Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    podle velikosti spis rezerva na dva dalsi dily :D
  • Shaker
    GTA3, Vice City, San Andreas, IV, hrano na PC (uzil sem si to jak pubertak prvni zasun). Doufal sem, ze Red Dead Redemption udelaji na PC taky, bohuzel, mozna dvojku... S tim mistem na disku je to fakt prehnany, ale zbytek pisou na cem to rozjedes a bude se to jakz takz hejbat az do zeleza, ktery je predimenzovany, co ze ti na tom vadi?

BTW: prirovnani s benzinem je uplne mimo misu
  • 20 gigový demo bych si asi ani nechtěl stahovat :D
  • jedine co som napisal, nech sa ukludnia, kym to nevyjde :)
  • Bača zo srubu tam inšé asi nězoženie *1* tak mu musí stačit pravá ruka *1*
  • A nevidim důvod jim vymlouvat, když se na něco těší.
  • Fanoušci? Natěšenci? Takovejch je ale milion u každý hry.
  • Tak tobě za onanii platí? Pan už musí být těžce za vodou *3*
  • @sir
    ja som sa prisiel vysmiat ludom co robia x rokov rovnake chyby: ved sa vravi, ze aspon ..niekto sa pouci na svojich chybach: tj. ludia vedia ze rockstar odkasliava pc verzie(optimalizaciu)svojich hier, dalej je iste na 99% ze demo nebude, dokopy nic z hry nebolo ukazane, a vela ludi sa tu nad Maxom rozplyva, ze ake fasa to bude
    ako by si takych ludi pomenoval ty?
  • Až budou rockstar vydávat příští hru, tak vedle data vydání budou taky uveřejňovat očekávané datum, kdy bude na trhu dostupná hardware pro minimální požadavky - asi tak za tři roky po vydání.
    Sice je fajn, že to vydávaj i pro PC, ale tohle vypadá, že celej port bude jen nějaká alfa verze emulátoru xboxu. Optimalizace pro ně evidentně sci-fi.
  • Bohužel tě zklamu, podle sebe nikoho nesoudim. Hraju málo, takže jednu dvě hry ročně si dopřeju v originále ;) Nevim, jestli zrovna krádež, ale furt tam máme to slovíčko "nelegální", že... Že jsi z warezu vyrostl, to vědět nemužu. Tvůj post byl podán ve stylu výsměchu warezáka poctivým kupujícím (apoň já to tak pochopil). Ale chápu, že sis přišel rejpnout do lidí, co si tu hru chtějí koupit. Jsou takový lidi. Já ale např. nelezu do tématu o autě x, abych se vysmál lidem, že si ho koupí a po roce se jim vysype převodovka a nebudou v něm mít to a to jako je v mercedesu a tak. Chtěl sis dokázat, že už jsi velký kluk a přišel si dětěm říct, že takový voloviny si nekupuješ.
  • @host
    tvoj problem, kde vidis ze som spominal ze NELEGALNE STAHUJEM? babe sa sniva stale, po com tuzi, pravda
    ty si vydelal vlastnymi rukami maximalne ked si si pravackou lestil bambus, podla toho ako pises ;)
  • Vypatlaná hlavička si ty kradeš a ještě se to nestydíš vytrubovat do světa. *1* A popravdě než něco koupím si přečtu recenzi a pak jak to hodnotí hráči a v drtivé většině jsem nelitoval si hru koupit za peníze, ale to ty socko nikdy nepochopíš vlastnit majetek na kterej sis vydělal vlastníma rukama.
  • No dobre, ale ted si vem ze DEMO hry nevydaji, ja osobne mam velke obavy z vyladenosti hry......takze DEMO nevydaji, warezakum se nebude chtit stahovat 35GB, i kdyz najdou se takovi a do koupi se PC hraci z obav taky nejspis moc nepohrnou......jak jsem se na hru tesil, tak ted nevim jestli se ji nebudu muset vyhnout:-) 1000 Kc se mi jen tak vyhodit nechce a uz vubec se mi nechce kvuli jedne hre kupovat novy PC a jak znam RockStar, doporuceny HW bude minimalni *1*
  • uz som z toho vyrastol, (z warezu), podla seba sudis inych? :)
    a vidim ze si dalsi krasavec, ktory vravi, ze nelegalny download je kradez, dobre vam media vypatlali hlavicky :)
  • Na externom HDD alebo na nejakom USB kluci velkom *1*
  • Hlavně, že v 1 a 2 videosekvence byly.
  • 35GB je sice dost, ale pokud je herní svět rozmanitý(texturově) a pro PC dodají textury ve vysoké kvalitě odpovídající pamětem grafických karet na PC, nevidím v 35GB nic tak zvláštního.
  • Ještěže R* nechrlí hry rychlostí, s jakou nám do světa lezou CoDka. To už by smrdělo spoluprací s výrobci pevných disků. Mě jedna "větší" hra na disku nevytrhne. Otázka je v optimalizaci. I tak se na Maxe těšim.
  • ale zas kdyz to vezmem z druhe stranky......vyjmenovali modely pocitacu opravdu od 3 roky stareho az po nove kousky *1* Core 2 az Core i 7, myslim ze je to takovy rozmach, ze si kazdy v necem najde prostor a splnime to vsichni *1* Ale myslim ze misto upecenych stehen z toho bude krasne rozvarena konverzva pro kocky ktera se nebude dat zrat, natoz pak hrat, aneb at zije slide-show od rockstaru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit