Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • absolutne vedle, Blizzard je jedinne velke studio, ktere dela hry podle prani hracu
  • magic je hlavně už jenom o penězích.. hrál sem magic (karty ne na PC) a pokud porat nekupuješ nové karty tak nemáš śanci.
  • No trochu sem se pousmál když nekdo tvrdí že konzole mají lepší grafiku.. To je píčovinaa. Maj jí lepe optimalizovanou což je fakt. Ale je to tim źe hra pro konzolovku se tvoří pro jeden konkrétní stroj. Ale co se týče grafiky, vyhlazování atd. tak na PC proste nemaj. A nebavím se o NB ale promin grafická karta od nvida která stoji 80 000 a pokud ji hodíš do SLI (2-3) Tak téžko to doźene konzole která stojí 20 000? cca (tu cenu přesné nevím tak me za to nenadávejte) ale přez 180 000 to asi těźko bude. + Kdyź si k tomu pořídíš 27'' monitor s porádnym překreslovánim. solidni procák a rychlé ramky s SSD diskem přez PCI-E zběrnici tak sorry tam ty hry chodej fakt hladce a na grafice ktera se pro konzole muže jenom zdát. (Je pravda že tu mluvime o PC které stojí jak auto). Ale dávam ti zapravdu že pokud srovnáš konozole a za stejne prachy PC tak konzole sou lepší.. Bohuže ale zase jenom jednouučelové..
  • přesně, velice trefné přirovnání. maš + od mě..
  • Jam97
    Hraju HS už nějakou dobu a furt mě baví. Hra je jednoduchá na pochopení, ale poměrně komplikovaná na to být opravdu dobrý. Z nového DLC jsem nadšený, konečně maj i normální hráči šanci proti těm, co si najdou jak udělat balíček na netu a machrujou. Já třeba ještě nikdy nehledal žadný build na netu a až teď se mi podařilo postavit opravdu dobrý balíček a mám z toho rozhodně větší radost než ti, co si to vygooglili. Kdo chce začít hrát, tak není lepší doba :)
  • a ty zase meleš hrozné srač,ky
  • Blizzard je takový Láďa Hruška, taky plodí hnusné sračkyy, ale lidi to kupují o sto péro...
  • Kdyz si budu chtit uzit RNG, tak si zaznamenam a zdigitalizuji sum z diody, pustim si ho do sluchatek a nebudu hrat nejakou potapanou karetni hru. A kdyz si budu chtit uzit karetni hru, zajdu si s kamosema do hospody a zahrajeme si MTG nebo Netrunner :)
  • bohužel, musím se opakovat, ale žiješ v hrozné iluzi, mám docela strach, zda ještě dokážeš vůbec rozpoznat realitu, ale doporučil bych ti, abys místo failování v diskusích na netu zkusil rozmetat ten bordel co máš v hlavě, ať se ti trochu rozjasní šmudlíku *4*
  • Ty musíš mít smutný život, když máš potřebu si naklikávat na herním webu :D
  • Lzes sam sobe, radsi jdi delat neco uzitecnyho. Kdybys vsechen cas straveny brecenim tady venoval praci, mel bys na kvaltini pc a nemusel by sis nalhavat ze konzole ma dobrou grafiku.
  • smutné co, jak jsem tě rozmetal, nezbylo ti nic gumo, vůbec nic. Vytvoříš tu OT a ještě se ponížíš. Gratuluji, dobrá práce..
  • a jéje, teď jsi kromě OT ještě sprostý, konzolová opička asi ráda papá banánky *1*
  • šíříš své názory, o kterých si myslíš že jsou jediné správné, to svědčí o ješitnosti a přefouklém egu, nikoliv o pravdě
  • zase si gumo serešš do huby. Já jsem jen vyjádřil názor na současný Blizzard a ty jsi reagoval jako typická guma viz.: "
    ale překvapuje mě konzolista který si potrpí na grafiku, to sis chlape asi vybral špatnou platformu, s tím sekáním, nízkým rolišením, absencí AA 30 fps lockem, pokud chceš kvalitní grafiku, budeš muset přejít na PC :)"
  • Já tu šířím jen pravdu milý gumáků...
  • ano, začal, tvá konzolistická zaslepenost ti zastírá zrak i mysl, zjevně
  • to, že to tvrdíš ty, z toho ještě nedělá objektivní pravdu, po bludech a nesmyslech co tu v poslední době šíříš si myslím, že je to spíš právě naopak
  • já snad začal OT? bože to vaše gumátcí už teda dosahuje neskutečných obrátek..
  • a jak to souvisí s HS? nerad ti to říkám, ale jsi těžce mimo téma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit