Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HOI 3 Sa snaží byť historicky a aj realisticky presná.A tie nudné kartičky.Tie normálnym hráčom asi nič nehovoria,ale historikom ktorých zaujíma 2. svetová vojna sú veľmi známe. *3*
  • Aby to mělo smysl, musíte hry od Paradoxu chtít hrát a musíte to dělat měsíce. Z celého toho obřího přívalu informací a nechutného GUI se totiž po takové době, pokud člověk chce a má na to mozek, stává základní vrstva celé hratelnosti. K efektivnímu hraní je třeba opravdu, jak naznačuje recenzent, mít celou strukturu vojska i ekonomiky najednou v hlavě, aby interface hry nebyl prostředníkem mezi hráčem a hrou, ale přístupem přímo do hráčovy hlavy.
    Postupem času přichází další vrstva, kdy hráč začne být schopný vytvářet komplexní strategii a taktiku boje specificky dle reálií daného státu a daného bojiště. Pak už díky tomu vznikají situace jako okupace dvakrát většího státu, obkličování obrovských území pomocí současného pozemního útoku, vylodění a paravýsadku za vzájemné podpory a využití terénu a počasí apod. Konkrétně v Hearts of Iron se diplomacie a špionáž stanou malou, ale často rozhodující pomocí v samotném bojovém nasazení.
    Nakonec si člověk po nějakém tom roce, spíš po letech uvědomí, že tohle je spolu se simulátory asi jediný žánr, ve kterém může získat skutečný skill.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit