Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Melou prosimtě neslutečný sra*ky. Sou to lemplové, co nezvládaj FPS na gamepadu. Je to úplně v pohodě, ale holt někdo to nepobere.
  • Gambit92
    Hlavně ve spotřebě že *1*
  • Ja vim ze to není herní stroj, mam aho na praci, mam macbook air kvuli OSX potřebuju na střih videa a grafiku pracovne OSXko + finalcut.

Ale obcas si rad zahraju D3, WOWko atd

počítač jen na hraní je beru jako kravinu, na to je konzole. Pocitac beru že je i na praci. A ultrabook s výdrží aspon 12-15 hodin proste potřebuju sem furt mimo elektřinu a stříham videa atd...a každá vaha navíc je znát takhle to mam kilovej tenkej notas s dostatečným výkonem a výdrží. Ale jak rikas chlazení je na hry nic moc v max zateži při hraní sou teploty 80-90, ale to mi dělal i velkej notas co sem míval dřív + jeste throttil protože měl limit na 90ti...haswell co mam v notasu ted ma maximum 100, u notasu jsou vyskoé teploty normální...

Mam to primarnbe na praci ale obcas si rad zahraju i na cestách a doma mam konzoli...počítač by mi byl k nicemu jen na hry je to zbytecne drahe a na praci mi stačí ten notebook...
  • to je hlavně proto aby se to nikomu nechtělo stahovat z torrentu...
  • Na tebe mi chytrolíne stačí i ten páčkovač.
  • pardon za chyby.. par preklepov *9* nemozem editovat
  • Tak toto je dost dobry marketingovy tah... i7 a GTX 460 .. vzhladom na to ze je tam zahrnute toto combo tak pocitam, ze myslia i7 z dobry ked vysla GTX 460 co je 4 jadry bez hyper threadingu, teda slabsi ekvivalent dnesnej i5. Co znamena, ze sa nemusi nikto bad o HW naroky, toto pojde skoro kazdemu absolutne v pohode, kedze ako pisu toto su naroky pre FULL HD 60 FPS max detaily, tym padom by to mal byt schopny zahrat 4 rocny PC bez problemov.
  • Gambit92
    Silnější berte s rezervou *1*
  • Gambit92
    Někdo to tu už psal že jde o jinou technologii, kdy CPU neustále (de)kompresuje textury a grafika už je jenom plácá na místo... Asi je to reakce na to že konzole mají dost často mnohem silnější CPU než GPU
  • Já jsem rád, 50GB je mi ukradených, mám herní počítač a pokud 50gb znamená kvalitní textury nebo něco takového, sem s tím.

Notebook není na hraní, určitě ne na kvalitní a ultrabook je jen horší notebook (já vím v reklamě do tebe hučí, že je tenčí, ale realita je taková, že je ještě míň místa na chlazení atd.).
  • Keyz
    Jestli to opravu využije to CPU dobře, tak budu brečet radostí.

Na druhou stranu, kde je pak ten pokrok když to chce starou slabou kartu?
  • jen tech 50 gb místa me pekne sere, mam v ultrabooku jen 128 gb ssd budu to muset hodit n externák
  • s Mantle fx8350 dosahuje,a dost casto je aj rychlejsia ako i7 :) *9*
  • Gambit92
    Souhlasím, ale na druhou stranu celá PC scéna brečí jak konzole brzdí vývoj a pak se objeví jeden nebo dva tituly co si dovolí mít trošku vyšší nároky a už se tu brečí ve velkým že to jsou idioti co neumí optimalizovat. Tak teda buď máte namakaný PC, nebo držte huby a buďte rádi že jsou nároky nízký
  • Taky si říkám, mezi i5 a i7 pro hry není až takový rozdíl. Málo her si ukousne všech 8 vláken i7, aby byl rozdíl znát. Jak už někdo psal dole i7 se moc neprodávají tak se to snaží procpat. A bodejť by se prodávaly když jediná jejich přednost je 8 vláken, kvůli kterým si můžu vzít nové xeony (pravda bez integrované grafiky) a za stejný výkon ještě ušetřím.
  • Keyz
    Špatný nadpis. Má to být: Hardwarové požadavky Wolfenstein: The New Order jsou debilní.
  • Tak tak, uz len staci najst supermana-programatora co im to zoptimalizuje :)
  • TheGGG
    HW nároky podezřele nízké. Pokud to ale bude nějaký p*jebaný port co bude mít nevysvětlitelné fps dropy v prázdné chodbě, pak je to celkem jedno. U nejdené hry kterou jsem měl na pohodu rozjed sem už zažil nevysvětlitelné kolísání v místech kde se doslova nic nedělo.
  • Gambit92
    PS3 a Xbox 360 mají pokrytý, tam budou zisky asi nejvyšší, těsně u nich asi bude PC takže dostupnost mají vcelku dobrou (plus těch pár lidí jako já co to podpoří current gen verzí na ps4)
  • Odulin
    Hoši jste v pohodě? :) Proč by to jako nemělo jít a proč masochismus? :) Vůbec neříkám, že je to přesnější, to samo není, ale hrát to úplně v pohodě jde...a AA vždycky vypínám. Někdy mívám i pocit, že mě to snad na gamepadu baví i víc, protože to je trochu větší výzva...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit