Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " žádné technické bugy a nedodělky zde nenajdete."

bullshit :) Argus, Sunfury zabugovaní... kartičky se občas bugnou a překrývají se přes sebe... oboje jsou navíc dost otravné chyby ovlivňující hru....
    • žádné závažné, hru ničící technické bugy a nedodělky zde nenajdete.

sis to hochu trochu upravil aby to dávalo uplně jiný smysl :))) Já hraji tu CLosed betu a řekl bych že tak fakt žádné závážné hru ničící bugy nejsou, maximálně pár drobnost... ale to přejdeš mávnutím ruky
      • Ono tych zavaznych bugov tam je az az, niekedy ti kartu nevrati do ruky ak ju vratis inou hernou mechanikou. Priseri sa sami prehadzuju nastole a ich poradie nezodpoveda tomu co ty vidis takze kludne vyhodis kartu ktora susednym dava bonus a da to aj o 2 prisery vpravo... ak toto niesu zavazne bugy tak uz neviem co ved s tymto nemozes hrat turnaj ani vo sne.
        • hraji asi 2 měsíce každý dem minimálně daily. Nikdy jsem se s tím co si psal nesetkal...
          • Tenhle bug se objevil v posledním patchi a tak o něm teď všichni básní jak jim to ničí život a hru to úplně znehodnotilo.

Je to prý hlavně problém v tom, že se minioni nějak přehazují po hrací ploše, ale navenek se to zdá v pořádku. No a když pak hráč hodí mezi dvě karty například Sunfury Protector (nebo Defender of Argus), který by měl dát oběma "Taunt", tak je dá jenom jedný, protože hra špatně registruje ke které kartě jsi je vložil. Také ti někdy zůstavají karty viset ve vzduchu, či se ti v ruce dvě až tři překrývají (což je pěknej opruz) :) Dále lidi nedostávají questy, grafické bugy tam také jsou, no a mají toho i více... Většinou nic hroznýho, ale osobně budu rád až se jim to podaří odstranit :)
            • Hej to poradie minionov je az od posledneho patchu. To stackovanie kariet ci zaseknutie karty na stole je tam uz odkedy hram coz je tak 3 mesiace. A toto su bugy ktore ti velmi lahko prehraju hru, ostatne graficke glitche ako cierna karta ci pixely na buttonoch ma az tak netrapia to je kozmetika.
          • Je to asi různý, ale já zažil všchno zde popsaný. Rub karty obtisklej do stolu, překrývání karet v ruce (a to je hodně špatný), přeházení pořadí minionů na stole, dokonce se mi i jednou totálně rozhodila grafika když sem alt-tabnul do systému a zpátky. Takže bugy sou. Neni to nějak extra často, ale sou.
  • "a hlavně je vše ve skvělém stavu, žádné technické bugy a nedodělky zde nenajdete." - to si děláš p*del autore ne? asi jsi tu hru ještě nehrál co? počkej si na tu open betu u nás, a pak si to po sobě přečti.
    • Pana anonyma smetl ragnaros a myslel, ze je to znamka bugu.
      • kdyz uz jsi tu zminil ragnarose, tak se mi stalo ze mi vypalil v dobe, kdy prechazelo kolo na me, mne to samozrejme potesilo, protoze tento bug mi vyhral tu danou hru, ale bejt na miste toho druheho, asi rozmlatim monitor :)
        • Soupeři co hrál za priesta se jednou stalo, že měl 1/5 mrchu a Inner Fire mu z ní udělal 1/1. Chvilku jsme na to oba zírali a potom jsme oba dali Oops. *1*
          • taky dobry :D ja teda jeste doplnim ze jsem videl, ale to uz je teda dyl, to uz pravdepodobne opravili, ze pres Manipulatora si typek naduplikoval legendarku "Cairne Bloodhoof" (4/5 a po smrti spawne zase 4/5), a az jsem oboum ubral HP a pak oba dva smetl AOEckem, tak pochopitelne oba dva spawnuli svoje druhe casti 4/5 a najednou se mu tam objevil znovu jeden originalni "Cairne Bloodhoof", takze mel 2+1 opet s Deathrattle :)
            • základní popis najdeš třeba tady: http://www.hearthstone.name/navod.htm
            • je někde návod co znamenaj popisky na kartách?
            • *doplnim ze to nebyl Paladin se secretem, kdy vraci miniona na battlefield s 1 HP a ani Shaman se spellem "Ancestral Spirit" :)
        • :D no jak muzou bejt takovyhle bugy ve hre, kde jen pokladas karty na stul jde mimo moje chapani.
    • ales.smutny
      Hraju jí asi dva měsíce. Nejhorší věc, která se stane je, že karta zůstane "viset ve vzduchu", což při každodenním hraní vidím tak jednou za týden. Takže ne, jsem smrtelně vážný :)
      • Big_Pete
        Po recenzi na rome 2 se autor neda brat vazne...
      • Ve kterém vesmíru tohle není bug?

