Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začínám s Hs a nevim jak se da spachat "sebevrazda" kdyz je naprosto jasny, ze nevyhraju. Souperi to bezne pouzivaji... Prosim o radu. Diky;-)
  • jonatan.hanzlik
    Díky games.cz jsem měl možnost si zahrát closed betu a hrálo se to dobře tak 2 měsíce...ale už je to zoufale nudné. Čas oprášit Magic the Gathering :-)
  • stejnej vtip jako pvp ve wow, nebo sc
  • Už to řežu a paráda!!!!
  • Doufal jsem ze si da autor pozor po te zpackane a lzive recenzi na Rome 2. Ale evidentne si neda rict:)))
    • Klasika u Aleše. *5*
  • Vím že to sem nepatří, ale tohle je první oficiální gameplay na Middle-earth: Shadow of Mordor
    http://www.gametrailers.com/videos/fu91lg/middle-earth--shadow-of-mordor-gameplay-walkthrough a vypadá to fakt výborně :))
  • Hra je na můj vkus příliš o náhodě. Jednu hru mi nechodili vhodné karty a hru jsem kompletně prohrál a hned další hru na to mi zas chodili přesně jak jsem potřeboval a soupeře jsem rozdrtil během pár kol. Takže mě to rozhodně nebavilo. Vůbec to nebylo o tom jak je člověk dobrý hráč, ale o štěstí.
    A také přilíš záleželo na kartách. Když jsem potkal někoho kdo měl karty o kterých se mi ani nesnilo a s těma mě porazil, tak mi bylo hnedka jasné, že tahleta hra je hlavně dělána aby lidem tahala peníze z peněžek. Nové karty se dají kupovat za goldy nebo za reálné peníze. Získávání goldů nebylo nijak rychlé, takže pokud si člověk chce slušně zahrát tak je nenápadně natlačen do toho aby do toho narval realné peníze.
    Jediné co se mi na té hře líbilo bylo, že jsem si mohl kdykoliv hodit pár rychlých her jako oddechovku a pak si jít po svém. Ale když si vezmu celkové dojem takje to mrhání časem (a penězi).
    • tyvole, je to TCG, co chces? nahoda k tomu patri, at uz se ti to libi nebo nelibi...
    • Ty jsi opravdu nikdy neslyšel nic o jiných karetních sběratelských hrách, viď? Všechny jsou o štěstí a všechny jsou o penězích. Balíčky na mistrovstvích mají hodnoty i desítek tisíc. HS je proto jen levný sourozenec.
    • bobsh
      Mně právě přijde, že HS má tenhle faktor náhody ještě docela v pohodě. 30 karet v balíku neni moc a při hře se jich často protočí většina.

A já do toho teda nevrazil ani korunu a hraju si podle libosti a v pohodě, stačí jenom zkoušet stavět deck z toho co máš, maximálně docraftit jednu nebo dvě karty. Najít si deck na internetu a pak kvůli němu craftit 15 karet neni asi ideální cesta jak to hrát bez investic.
      • ja do toho vrazil jen tu castku v closed bete abych dostal exclusivni kartu a jinak nic. A bavim se kralovsky :-)
    • o stesti to az tak neni, musis to umet hrat...tady mas statistiku vyher/proher od hrace jmenem Trump, ma vyhernost kolem 75%...

http://www.local.se/trumpstats_oldpatch.pl
      http://local.se/trumpstats.pl
    • Ježis a která karetní hra není o náhodě?? *1*
    • blik jako kazda TCG hra. je to o nahode o tom jake ti padly karty a z ceho si muzes postavit balicek, akorat diky internetu stavet balicek vubec nemusis umet staci si nejakej dobrej najit... karetni hry nikdy nebyly o nicem jinem
      • Tak jestli je hráč taková lama že si musí najít balíček na internetu a není schopen si ho vytvořit sám tak by tu hru vůbec neměl hrát.Já si pokaždé stavím balíček podle sebe a nekoukám na balíčky na netu,přijde mi že tím člověk přichází o zásadní bod HS(čili vlastní tvorba balíčku a balancování aktuálních)
    • Asharak
      No včera jsem sledoval Kungena, který si založil novej acc a jel odzačátku a celkem je drtil, takže tohle je proti tvému tvrzení. K tomu když přičteš štěstí tak ti musí do toho těch, djeme tomu 5 extra karet padnout.
      Ale s tím štěstím je to tak trochu pravda, už z 10karet měl nepřítel 4 hex, frog, silence, sheep a podobné countery na velké karty... pfffff *10*
      • davidBray
        4 hex, frog ... já můžu mít v balíčku jednu kartu jen dvakrát...
