Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Souhlasim, ale zrovna Total War bych si na konzoli docela rád představil. :)
  • Magister_Peditum
    Robotron: Jo, některé dají, ale jaksi za cenu ztráty komplexity. Stačí porovnat multiplatformní RUSE a čistě PCčkové Wargame.
  • Krabička je to pěkná což o to. Je to i celkem malé, ale tím to asi tak končí. Vzhledem tomu, že jsou uvnitř klasické PC součástky a silně pochybuji o tom, že na to budou něco zvlášť vyvíjet je to nepoužitelné. Prostě PC v krabičce, s tak slabým výkonem, že to bude stačit akorát na Maria.
    Pokud by to ovšem mělo stejnou podporu jako HW PS4 či X 720 ještě by se to dalo, ale to jistě ne. I tak by to ale bylo velmi slabé.
    Co se týče HW vs PC je to nepoužitelné. Trinity není špatné, ale ani na nějáké občasné hraní se nedá použít. Max vše na Low = je k ničemu.
    GPU 384 core? Pokud je to to samé jako u HD 7000, tak jsou to +- 2/3 jednotek HD 7750. Na tom se nedá hrát.
    A pak samozřejmě cena. Což je teda pohroma. 300 babek max.
    Jako mobilní PC na výlety atd. jo proč ne. Vypadá to pěkně, výkon (krom her) je dobrej ale jinak je to k ničemu.
    Možná na indie hry - těch je steam plnej. Jinak bohužel ne....
    Dobrý pokus Valve, jen co je pravda. Nechci steam box úplně zatracovat, ale příště by měli energii vynaložit jinde. Třeba na HL3 nebo episode 3.
    PS: Ještě k HL. Myslím, že ep3 nebude a rovnou nám předhodí Hl3 na novém enginu, který právě dělají. Proto to tak dlouho trvá :), jsem holt optimista. Snad se toho někdy dočkáme...
  • Robotron3
    Tak znovu, nevím, že bych něco takového psal, pokud ano, ukaž mi to. Je zajímavé, že já tě vůbec neznám, kromě nechutného nicku zde na games a ty mi tvrdíš co jsem někde kdysi psal na jiném webu. Připadá ti to normální? A konec s timhle nesmyslem....
  • Robotron3
    Strategie se na gamepadu i hrát dají, viz Red Alert 3, nebo RUSE. Šlo to, ale bylo tam už hodně cítit, že myš a klávesnice je někde jinde...
  • *1* 1000 USD .... Tak mi řekněte kde je ta přidaná hodnota vůči klasickému PC za stejnou cenu ? Bez integrovaných periferií jako monitor a ovladače které by byly v klasickém, notebooku je to hotová sebevražda nalepit takovouto cenovku a omezovat se jen na Linux

*10*
  • Jeste k tomu pripocti ceskou dan, takze tak 24kKc u nas. Steam si to samozrejme muze dovolit dotovat, proc by nemohl, ekonomicky se mu dari dobre.
  • Tak já si většinou pitomé přízpěvky pamatuju, to je moje prokletí...

A když někdo vybleje takovou hovadinu, tak proč bych mu to nedal sežrat, že? :)

Aspoň pak člověk ví, jak moc si lidé stojí za tím co napíšou :)
  • to je s prominutím v*l *1*
  • Magister_Peditum
    Vážně by se třeba takový red orchestry, army a planetsidy hráli líp na gamepadu? To je revoluční myšlenka! *1* A strategie od Paradoxu nebo Total War, které o "přemýšlení" docela jsou, bych si na gamepadu taky nedovedl představit. A propos, když mluvíš o posunu a vývoji. I ten gamepad tady už několik desetiletí zahnívá, tak proč by se nemohl vyvinout v něco jiného, lepšího, on? *1*

Edit: K tomu, cos doplnil, bych dodal, že každý snad už dnes má možnost mít gamepad u počítače, tak proč vůbec lamentuješ nad tím, že by se to mělo uměle rozšířit. Konzolisti taky mají možnost hrát na klávesnici a myši, koneckonců.
  • Heh, bez dedikované grafárny je to výsměch. I za třetinovou cenu by byl. Protože s takovým výkonem si těžko zobrazené Crysis 3 zahrajeme. To by tam musely být GDDR5 paměti jako u PS4.
  • Mám v obýváku v podstatě stejnou konfiguraci za 10 tisíc...
  • Robotron3
    Opravdu nevím, že jsem na hrej něco psal o onlive. Pokud ano, tak to musí být tak dávno, že si to nepamatuju. Ty si pamatuješ nějaké příspěvky lidí, co kdysi někde napsali na jiných webech a pak jim to argumentuješ v uplně jiných diskusích s jiným tématem? Nechápu *8*
  • Strilecky na konzolich s gamepady dominuji, tam zadny problem neni. U strategii by muselo dojit k nejakemu vyvoji a posunu. Nejspis by jim to prospelo, kdyby se kadl vetsi duraz na premysleni nez clickfest.
    A mluvime o zakladnim ovladaci. Vedle zakladniho ovladace pro specificke zanry mohou existovat i dalsi ovladace. Volant, joystick, Move a i ta mys.
  • Magister_Peditum
    No, strategiím a střílečkám tedy rozhodně ne. *15*
  • takze 19koliku... PS2 a Xboxy startovali tusim na 17ti a to byla dotace.. HW je obdobny tomu co dostaneme v PS4 pomalejsi pameti fajn.. no jeste takova zajimavost.. kde to ma zdroj? asi venku nejakej notebookovej?? no chapu ze dotovat si to steam nemuze dovolit.. ale AMD proste nema physix tak i za ty prachy rekneme porad nevidim duvod davat pryc pc... a to na nem obcas neco hraju na TV taky..
  • Schiza dualniho ovladani, kdy hra musi chodit nejak na gamepadu i na k+m zpusobuje, ze ovladani je naprd a ani jeden ovladac neni efektivne vyuzit. Kdyby se herni svet sjednotil na univerzalnim gamepadu (pc, konzole i handheldy, viz vita), hram by to prospelo.
  • No má to s tím společného, že se tu vyjadřuješ k zařízení, které by tě vlastně ani nemělo zajímat, protože ho podle tvých slov nikdy nebudeš potřebovat :D

A jako abych to ještě hledal... sám si mi to tu na tiscali nedávno v jedné diskusi přiznal :)
  • Když už do někoho chceš sarkasticky rýt, tak si po sobě ten příspěvek nejdříve přečti, ať pak nevypadáš jako blb, viz "věcy".
  • Magister_Peditum
    Za 1000 dolarů? S komponentama v tak poloviční ceně? To bych rád viděl, kterej volodroid by si to koupil. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit