Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Brečíš tady hodně no. To je fakt *13*
  • může mně někdo bez emoci vysvětlit, proč se současní PC- hráči tak rádi rochní v bahně nevkusu a infantilnosti. Když se podívám na současnou PC-scénu, chce se mi brečet. Jejich nejlepší single hra je Divinity, která si úspěch postavila na infantilní grafice a příběhu pro predškoláky, dále tu máme samozřejmě infantilní Blizzard ala mistr kýč a vše děláno pro zastydlé nerdy bez vkusu, dále tu máme denně přes 7.5 mega jedinců, kteří zasedají k Lolku a nesmíme zapomína na Dotu, tady ty čisla jsou o hodně menší, ale přes mega denně by jsme se mohli dočkat. Kdy a v jakém okamžiku PC scéna tak strašně zdegenerovala? Nepřipadá vám to smutné? Mě jo!!!
  • ty si mi fail, to říkej těm milonům hudebníkům, stříhačům, fotografům atd.., že je to hračka. OSX je bez konkureční OS, kdo jednou ochutná, připadájí mu Win jako DOS... Samozřejmě sni dál, že si na Apple v důchodu našetříš.
  • hnusne sra*ky jako Starcrft, Warcraft, WoW apod.? Jedny z nejuspesnejsich her stejne tak nejlepe hodnocenych. To se o ladovy hruskovy rozhodne rici neda. Takze ty trapacka nulo, ty v zivote nedokazes ani miliontinu toho co hosi z Blizzardu, mozna je na case potlacit zavist a tupost a zacit pouzivat mozek *8*
  • Apple je hracka. Nepouzitelna hracka. *5*
  • on Apple má odladěné produkty - to Blizzard splňuje, ale když pomineme ne uplně hezký iPhone 6 plus, tak jsou jeho produkty opravdu desingově krásně a určují trendy. Jak iPady, tak MacBooky či iMacy jsou nádherné kousky a řekl bych, že jsou dosud nepřekonané. V jednoduchostí je síla a tady už to srovnání s Blizzardem není vhodné, grafika je sice taky jednoduchá, ale je kýčovíta a to Apple rozhodně není.
  • tak vis i Blizzard dospel a dela hry pro DETI tak holt tu mame doty a overvatche njn mne se to taky nelibi, ale holt 40+ uz nejni ta hlavni cilovka....
  • asi si mysli ze kjdyz hry jen hrajes tak je nesmis kritizovat to mas jak filmovy/divadelni kritik kdyz nejsi reziser tak nemuze kritizovat *1*
  • jestli nebude treba nahodou tim, ze hry hrajou vetsinou deti a infantilni jedinci. A ti "dospeli" maji svych titulu pro deospele celou radu. Takze z ceho ze je ti smutno trapaku? Leda tak z tve ubohe bytosti, ta k politovani asi bude. *7*
  • Blizzard je spíš takový Apple. Nedělají toho moc, ale to, co dělají, je kvalitní a sedne to do vkusu mnoha lidí.
  • V čem přesně je to důležité?
  • Jack1947
    Za prachy ? potom být zkažený néli zkaženější? *7* já jsem pro fair play - tak někdo kdo chce se povyšovat nad ostatní. Tak sáhne po hacku zkazí jim hru.
  • hry s tvurci hodnotou nevydelavaji miliony. blizzardu se musí nechat že umí zaplnit diru na trhu a taky udelat hru pro masy
  • Hlavně že to vydávají zadara :)
  • Ehm, a co že děláš ty?
  • na Blizzadru je krásně vidět, jak z pokrokového studia zůstali jen lidé bez inspirace a tvůrčí hodnoty. Je až neskutečné, jak vyčpěli. R.I.P. Blizzard
  • myslíš tupé a infantilní. Doufám, že se pleteš a tyhle hry si hráči nepřejí...
  • mne je smutno z r€tard topinkovaci rasy co fnuka na nejlepsi herni studio pac jejich topinkovace nic vic nez diablo nezvladnou ani ty karticky se na tom hrat nedaj
  • Jedine RNG by melo byt imho,jake prijdou do ruky karty. A mozna jeste tak par karet for fun, ktere to trochu opepri. Ale GvG je na me uz moc rng imho.
    Jako je sranda se pak koukat na netu/streamu na naky ty nahody,ale byt na te strane monitoru,kdyz mate vse pod kontrolou diky vasi taktice a zpusobu hrani a pak vas naka nahodna srajda uplne vyjebe moc fun neni..

Skoda no, snad pristi rozsireni bude o hodne lepsi... *7*
  • Víte co nechápu? Když koukám obecně na recenze od filmu, seriálu, hry tak mam pocit že sou lidi strašně negativní. To samé na YT. Já chapu že má člověk vlastní nazor ale občas by se měl krotit protože to co tam lidi píšou je humus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit