Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Need for Speed: The Run
4.10.2011 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
A co win XP to zase nic?
-
-
když to jede na frostbite enginu *7*
-
-
No a? Já tomu taky nerozumím , to frosbite využívá nejakou vy chytávku nových Widlí, ? Spíš bych řek že EA a mrkvosoft maj nějaký sponzoring program. *11* Vždit XP jsou stále IN *14*
-
-
10 let starý systém.. víc snad netřeba dodávat.. (i když *7* starý systém přináší více omezení než užitku, proto se od něj dávají ruce pryč..)
-
-
Jo... XP mám rád, jsou rychlý, relativně spolehlevý... ale DX10 a 11 v nich nevykouzlíš, a omezovat výkon grafárny, jenom kvůli předsudkům?... Mám teď W7 a jsem (relativně) spokojen. Ale nezahraju si stařičký BattleZone a to mě štvě *15*. Jinak... pokrok nezastavýš.
-
-
EDIT:
Nezastavíš... FAIL *15* *15*
-
-
-
...tak o tom bych se klidně mohl hádat a nebyl bych jediný :)
-
-
-
-
Jako vždy žádnej problém.
Akorát nevim, kde mám furt brát to místo na HDD *15* -
-
Tak toto jsem si říkal taky a proto kupuju 2TB HDD
-
-
No, já vlastně budu kupovat taky.
2 TB HDD do PC a 2 TB HDD exterňák, protože to mám plný HD filmů, na který prostě 500 GB hadr nestačí. -
-
Ani né před rokem jsem si taky koupil 2TB Ext. a 2TB Int. a řeknu ti, je načase hledat nový interní protože ho mám skoro celý plný :)))
Ono se to nezdá, ale stejně je to málo - navíc reálná velikost díky přepočtu když to připojíš je 1.81TB -
-
Všechno je jednou málo. Je to vždy jen otázka času, než odbouráš starý návyky zacházení s volným místem a už je ho zase málo. To by člověk mohl mít 100 TB a po půl roce by stejně došel *1*
-
-
veď filmy sa štandardne predávajú na DVD, tak nechápem aké miesto ti zaberajú *8*
-
-
Doufám, že to nemyslíš vážně nebo sis to špatně přečetl.
-
-
Myslím, že to přečetl dobře a myslí to vážně. Mně to smysl teda dává *2*
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Ha 2TB by se hodily *2* , já si ale celkem vystačím jen s 300 GB, zatím se tam vejde vše co aktuálně hraju, pak filmy atd. ale brzo to bude horší. Teď jsou všechny hry dost velký (třeba Dragon Age - 20 GB a k tomu jeste vsechny DLC).
-
-