Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedine RNG by melo byt imho,jake prijdou do ruky karty. A mozna jeste tak par karet for fun, ktere to trochu opepri. Ale GvG je na me uz moc rng imho.
    Jako je sranda se pak koukat na netu/streamu na naky ty nahody,ale byt na te strane monitoru,kdyz mate vse pod kontrolou diky vasi taktice a zpusobu hrani a pak vas naka nahodna srajda uplne vyjebe moc fun neni..

Skoda no, snad pristi rozsireni bude o hodne lepsi... *7*
  • Víte co nechápu? Když koukám obecně na recenze od filmu, seriálu, hry tak mam pocit že sou lidi strašně negativní. To samé na YT. Já chapu že má člověk vlastní nazor ale občas by se měl krotit protože to co tam lidi píšou je humus.
  • Jam97
    Hraju HS už nějakou dobu a furt mě baví. Hra je jednoduchá na pochopení, ale poměrně komplikovaná na to být opravdu dobrý. Z nového DLC jsem nadšený, konečně maj i normální hráči šanci proti těm, co si najdou jak udělat balíček na netu a machrujou. Já třeba ještě nikdy nehledal žadný build na netu a až teď se mi podařilo postavit opravdu dobrý balíček a mám z toho rozhodně větší radost než ti, co si to vygooglili. Kdo chce začít hrát, tak není lepší doba :)
  • Blizzard je takový Láďa Hruška, taky plodí hnusné sračkyy, ale lidi to kupují o sto péro...
    • Přesně tak, ale casual Blizz fanboys co nikdy neslyšeli o Magicu tě ukamenují.
    • hnusne sra*ky jako Starcrft, Warcraft, WoW apod.? Jedny z nejuspesnejsich her stejne tak nejlepe hodnocenych. To se o ladovy hruskovy rozhodne rici neda. Takze ty trapacka nulo, ty v zivote nedokazes ani miliontinu toho co hosi z Blizzardu, mozna je na case potlacit zavist a tupost a zacit pouzivat mozek *8*
    • Blizzard je spíš takový Apple. Nedělají toho moc, ale to, co dělají, je kvalitní a sedne to do vkusu mnoha lidí.
      • on Apple má odladěné produkty - to Blizzard splňuje, ale když pomineme ne uplně hezký iPhone 6 plus, tak jsou jeho produkty opravdu desingově krásně a určují trendy. Jak iPady, tak MacBooky či iMacy jsou nádherné kousky a řekl bych, že jsou dosud nepřekonané. V jednoduchostí je síla a tady už to srovnání s Blizzardem není vhodné, grafika je sice taky jednoduchá, ale je kýčovíta a to Apple rozhodně není.
        • Apple je hracka. Nepouzitelna hracka. *5*
          • ty si mi fail, to říkej těm milonům hudebníkům, stříhačům, fotografům atd.., že je to hračka. OSX je bez konkureční OS, kdo jednou ochutná, připadájí mu Win jako DOS... Samozřejmě sni dál, že si na Apple v důchodu našetříš.
            • selfie *11* *11* ...ještě že vám už tu přiteplenou činnost někdo pojmenoval ale je pravda že nikdo arogantní blbečky nemá rád tak ti alespoň tvuj nejlepší kamarád zrcadlo pomůže
            • nezáviť tlustoprde, že se do selfie nevlezeš :). BTW pro Fail nemám problém si vytvořit třeba účet na letemsvetemapplem a tam napsat z iPadu či MacBooku, tam detekuje systém. Takže si řekni, jaký název účtu si mám vytvořit..
            • klasickej apple idi*t.."jen závidíš protože na to nemáš". To s nákupem předraženého hw dostáváte taky v obchodních podmínkách příkaz vyblít tyhle žvásty kdykoliv reagujete na někoho kdo nechává iphony šamponkum a barbinkam....další argument kterej sem poslouchal celou střední byl ten super odladěnej systém kterej je pro práci k nezaplacení ..hmm škoda že to vypustil vždycky blbeček co se na tom maximálně tak přihlašofal na facebook když tam šel nahrát fotky co vyfotil v koupelně před zrcadlem...
            • Jo a ja mam doma tunu zlata a zachod z diamantu. Uz tlacis?
            • haha. Mám doma herní PC, Ipad, iPhone, Macbooka, PS3, PS4, WiiU. Poserr se...
            • Rekl konzolista co nema na pc, natoz neco od Applu. *15*
    • Hlavně že to vydávají zadara :)
    • absolutne vedle, Blizzard je jedinne velke studio, ktere dela hry podle prani hracu
      • myslíš tupé a infantilní. Doufám, že se pleteš a tyhle hry si hráči nepřejí...
        • tak vis i Blizzard dospel a dela hry pro DETI tak holt tu mame doty a overvatche njn mne se to taky nelibi, ale holt 40+ uz nejni ta hlavni cilovka....
          • To je krásné jak hodnotíte hry podle věku. nevidím jedinej duvod proč by mél být HoTS(dota) for kids? Pokud chcete hrát hru pro dospěle tak hrajte online sex. to máte 18+ (A nebojte mě je víc než 20). Overwatch me přijde jako dobré spestření kterí chtej hrát fps. ((a pokud chcete hrát opravdu OP hru tak hrajte DARK SOULS II. ))
    • přesně, velice trefné přirovnání. maš + od mě..
    • a ty zase meleš hrozné srač,ky
  • Kdyz si budu chtit uzit RNG, tak si zaznamenam a zdigitalizuji sum z diody, pustim si ho do sluchatek a nebudu hrat nejakou potapanou karetni hru. A kdyz si budu chtit uzit karetni hru, zajdu si s kamosema do hospody a zahrajeme si MTG nebo Netrunner :)
  • Z Blizzardu je mi smutno, kam to tato firma dopracovala. Naprostá ignorace a rezignace na moderní grafiku. Infantilnost je jejich hlavní heslo, dalo se to pochopit ve WarCraftu 3, ale už toho bylo hodně. Firma se vůbec nevyvíjí, spoléha pořád na své věrné třicátníky. Hlavní hratelnost je pro ně sbíraní gearu a achievů a že to jsou nejprodávánější hry na PC jasně ukazuje odraz pc-hráčů a jejich vytříbenou kvalitu.
    • jestli nebude treba nahodou tim, ze hry hrajou vetsinou deti a infantilni jedinci. A ti "dospeli" maji svych titulu pro deospele celou radu. Takze z ceho ze je ti smutno trapaku? Leda tak z tve ubohe bytosti, ta k politovani asi bude. *7*
    • mne je smutno z r€tard topinkovaci rasy co fnuka na nejlepsi herni studio pac jejich topinkovace nic vic nez diablo nezvladnou ani ty karticky se na tom hrat nedaj
    • Ty musíš mít smutný život, když máš potřebu si naklikávat na herním webu :D
    • mne je spíš smutno z lidi co jim to žerou
    • u Bllizardu vždycky byla nejdůležitější hratelnost, to se nezměnilo.. a sbírání gearu v HS? WTF *1*

ale překvapuje mě konzolista který si potrpí na grafiku, to sis chlape asi vybral špatnou platformu, s tím sekáním, nízkým rolišením, absencí AA 30 fps lockem, pokud chceš kvalitní grafiku, budeš muset přejít na PC :)
      • až na to, že nejhezší loňské hry vyšly na PS4. Infamous a DriveClub...
        • nejhezčí na konzolích, jinak dost průměr
          • mlátiš do nábytku jelikož lowend za 10K má graficky nejhezší hru loňska...
            • No trochu sem se pousmál když nekdo tvrdí že konzole mají lepší grafiku.. To je píčovinaa. Maj jí lepe optimalizovanou což je fakt. Ale je to tim źe hra pro konzolovku se tvoří pro jeden konkrétní stroj. Ale co se týče grafiky, vyhlazování atd. tak na PC proste nemaj. A nebavím se o NB ale promin grafická karta od nvida která stoji 80 000 a pokud ji hodíš do SLI (2-3) Tak téžko to doźene konzole která stojí 20 000? cca (tu cenu přesné nevím tak me za to nenadávejte) ale přez 180 000 to asi těźko bude. + Kdyź si k tomu pořídíš 27'' monitor s porádnym překreslovánim. solidni procák a rychlé ramky s SSD diskem přez PCI-E zběrnici tak sorry tam ty hry chodej fakt hladce a na grafice ktera se pro konzole muže jenom zdát. (Je pravda že tu mluvime o PC které stojí jak auto). Ale dávam ti zapravdu že pokud srovnáš konozole a za stejne prachy PC tak konzole sou lepší.. Bohuže ale zase jenom jednouučelové..
            • Lzes sam sobe, radsi jdi delat neco uzitecnyho. Kdybys vsechen cas straveny brecenim tady venoval praci, mel bys na kvaltini pc a nemusel by sis nalhavat ze konzole ma dobrou grafiku.
            • šíříš své názory, o kterých si myslíš že jsou jediné správné, to svědčí o ješitnosti a přefouklém egu, nikoliv o pravdě
            • Já tu šířím jen pravdu milý gumáků...
            • to, že to tvrdíš ty, z toho ještě nedělá objektivní pravdu, po bludech a nesmyslech co tu v poslední době šíříš si myslím, že je to spíš právě naopak
          • *1* *1* *1* jak si nám tu Frank sere do huby. Obě jsou top a Infamous se řadí mez nehejzčí hry historie po bok Crysis 3 a dalších velikánu...
            • bohužel, musím se opakovat, ale žiješ v hrozné iluzi, mám docela strach, zda ještě dokážeš vůbec rozpoznat realitu, ale doporučil bych ti, abys místo failování v diskusích na netu zkusil rozmetat ten bordel co máš v hlavě, ať se ti trochu rozjasní šmudlíku *4*
            • smutné co, jak jsem tě rozmetal, nezbylo ti nic gumo, vůbec nic. Vytvoříš tu OT a ještě se ponížíš. Gratuluji, dobrá práce..
            • a jéje, teď jsi kromě OT ještě sprostý, konzolová opička asi ráda papá banánky *1*
            • zase si gumo serešš do huby. Já jsem jen vyjádřil názor na současný Blizzard a ty jsi reagoval jako typická guma viz.: "
              ale překvapuje mě konzolista který si potrpí na grafiku, to sis chlape asi vybral špatnou platformu, s tím sekáním, nízkým rolišením, absencí AA 30 fps lockem, pokud chceš kvalitní grafiku, budeš muset přejít na PC :)"
            • ano, začal, tvá konzolistická zaslepenost ti zastírá zrak i mysl, zjevně
            • já snad začal OT? bože to vaše gumátcí už teda dosahuje neskutečných obrátek..
            • a jak to souvisí s HS? nerad ti to říkám, ale jsi těžce mimo téma
            • Ano, mlatim do nabytku protoze socka vyhodila 10k za lowend pc od AMD, na kterym nemuze nic delat. *15*
            • 4K myslíš tu 0,04 většinu PC Reetard Race, sry na to jsem úplně zapomněl. Je pravda, že např Dota, Divinity a další grafické perly musí být ve 4K užásné. Enjoy!!!
            • typický gumák, gratuluji. Každý den jich máte více. Infamous samozřejmě běží ve full HD, FPS lock na 30 je dobrovolný. Takže se můžeš rozčilovat, mlátit do nábytku, ale je ti to hovnoo platné, nejhezčí hra loňska vyšla na PS4.
            • I minecraft ma lepsi grafiku nez kterakoliv konzolova exkluzivita. Hlavne proto, ze jede v 4k a na 60 fps. Fanboji. *5*
            • Takže máme hry s top grafikou, na stroji co je v té top grafice nedokáže zobrazit, protože na to nemá výkon?Tak to je smutné a veselé zároveň *4*
            • proč se ztrapnuješ?
            • 720p a 30fps bude tezko top.
    • GGG detected
    • Asharak
      haha
  • už přes rok a pul hraju HS na iPadu na cestách, před spaním atd...nejlepší hra pravě na takovéhle odreagování

ta hra nemá být ani nechce být AAA titul nevím proč to tak všichni řešej, kevšemu karetní hra nejde udělat tak aby nebyla o štěstí
  • Předtím se nadávalo jak se jedou jen 2 decky. Ted zase všichni mluví o tom, že je to o náhodě a jak je to na ho***. Tak snad je lepší aby bylo víc decků ne ? aby to prostě bylo náhodné o tom karty jsou o náhodě ikdyž hrajete v hospodě karty .. náhoda tady může byt taky .. a je to větší zábava, než mít 2 deckya všichni jsou hrajou .. to je nuda :) datadisk je vydařený .. ;)
  • Jack1947
    Takže máme tu 50:50, pro někoho P2W, pro jiného o ětěstí a dobrých kartách to je jak v reálu kdo má lepší karty a nejen tehn kdo si za ně zaplazí, + + je že nemůžou bejt cinklé.

Abych se stresoval u online karet to bych si rovnou mohl jít zahrát texas hold em a ještě na tom třeba vydělat nebo blackjack a ne tohle. *1*
    • Keyz
      To je pořád stejné.

Jestliže lidi berou P2W = zaplatíš a vždy vyhraješ (to by sedělo podle doslovného překladu), tak snad žádná hra není P2W.
      Pro mě to je P2W = zaplatíš a máš větší šanci vyhrát. Tohle samotné stačí na to abych to osobně nehrál (protože proti klad je často nutnost mít více času). Pořád tam budeš mít ten pocti, že jsi neprohrál vlastní neschopností, ale protože někdo měl prostě lepší karty a měl jsi značně omezený prostor na rozhodování. To je stejné jako u WOT apod. Máš větší šanci vyhrát a daný pocit tam můžeš mít. I když je to pořád jen šance a skillem lze často zdatně konkurovat.
      Jedině by jsi za prachy musel kupovat kosmetické změní a pak to logicky nemůže být P2W , když to zasahuje pouze do vzhledu.

Navíc hrát karty online kde máš větší prvek náhod než třeba u FPS akce na h*vno. Jako hazard s kartami s tím rozdílem, že tam má každý stejné karty a hraje o reálné peníze. Nicméně štěstí tam hraje velkou roli z podstaty hry a Blizzard má matematiku spočítanou určitě dobře :)
      • Jack1947
        Tjn, je to u hodně her... F2P lidi nahází hodně peněz a spoustu jiných co neplatí to časem odradí, protože jsou vždy soustem těch movitých a ty jsou zase rádi že mají velké "vybavení" ego taky no.
        • Keyz
          Proto je u F2P důležité věnovat nějaký čas na pochopení toho jejich platebního modelu.
          A říci si, jak lze konkurovat tomu kdo má šanci navíc. U FPS je dobré, že tam je mapa a tedy často potkáš protivníka který si třeba něco koupil z boku, ze zadní strany apod a tam mu nic nepomůže. Tedy i kde a jak se to hraje na to má vliv.
          • Jack1947
            Není úplně pravda, F2P fps nebo akční hry mají lepší zbraně např. Tedy si znevýhodněn, protože má např lepší palebnou silu více zbraní. Pokud si hrál FPS tak 90% je P2W, právě proto v PVP to omrzí pak rychle. Např zbraně co se nedají získat, jinak než nákupem zase je to o lidech nevěřil bych kolik jsou ochotni do blbých F2P investovat. Jsem toho názoru že většina her nepotřebuje aby sis koupil ale když si nekoupíš budeš dost pozadu, počítá se i minimální vklad do hry.

Blbosti typu VIP tedy rychlejší exp/peníze atp se nepočítají pak je nej hra typou COD nebo CS ale CS je lepší nebo Insurgency prostě důležitý je skill, pak si jen můžeš stěžovat na hackery bohužel neduh dnšešní doby. F2P hry mi nevadí pokud neznevýhodnují platicí hráče což je hodně her MOBA hry, jak které ale SMITE má výborný model navíc se dá i dost gems vyhrát zadarmo.

Znevýhodnění je např u matcmakingu tam je hlavní kámen útazu, odradí to opět spoustu hráčů kdy nestojí proti stejnému levelu... to je taky zlé. Vyšší level většinou více vybavení + když ještě má zaplacené zbraně tak má jistou výhodu.

Jinak k Hackům na YT několik kánálů předvádí a prodává hacky humus. Není to v rozporu se slušnými mravy nebo co viz článek v posledním levelu.
            • Jack1947
              Za prachy ? potom být zkažený néli zkaženější? *7* já jsem pro fair play - tak někdo kdo chce se povyšovat nad ostatní. Tak sáhne po hacku zkazí jim hru.
            • Kdyz muze nekdo cheatovat tim, ze mu za prachy provozovatel hry da neco co ostatni nemaji, proc bych ja nemohl hackovat a sam si dat neco co ostatni nemaji? *5*
      • Jsi asi prvni clovek od koho na netu ctu nazor ze p2w muze byt i proste kupovani vyhody.
        Vsichni ostatni jen demagogicky tvrdili, ze p2w musi znamenat ze ten kdo zaplati automaticky vyhral.
        Mas u me male bezvyznamne plus. *3*
        • Keyz
          Dík *15*

Ono to svádí tvrdit to co píšeš. Hraješ hru a víš, že tam je možné něco koupit no a chcípneš. Tak na co budeš nadávat? Na to, že si to někdo koupit apod....
          U her které jsem hrál to bylo vždy o větší šanci vyhrát.

Kdyby jsi ale uměl hru na 100% a potkal borce který to umí také na 100%, tak tam se ta šance navíc hodí znatelněji protože již rozdíl skillu tolik nerozhoduje. Přesněji oba třeba hodí stejně vhodné karty a tam pak je ta lepší znát více, než běžně kdy to lidí matlají páté přes deváté a lepší kartu použijí nevhodně.
          Většinou se tohle ale nenastává při běžném hraní a tedy je lepší když se naučíš skill a výhodu lze pak potlačit. A nic jsi do toho krom času nedal.

Blbý to je u MMO kde jsou levely a je možné si zaplatit nějak za větší level. Větší level lepší skilly obecně a také staty. Proti tomu s menším levelem blbě bojuješ. No ale je možnost se boji většinou vyhnou a jakmile ho doženeš tak mu nakopat pr*el *3*
          Osobně mám ale raději model předplatného, protože tam o vývoji hry rozhoduje většina lidí (zda to hrají nehrají apod) a ne menšina která aktivně platí a to někdy láká tvůrce tam přidat různé kraviny jen aby ještě více získali z daných velryb. Ale jasně, že kdyby to takto bylo tak by se nešlo lehce bavit u nějaké F2P hry a tedy by dost lidí přišlo o zábavu a to je blbě. Hlavní je, že se baví.
  • ja nevim to vsemi zatracovane rnd jsem si predstavoval jinak napr ten OP Dr. Boom jo kdyby ty bomby dali dmg nahodnejm cilum tedy ne jen protivnikovi tak OK, ale tohle zadny velky rnd nejni mit ho tak ho kazdej zahraje a neresi jestli ted jo nebo ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit