. Hlavně že ta hra má v mžiku pointu, a tedy důvod proč ji hraji :-)
  • El-Bravo
    I want Underground 3
    • Lawliet
      me too.. ať už jdou stěma sra**ma do pr**le..
    • Ani snad radši ne. Generický strakamakatý hrůzy, co se objevovaly na startu a některý kreace z multiplayeru ve mně vzbuzovaly hrůzu. Já bych radši remake loňských Hot Pursuit. Grafika super. Vozovej park, super. Soundtrack vcelku ucházející. Stačí tomu nedat jízdní model z mobilního Asphaltu, zbourat dálniční síť a postavit silniční, přeprogramovat inteligenci protivníků a je to žrádlo. Nic, co by se za rok nedalo stihnout.
      • Lawliet
        vůbec nevíš..http://youtu.be/0oF_8Lv0SFY *5*
        • Co přesně jsi tím chtěl sdělit kromě toho, že ta "písnička" je naprosto otřesná *7*
    • Proč to nepíšeš česky?
      • El-Bravo
        Nepřeložíš to?
        • RavenHolm
          Too hard *5*
          • Jazz
            Ya 'r right bro!
  • Personalni pozadavky:

byt uplne vypatlany trouba co za tohle da penize :D
    • Však kdo říká že si to všichni koupí že? *3*
    • jj, tak nějak... stáhnu, vyzkoušim a rychle zpět se k Forze *1*
  • Tak nevim no, poslední dobou se ty nároky spíš snižujou, protože grafika už se zas tak moc nezlepšuje, tak si tvůrci hrajou s optimalizací. Ale u nfs to tak nevypadá, hw požadavky jsou dost vysoký *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit