Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nejsou nejskromnější
20.11.2014 | Ladislav Loukota
74 příspěvků
-
No, o ceně her bych se hádal, protože mi přijde, že v konečným důsledku při prodávání her dál tě vyjde konzolové hraní stejně, ne-li levněji. Jinak si užij nabušený PC, taky bych bral, ale není to pro mě životní priorita, bez které bych nepřežil a proto si vystačím s konzolovým hraním.
-
Tak to jsem, lidově řečeno, v kélu *1*
-
Počítají do toho logicky i OS a rezervu pro programy.
To není tak, že zapneš hru a - 8GB RAM. *7*
Tedy většinou si uber 1GB+ -
Přestože je mi více než dva tisíce let, taky to považuji za poměrně drahý špás.
-
Co čekáš od hry a značky kderá rýžuje hráče-ovečky. Politika "každy rok jeden Assassins Creed" prostě musí takhle dopadnout. Jenže když to hráči kupují....
-
Je mi pětatřicet a 760 mi stále přijde drahá (mám 650 Ti). Prosím pověz mi, ó mistře, kolika se to musím dožít, aby mi také přišla levná?
-
Wtf? Tohle je naprosto nenáročné!
Minimum je něco jako konzole a tedy na low to pojede na každém křápu těch 30 FPS a možná i na 1080p. A ostatní bude záležet jaké nastavení bude aktivní. I když u těch metal gear her, často nejde nastavit vůbec nic jak to dělají blbci.
Navíc doporučená je karta střední třídy? Tedy nic extra tam nastavit asi nepůjde aby to vypadalo extra na extra sestavách.
- Ideální je, když je velká mezera mezi minimem a maximem. Pak to jede na levných strojích a na těch drahých si mohou lidé často povolit mnohem lepší nastavení protože hra s tím umí pracovat. Tak to mělo Crysis. -
RAM doporučená 8GB a VÍCE? Odkdy hry takové množství využívají? Více než 8GB paměti člověk potřebuje pro úplně jiné programy, než jsou hry...
-
je to naročny
-
Moje chyba, jsem idi*t. GTA V jsem měl na PS3, tu jsem prodal a koupil bazarovou PS4. V té době na PS4 bylo minimum her. Dohrál jsem Killzone, inFamous Second Son a Watchdogs. Pak šla PS4 zase pryč. Nebylo co hrát a ani dnes to není o moc lepší, když pominu hry, které vycházejí i na PC.
-
Autora článku moc nechápu, co čekal?
Tohle tak nějak zhruba odpovídá vnitřnostem PS4. Ty požadavky jsou celkem rozumný. Naopak mám z toho dojem, že by to mohl bejt dobrej port. -
Nějaký vyloženě zprasený port jsem snad ještě nehrál a pokud se bavíme o ovládání, tak mám u PC XBOX360 ovladač, který dnes již bez problémů podporuje drtivá většina her, které vycházejí napříč platformami. Marně si zkouším vzpomenout na hru z konzolí, na jejíž port bych nadával.
-
Tak to si to GTA5 rychle dohral na PS4, kdyz to vyslo pred dvema dny.
-
nechapem, co na tomto neni skromne..
Viem,ze ludia z Games su technicky analfabeti a nevycitam im to, je to herny server, ale tak nech proste napisu nadpis o hardwarovych narokoch a nepripinaju tam tie svoje "poznatky" *1* -
V porovnání s tím co na nás vybalil Ubisoft v případě ACU mi přijdou nároky naprosto v klídku.. *6*
-
Užiješ si tedy radši pokažené porty, vlastně v dnešní době je to jedno na pc si hru nezahraješ a na konzoli at už mizerně ano.
-
Správný hráč = nezaujatý hráč, souhlas. *3*
-
mam ti pripomenut Unity? *1* 20fps? vazne? *1*
-
Jako mnoholetý hardcore Sony fanboy jsem se na to tento rok už vykašlal, PS4 prodal po dohrání GTA V a postavil si nové high-end PC. Těch pár titulů, co si na PC nezahraju, budu muset oželet, ale v konečném důsledku je hraní na PC prostě někde jinde, pokud má člověk pořádný stroj a nemusí řešit, jestli mu hra poběží nebo ne. Nehledě na další aspekt, který mluví ve prospěch PC a sice cena her.
-
Další PC nácek...PC je super věc ale víš proč mám doma PS2/ PS3/ PS4/ Wii a ještě PC ? Mám tunu her na kterých nemusím řešit jestli mě to poběží nebo ne. Nemusím prolézat fora a hledat problémy. Nemusím řešit, jestli spustím hru, když mám tuhle základní desku nebo tuhle grafickou kartu. Prostě pohodlně vezmu ovladač a pustím hru. Tečka. Jistě na PC určitě dostaneš po grafické stránce ze hry víc než já na konzolích ale já si zaplatím konzoli a po zbytek její životnosti se nemusím starat...dokáže tohle tvoje PC? S pokrokem technologií už bude tvoje dnešní nadupané PC za rok nadprůměrné, za tři roky průměrné a za 4-5 let budeš na minimálních nárocích. Zatím co na konzoli budou neustále z her dostávat to nejlepší. Plus hry jsou jako ženské. Jasně, všichni kecají o vzhledu ale i na té osobnosti docela záleží -_o
Takže ne děkuju. Některé hry si rád zahraju na PC a některé zase na konzoli.