        • arena...
    • Vítej ve světě karetních sběratelských her. Máš štěstí, že si začal zrovna z tou jednou z nejlehčích. Být to jinak tak si asi hodíš mašli (když si schopnej napsat 11 řádků o hře co tě nebaví). Jak bys to chtěl udělat ? Všichni rovnou všechny karty a přímo ve hře rovnou všech 30 na ruku ? To by pak byla asi jiná "super" hra no.
      • Paradoxne, ta jednoduchost je to z coho prameni vacsina problemov. V balicku MTG mas dohromady 10 kariet ktore tvoria dve/tri wombo-komba + mana a je velmi pravdepodobne ze sa do toho 4 kola k tomu kombu prelizes aj ked ti nepride zrovna na ruku. V Heartstone, nakolko to je hra kde nieje defenzivna faza a kombo musis hrat vacsinou na dva tahy (kde ti ho oponent velmi casto rozbije proste z reflexu a nie preto ze by vedel co robi, v tej hre nic nez utocit na kreatury ked su nejake vylozene nema moc zmysel). Nevyse sa ku kartam neprelizes tak rychlo a je aj mensia sanca ze ti pridu a nejake to kombo poskladas (je ich tam 15). Ono sa to mozno nezda ako taky velky rozdiel ale za asi 100 hier mam z Heartstonu maximalne tak pocit flustracie z drbnutych kariet aj ked deck na papiery je velmi solidny - plati to pri mojich vlastnych aj pri deckoch od skusenych hracov. Raz za cas tie karty pridu tak uplne akurat, ale co je MTG vpodstate pravidlom to je v Heartstone maly zazrak.
        • Ale tak zase staci hrat hodne akcni card draw, auctioneery, engineery, kleriky za priesta, buzzardy za huntera, blessingy za paladina, double draw za locka... osobne hraju locka a hodne malokdy se mi stane, ze nemam v ruce kartu, kterou bych potreboval =).
  • Ja túto hru hrávam casual, či arénu. Berem ju ako takú oddychovku, na to je myslím vynikajúca. Ale že by som mal hru brať nejako vážne a ešte aj do toho investovať peniaze, tak to si neviem predstaviť.
  • žádné závažné bugy? tak to bych netvrdil některé karty mají špatný popis, či hra nefunguje tak jak má když je na kartě psáno že má dávat 3dmg a dává 2 je něco hodně špatně, karty se při použití kouzla vrácejíciho je do ruky zasekávají na hracím stole to taky není triviální bug když pak ani nevidíte co je pod nima... tlačítka již od rané bety mají nehezké artefakty takové jemné čárky které se objevují někdy víc někdy méně zato v jakémkoliv rozlišení je to sice drobnost, ale dojem to kazí,nehledě na spusty reportů pádů hry, ladění balance je sice fajn, ale spíš by v první řadě měli zapracovat na odstranění tecnických bugů!
    • To, že jsi se možná Ty překoukl, o tom že karta dává o jeden damage mín je tvoje věc, žádny takový bug neexistuje a neexistoval. Zasekávající se karty? To že se ti hra seká, už nebudou hrou, ale tvým PC. Tak tu přestaň brečet a raději ty "svoje" bugy reportni.
      • tak konkretne napr. karta shadowform ma davat 3dmg pokud je hrdina shadow a dava jen 2!!!
        • Hmm, to snad má jen v případě když jí použiješ dvakrát... Já osobně jí ještě nemám, tak nevím, zda je tam takovej bug, ale jsi si jistej, že jsi jí jen nepoužil jen jednou, kdy dělá 2 poškození?
          • Jak dvakrát? jako v jednom kole? tak to určitě nejde! jinak když kartu použiješ hrdina se změni na shadow asi na dvě nebo tři kola a podle mne by právě tehdy měla dávat 3dmg, ale dáva jen 2 a to ikdyž ji vyložíš a hned zautočíš hned v jednom kole
            • Shadowforma permanentne zmeni priestov hero power z heal 2 damage to deal 2 damage. Ak pouzijes shadowformu znovu, zvysi sa dmg z 2 na 3. To je vsetko:)
      • Ty bugy jsou vesměs reportované řadu měsíců, kámo. Blizzard na to z vysoka... nereflektuje.
        • Link ?
  • Docela rychle mě to přestalo bavit. Z hlediska strategie mi seděl nejvíc Shaman a Priest, ale začne to být repetetivní.
    Ostatní classy mi nějak moc neseděly, nebo se mi nedařilo s nimi využít jejich potenciál. Časem s k tomu ale možná vrátím, uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit