Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 99% notasu neda na hdmi takovy rozliseni pri 90fps, stejne tak 2x usb 3.0 pro napajeni bejva problem, nemluve o samotnym vykonu
  • Nějak to nechápu s tím notebookem. Pokud mám v notesu 980M tak to taky nepůjde? Z článku jsem to tak pochopil.
  • vic neutahnou, bezne se hry na konzolich potaceji na 720p@30fps, s vypetim vsech sil daji 1080@30fps, 60fps je hodne velka rarita
  • walltar
    Proč myslíš? S větším rozlišením a technologiema které sníží hmotnost a velikost by to mohlo mít celkem zajímavou budoucnost.

Už jen ten headtracking je pomůcka skoro k nenahrazení.

Si myslím, že otázka ani není o tom, jakou to má budoucnost, ale jak dlouho na tu budoucnost budeme čekat. Jestli se to teď bude vyvíjet postupně dál, nebo to skončí a z deset let se opět objeví nějaká další a lepší verze.
  • walltar
    Tak psali to v tom článku o jedno před tím ... Takže bych řekl, že už to platí.

To jako tam vážně bude 30FPS na morfeu?
  • to porad neni oficialni pro tu prodejnou verzi, mozna to bude jeste vic, doufam v to, ale asi to neni moc pravdepodobny...

kazdopadne jsem zvedavej na ten morfeus od sony, 1080p@30fps bude suprovej poblinátor *1*
  • Tenhle nesmysl nema budoucnout ... resp. v hernim svete ne ale jako pracovni nastroj to uz je neco jinyho
  • walltar
    2160×1200 ... nic moc *9*
  • pohoda, za rok se dokoupí nová karta a jedem
  • Snad se tu zas neobjeví zuberant THE GAY GAY GAY
  • splnuju, takze cajk, budu ve fronte na prvni kusy *14*
  • to neni zas tak hrozne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit