Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chyba je v tom, ze to kupite, kvoli hype asi, dokonca kopa ludi si to predobjedna a potom placu co za polotovar dostanu (vseobecne, nemusi sa to tykat MP3 - hoci,cim dalej tym viac AAA hry vychadzaju ako nedorobeny polotovar)
  • Max payne stavěl i na příběhu ta hra tím pádem má mít videosekvence !! Jestli se ti to nelíbí běž si hrat Gear of war.
  • Inquisitor
    To bude zase optimalizace jak stehno. Obávám se že Rockstar opět nezklame.
  • Mechwarrior_bw
    som jediný komu na tom screene pripomýna Tommy Lee Jonesa ? *1*
  • Mechwarrior_bw
    súhlas, už sa teším ako každú minútu bude hra prerušovaná nejakým videom ... nie, o niečo také v akčnej hre skutočne nestojím. A s tou protipirátskou ochranou je to zaujímavá úvaha a myslím, že veľmi správná.
  • V čem je naše chyba? Že rozdíly mezi nejnižší konfigurací kde rozběhaš sotva sonica nebo maria a nejvyšší ( kde nikdo ani neviděl na obrázku tuhle sestavu ) je tak propastná? Je to chyba hráče?
  • to je nějaká hovadina, nebo vtip ne? jaký může být rozdíl v texturách na kartě s 512 mb a 2 gb - strašně velký, to se mi nelíbí.
  • vsetci tu placete nad tym, ako to bude neoptimalizovane, ale aj tak si to kupite, takisto ako GTAIV, takze vasa chyba *3*
  • Soubor "xbox360.ini" - velikost 28 GB *1*
  • GTA IV je nejhůř optimalizovaná hra... vlastně neoptimalizovaná tady sedí líp.
  • Takže optimalizace je naprosto nulová. Jako pojistku uvádí rozsah od standardu až po nejnovější HW, kdyby to náhodou někomu na maximální detaily nejelo... Tady se vlastně není čemu divit. Rockstarovci už prostě neumí optimalizovat hru (viz GTA 4).
    Velikost 35 GB na disku je naprosto k smíchu. To tam nacpali 4 hodiny videí v HD kvalitě a nejspíš se ani neobtěžovali s komprimací, prostě tam nafrkali textury v řádech desítek MB.
    Jsem fakt zvědavý, jak bude hra vypadat. Ze screenů, co jsou momentálně k dispozici, se toho moc nedozvíme, protože všechny prošli retuší.
    Holt si budem muset ještě chvilku počkat a zhodnotit hru až po vydání.
    P.S. Možná je to nový boj proti pirátsví. Komu se bude chtít stahovat 35 GB?
  • To vyjde na čtyřech DL DVD?
  • tak si dej na PC počítat meterologické tabulky
  • ked si vezmem ze na mojej zostave phenom 2 1090t s gtx480 ide gta4 na max uplne na nanic takze sa da povedat ze v R* sa naucili optimalizovat
  • 35gb na disku.počítám že bude na co koukat, dele než 4 hod *3*
  • To by ovšem vzhledem k jejímu stáří nikdo nečekal :-D
  • A požadavky na HW jsou?! Nečekaně komické! Díky bohu za konzole (ironicky)!
  • a jak je ta dvojka stará, boha jeho *15*
  • jej ani se nezapotim ....... jsem zvedav kdy vyjde hra ktera mi pocitac alespon zpomali :D
  • FeebeEWN
    takže to bude konzolový port :D takhle dopadla i pc verze Star Wars The Force Unleashed (2009), kdy ve své době měla na disku 16giga. Ukázalo se, že je to port, kde je hromada zkopírovaných souborů navíc. Druhý díl byl už totiž 4x menší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit