Přejít na výpis diskuzí
Hearthstone: Goblins vs Gnomes - recenze
17.1.2015 | Jana Kilianová
148 příspěvků
-
není to pravda :) mám s ním 250 vítězství :)
-
To tezko. Sylvanas/Doom/Vol'jin/Lightbomb/Cabal jsou prakticky nutnosti, bez kterych budes prohravat .
-
Slecna recenzentka bohuzel vubec netusi o cem mluvi. Cilem GvG NIKDY nebylo kompletne predelat metu a rozbit veskere stavajici baliky, ale naopak je jen lehce modifikovat a hlavne dat za vznik novym archetypum, coz se rozhodne povedlo - mill druid, mechmage, mech rogue atp.
Zadne rozsireni nemuze byt plne hratelnych karet, ktere se stanou zakladem kazdeho decku, jinak by si zacatecnici vubec nemohli dovolit nejaky deck postavit, protoze by museli v budoucnu pootevirat packy treba z 5 ruznych rozsireni, jen aby meli malou sanci, ze dostanou karty prave pro balik, ktery chteji.
v GvG je krom zakladni skupiny mechu (ktera je common a za par baliku ji mate celou, coz jen potvrzuje moji tezi nahore) hratelny akorat legendarka boom a nektere class rare. Opakuju, blizzard mysli do budoucna.
K blabolum ohledne samotnych balicku se mi vubec nechce vyjadrovat, tak aspon strucne: druid naopak prave ted proziva brutalni boom na ladderu s taunty, xixo zoo s implosion atd je brutalni inovace a zcela zmenila styl hrani baliku a miracle zacina vystrkovat ruzky.
Zde se opet krasne ukazalo to, ze vsechny stavajici baliky GvG "prezily¨ a to byl cil blizzardu, protoze pokud by bylo s kazdym novym rozsirenim nasbirat 20 karet z daneho rozsireni pro jeden balik, lidi by to dost rychle omrzelo, protoze proc si porizovat hracky, kdyz je nam blizz za par mesicu zase rozbije? -
priest má hodně silný balík jen se základníma kartama
-
btw. Najdeš lidi, kteří se s defaultním balíčkem dostali na legendary rank ;)
-
kartičky hraju pro to abych se tzv socializoval jenže tam nic takového není. navíc je to random jak cip
-
Tohle je vážně hrozný kec. Většina lidí dá legend rank s hunter deckem ... ten rozhodně není pay to win. To samé Zoo. A že v karetní hře ten kdo si zaplatí má lepší karty je jasné.
-
neni to spatne ale porad a to je co tu hru stahuje je to ze to je pay to win