EDIT: Aha, takže v článku došlo k opravě. Ale bohužel pořád to není pravda. Card stacking je bug jako prase a dokáže snadno prohrát partii. A když splníš quest a zlaťáky se ti buďto nepřičtou, nebo dokonce odečtou, tak to taky nepotěší. To, že se to zrovna autorovi nestalo, není žádnej argument. Release notes a diskusní fóra četl?
        • autor sice clanek upravil, ale stale nesouhlasim s timhle "žádné závažné, hru ničící technické bugy a nedodělky zde nenajdete" - card stacking je presne ten typ bugu, ktery vam tu hru dokaze hodne zneprijemnit neli dokonce znicit :P
        • Veskoslav
          Hraji skoro od 1. týdne a naprosto se mi nestalo, že by se mi odečetly zlaťáky za splnění questu. To, že je něco na fóru, tak neznamená, že je to pravda. Mnohdy tam jsou naprosté nesmysly.

Nejhorší bugy, co se občas vyderou na povrch je překrytí karet, zmizení ceny karet a černé karty. Černé karty se objevují nejčastěji, když se shodí hra do okna.
          • Překrytí karet se stává tehdy, když hraješ rychle a nenecháš dokončit předchozí animaci. Než to opraví, tak prostě vždycky počkej, než se dokončí animace a nevytvoří se místo - obvykle to nastává když nastane efekt líznutí karty vyvolaný ve tvém kole. Takže nechvátat a nic se překrývat nebude.
          • Tak mně se to stalo. Jednou. Pak asi pětkrát, že se mi jenom nepřičetly, nebo že se mi jich přičetlo míň (třicet místo čtyřiceti si teď vybavuju - pamatuju si to proto, že jsem měl šedesát a těšil se na booster... grr).
            • Daily dávaj 40 a 60.
            • njn ale svou neschopnost si přečíst odměnu za quest, nemůžeš vysvětlovat jako bug .. ne každej daily dává stejně
          • Ok, a co je na videu to taky neni pravda? Stacking card bug, ktery ve hre stale neni opraven, najdes treba tady: http://www.youtube.com/watch?v=miEIgzHbxWI (tech videii je spousta).
            • Veskoslav
              Tvrdím to snad někde, že to není pravda? Zase mě nechytej za slovo. Spousta věcí, co se hlásilo byla lež, což ale nnepotvrzuje to, že to ve hře není... *7*
      • problemy typu "karta zustane viset ve vzduchu", resp. tam kde nema nebo namisto artworku u minionu/spellu se objevi "cerno", nebo asi to nejhorsi co dokaze ovlivnit i hru je ze vice karet se ti vruce zasekne na jedne pozici, a ty nemas sanci uchytit nektere z nich, a abys pohnul se situaci musis vyhodit na board jinou, pripadne ani to a ani dalsi liznuti karty nepomaha, to uz pak dokaze cloveka pekne nas*at, predevsim kdyz se to stane v arene a tohle pochopitelne ovlivni hru, treba ze pravdepodobne prohrajes, a ten kdo si pak asi precte tvuj clanek, a bez obav si treba hned po nekolika her koupi vstup do areny, a stane se mu to, byl byl bych asi hodne nastvany ^^ ono hrajes to 2 mesice, ale jak dlouho na jedno spusteni? prepinas behem hry mezi okny do Windows apod.? staci tu hru mit zaplou aspon hodinu, behem toho tak 2x alt-tabnout, a hned zjistis ze ta hra neni v poradku.
        • *krome cerne vyplne namisto artworku jsem se take setkal i s podobnym zjevenim ... http://i.imgur.com/zAnFlGv.png
  • no tech malejch technickejch bugu je tam nahodou jeste spousta. obcas se napr nenacte obrazek karty, je tam jen cerny pole a popisek. nebo se nektery minioni obcas "Vznasej" ve vzduchu misto toho aby lezeli na stole. obcas se sekne zvuk a bzuci vam nekolik minut furt dokola jedna zkuvova animace jedny karty. atd

takze popis beta je dost trefny, zase na druhou stranu oproti betam jinejch her je to fakt slusne vyladeny
  • "hlavně je vše ve skvělém stavu, žádné technické bugy a nedodělky zde nenajdete." Ano, pokud jste slepí a/nebo po frontální lobotomii, tak žádné technické bugy a nedodělky nenajdete. Že se náhodně ztrácí zlaťáky, minioni poskakují po hrací ploše, karty vrácené do ruky zůstávají levitovat nad plochou a podobně, toho si všimnou jen normální lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit