Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mlátiš do nábytku jelikož lowend za 10K má graficky nejhezší hru loňska...
  • Ano, mlatim do nabytku protoze socka vyhodila 10k za lowend pc od AMD, na kterym nemuze nic delat. *15*
  • 4K myslíš tu 0,04 většinu PC Reetard Race, sry na to jsem úplně zapomněl. Je pravda, že např Dota, Divinity a další grafické perly musí být ve 4K užásné. Enjoy!!!
  • typický gumák, gratuluji. Každý den jich máte více. Infamous samozřejmě běží ve full HD, FPS lock na 30 je dobrovolný. Takže se můžeš rozčilovat, mlátit do nábytku, ale je ti to hovnoo platné, nejhezčí hra loňska vyšla na PS4.
  • I minecraft ma lepsi grafiku nez kterakoliv konzolova exkluzivita. Hlavne proto, ze jede v 4k a na 60 fps. Fanboji. *5*
  • Takže máme hry s top grafikou, na stroji co je v té top grafice nedokáže zobrazit, protože na to nemá výkon?Tak to je smutné a veselé zároveň *4*
  • proč se ztrapnuješ?
  • 720p a 30fps bude tezko top.
  • *1* *1* *1* jak si nám tu Frank sere do huby. Obě jsou top a Infamous se řadí mez nehejzčí hry historie po bok Crysis 3 a dalších velikánu...
  • nejhezčí na konzolích, jinak dost průměr
  • mne je spíš smutno z lidi co jim to žerou
  • až na to, že nejhezší loňské hry vyšly na PS4. Infamous a DriveClub...
  • Asharak
    Tak když je frustrovaný z toho, že nemá čas farmit karty,a pak by je měl, tak by snad frustrovaný nebyl :P Pokud teda pro něj není pár stovek velkej balík to by byl frustrovaný zase jinak *15*
  • u Bllizardu vždycky byla nejdůležitější hratelnost, to se nezměnilo.. a sbírání gearu v HS? WTF *1*

ale překvapuje mě konzolista který si potrpí na grafiku, to sis chlape asi vybral špatnou platformu, s tím sekáním, nízkým rolišením, absencí AA 30 fps lockem, pokud chceš kvalitní grafiku, budeš muset přejít na PC :)
  • GGG detected
  • Asharak
    haha
  • Z Blizzardu je mi smutno, kam to tato firma dopracovala. Naprostá ignorace a rezignace na moderní grafiku. Infantilnost je jejich hlavní heslo, dalo se to pochopit ve WarCraftu 3, ale už toho bylo hodně. Firma se vůbec nevyvíjí, spoléha pořád na své věrné třicátníky. Hlavní hratelnost je pro ně sbíraní gearu a achievů a že to jsou nejprodávánější hry na PC jasně ukazuje odraz pc-hráčů a jejich vytříbenou kvalitu.
  • Kdyz muze nekdo cheatovat tim, ze mu za prachy provozovatel hry da neco co ostatni nemaji, proc bych ja nemohl hackovat a sam si dat neco co ostatni nemaji? *5*
  • už přes rok a pul hraju HS na iPadu na cestách, před spaním atd...nejlepší hra pravě na takovéhle odreagování

ta hra nemá být ani nechce být AAA titul nevím proč to tak všichni řešej, kevšemu karetní hra nejde udělat tak aby nebyla o štěstí
  • Předtím se nadávalo jak se jedou jen 2 decky. Ted zase všichni mluví o tom, že je to o náhodě a jak je to na ho***. Tak snad je lepší aby bylo víc decků ne ? aby to prostě bylo náhodné o tom karty jsou o náhodě ikdyž hrajete v hospodě karty .. náhoda tady může byt taky .. a je to větší zábava, než mít 2 deckya všichni jsou hrajou .. to je nuda :) datadisk je vydařený .. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit