Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou porad kecy o tom jak jsou pc hry narocne, posledni dobou to je vsude, nova taktika jak nalakat co nejvic lidi na konzole kde je pak muzou dalsich 5 let obirat.
    Pravdepodobne pc optimalizace kurvi zamerne, jooo kdyby konzoliste dostali rozum a hrali na pc tak by to vypadalo jinak =)
  • Nároky jsou nízké, 760 je dnes naprosto obyčejná karta. To že pár školáků bez peněz řve, jak je to drahá karta, je samozřejmě nesmysl. Drahá je tak možná z jejich pohledu. Budou Vánoce, třeba rodiče koupí :)
  • unvisible.hologram
    Nejsou nejskromnější?
    Jsme v roce 2014 - nové hry jsou vyvíjené na novém HW pro nové HW; nikdo, kdo chce hrát pěkné hry, nemůže čekat, že s PC za 10K (popř. strojem z roku 1995) mu něco takového pojede...
  • Omlouvám se, nedošlo mi, že na konzolích jsou hry o 40 procent dražší. Samozřejmě píšu tu neustále jak hraju tohle, jak hraju tohle, všechno si to kupuju za hru dám 1500kč na konzoli a pak tu brečím, že nemám na pořádný počítač, už mi to pomalu dochází, ještě jednou se vám všem omlouvám.
  • Jack1947
    Škoda že na pc to bude takhle mastné. MGS:Phantom pain by už ani vydávat nemuseli na kompu si to moc lidí relativně plynule beztak nezahraje. *3*
  • a to co ? :D vari nechcu gts 250 a intel core 2 ako recommended :D ale nie , nie ... ved preboha take 4 jadro to nikde nepredavaju :D
  • Mato1987
    Úplne bežné požiadavky, nerobte z komára somára. V januári na budúci rok pre GTA V na PC len uvidíte čo sú to neskromné požiadavky.
  • Magister_Peditum
    Jaká to katastrofa, chtít mainstreamovou grafickou kartu v optimální konfiguraci. *15*
  • Není pravda najdou se velmi dobré porty. Ale distributoři na to nechtějí dávat peníze/čas.
  • protože výrobci už s*rou na optimalizaci
  • Požadavky jsou úplně v pohodě. Těším se
  • Předevčírem jsem si to pořídil na PS4. Jediný dovod koupi ale byla sleva 70% = 260 korun. Za tuhle cenu to ještě jsem ochotný pořidít. Jsem velký fanoušek Metal Gear série ale tohle je opravdu zlodějina. Hlavní pasáž dohrajete za hodinu/hodinu a půl. Jasně jsou tam ještě nějaké mise ale ty už s příběhem nemají nic společného. Prostě zlodějina. Za plnou cenu to opravdu můžou kupovat jen blázni a lidi, kterým nezáleží na budoucnosti herního průmyslu. Ground Zero je totiž opravdu pouze delší demo. Pokud si pamatujete ty uvodní mise z Metal Gear 2/3 tak to je Ground Zero.
    Neberte to špatně, hra je nádherná. Prostředí je velké a nepřítelé chytří. To je ale všechno...výmečně možná použijte "Jo ho ho, pirát ten se má" protože tahle politika placeného dema by neměla projít ani Kojimovi a Konami.
  • KIMCID
    no těším
  • Lukyz
    Požadavky splňuju tak teď už jsem zvědavej pouze na cenovku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit