Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak proc lezes do diskuze ke hre,ktera te bavi nejmin? Wtf is this? *7*
  • Asi tak no
  • nejnudnější kartičková hra jakou jsem měl tu smůlu hrát a to sem jich hrál opravdu hodně
  • Presne. Ono ne kazdeho bavi hrat 30 min hry za/proti priestovi ,stejne jako nebavi nekoho vyhravat hry na 5-6 mane. A warlock zoo, face hunter a podobne zerg decky nevyzaduji tolik premysleni a i zacatecnik se s nima muze dostat lehce treba na rank 5. A jeste k tomu to jsou vetsinou "levne" a docela efektinvi baliky.
  • jakubc
    Pardon, místo nové reakce jsem dal Edit svého příspěvku. Takže to na co reaguješ je reakce na tebe. :-D
  • Samozřejmě, že to možné je. Sám jsem dal Legend předminulou sezónu s Ysera Control Priestem, což nikdo moc nehrál.
  • Protože Grim Patrol Warrior i cancer Hunter/Zoo jsou hodně levné balíčky, na které nepotřebuješ moc dustu, dá se s tím grindit hodně goldů denně a když prohraješ? Nevadí, ta hra stejně trvala jen minutu, jde se na další. Bohužel ještě pár dní budeme muset na ladderu tyhle exoty potkávat, je začátek nové sezony. Pak až zase na konci měsíce :-D
  • jakubc
    A nemluvím přesně o tom? Jde o vyzkoušený build, bez ohledu na jeho rozšíření... Ano, hodně dobrý hráč si může přijít na svou vlastní kombinaci karet, samozřejmě, ale ta nejspíš stejně bude velmi podobná něčemu již vymyšlenému. A neměl být v článku spíš Garrosh?
  • Já bych si přál posledního hrdinu Lich Kinga/Death Knight/Arthas. Hrdina něco mezi warriorem a mágem.
  • Fascinuje mne, že je tolik lidí co si nechtějí tvořit vlastní balíčky a pořád jedou dokola Zoo ( Hunter) a Grim patroly (warriory). Nvm oba dva způsoby jsou docela lehko porazitelné a nějak nechápu, že lidem nedochází, že kouzlo té hry je skládat si vlastní balíčky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit