Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smajdal
    Kde je Kratos? Co se s ním stalo? *8* Jinak velice pěkné.
  • Původně jsem k této hře přistupoval trochu skepticky, ale ten trailer vypadá hodně lákavě a šťavnatě. *5*
  • Lawliet
    Havana vypadá dobře. Což se o Bostonu a NY říct nedalo.
  • A zase z těch bambitek střílí jak ze samopalu *7* Každopádně jsem rád, že budeme hrát za tuplovanýho záporáka to je fajn změna, protože piráti byli vždy tou nejhorší chátrou a spodinou společnosti. Věšeli se bez soudu.
  • Když už jsme u toho... je pravda, že jsem nečekal číslici 4 přímo v názvu další hry série. Měl jsem za to, že se to bude řídit tradicí Brotherhood/Revelations, ale asi to bylo rozhodnuto kvůli tomu, že to už není příběh Desmonda/Connora, ale úplně nový. Na druhou stranu nová číslice označovala taky úplně jinou dobu, kde se díl odehrával, což není tenhle případ.
    • no však oni to urobily pod názvom The tyranny of king Washington (3 časti) aj keď je to len DLC :D :D
  • Třeba to bude fajn hra, ale mě prostě chybí to co bylo naposledy v Revelations, nádherně zpracovaná obrovská města, která lákala k prozkoumání. *4*
  • zajímavé... :)
  • Škoda že nechali název AC, /víme proč Ubi/, jinak by to byl BOOM. Takhle jen pokračování dojení legendy :X
  • Tomu rikam pracka :D Stihate tady na ty ACcka vydelavat penize ?:D .)
    No lol tohle prebije zachvili i NFS s COD *15* ..
    • typická dojná k*áva........ další značka, co si hraje na model COD.. Miluju AC, ale šedesátej díl zasazenej do doby ledový nebo já nevim, do jaký doby by to mohlo být ještě zasazený, hrát nechci. Piráti vypadaj skvěle, ale musí to mít prostě značku AC, ptže na tu lidi slyší!
      • BTW redakce? děláte si legraci? slovo k r á v a neni vulgární, přičemž pojem "dojná k*áva" je regulérní marketingový pojem.... nechápu, proč to tady máte zakázaný.........
        místo legraci bych napsal s*andu, ale chtěl jsem ušetřit čas, ptže máte určitě zakázanou i kombinaci písmen "sr" že?
  • assassin za kormidlem lodi vypadá neuvěřitelně směšně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit