Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HS forever http://www.hearthstoneheroesofwarcraft.cz/
  • spis je to nevyvazenym matchmakingem
  • Jak moc máš prosim te malýho pindika? To hana řekla tvoje máma když tě označili i s pochybnostmi za kluka? Ze to máš rád do análů mi je jasný na to se ale neptam
  • Zaplať pánbůh ať si ty svý vymoženosti strči kde mu slnko nesvítí to jako mám psát s velkým k když mu napíšu ze je kokkot aby si nemyslel ze ho chci nějakej fracek si zas vymyslí nakou chujovinu a člověk ještě bude za curaka jako ze není in tvl bez se radši vod těch elektrochujovin projet na kole nebo všeobecně ven myšleno na toho vocase ne na toho pod koho to píšu
  • Vopajcnuty i na kdejakým telefonu můj případ střídán to s compem jak se mi chce a dle situace
  • jo nejspiz to tak bude! zamerim se na to at zjistim s kteryma balikama to jde a se kteryma vubec..dik
  • tak to mám úplně stejný jako ty, někdy si připadám jako mistr světa a někdy jako úplná lama, ale je to nevyváženým balíkem, prostě není dost dobrej, někdy když se nedaří tak je dobrý vzít jinej typ balíku a ono se to často zase změní a vyhraváš
  • Hra me fakt bavi hraju ji obcas uz asi rok.Baliky skladam pouze podle vlastni uvazenosti,nebavi me hrat predpripravene baliky-stejne tak me nebavi hrat proti nim.Pohybuju se od 10-15 lvl na vic uz asi nemam ale nijak me to netrapi.Datadisk se fakt poved,mam 2 baliky ciste nove a hodne me bavi je hrat-zmena..cemu ale fakt nerozumim je ,forma,.Jsem schopny vyhrat 6 her za sebou a v zapeti jich 5 za sebou prohraju (nebo naopak) a je jedno na kterem levelu a s jakym balikem..dokaze mi to nekdo vysvetlit?je realne ze stestena nebo mozek se proste unavi nebo nenastratuje? :)
  • aby jsi hral na hodne dobre urovni tak tomu musis nez penize venovat spise cas..more casu
  • Je to pravda je určená na tvorbu grafiky (na tvorbu her atd..)
  • Jack1947
    No ale měl by problém taková grafika je určena na jiné účely než hry. 3x ve sli lol to by se řádně prodražilo. *15*

Mrmrmly, frmly zjevně zkouším strefovat písmena poslepu. *7*
  • Asharak
    No ty vole, týpek tady píše, jak PC grafika stojí 120 000,-, je to Tesla a má ji každý PC zbohatlík 3x ve SLI *1*
  • No teda 1800 za klavesnici, nebo tech 100k za monitor. Koukam ani cena ramek nic moc, navic na to, ze je to ddr3.
  • Tvl, já asi taky nejsem dost chytrý... tyhle věci hloupých dětí mne bohužel také minuly...
  • tak neinvestuj peniaze, ale čas
  • robíš z komára slona
  • Ty asi nejsi moc chytrý že??? Když někdo opovrhuje tvou inteligencí, tak se tu občas píše inteligent s tvrdým y. Řekl bych, že to y ti sedí opravdu dobře *1*
  • A ma to AMD funkcni ovladace aspon teda v tom profi segmentu?
  • ta obrovská frustrace, že tahle skvělá hra běží na kdejakém androidím tabletu, ale na konzolích si ji nezahrajete tady z mnoha přízpěvků vysloveně srší! *1*
  • haha: Neboj kulky se ti z břicha spustí samy. Taky bych byl nerudný kdybych měl koule schované v břichu ale na to máš ještě čas *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit