Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven

pc je v tom rovnako, aj tak kazdy teraz zapina upscaling, aby si dokazal, ze nema maleho pindika, ale 150fps

• 30 FPS = STREDOVEK 😂 Pindik nepindik...meli by k tomu davat i vidlicky na vypichnuti obou oci potom co vam z tech 30 zacnou krvacet.

• Nezapina, jeste o tom neco vedet. Treba Alan Wake 2 umi 70 - 80fps na PC a u 4K nativne a nemusi se zapinat nic jako je DLSS a plati to pro RTX 4090.

• skaven

ano, kazdy ma doma rtx4090

• To nema, potom se musi podle toho zaridit. Bud ma konzole a hradi drahe hry a nebo ma PC a stahne nekde portable tu hru s cz.

Pripadne nekomu staci upscale, takze koupi i nizsi RTX 4070 ci neco a podle toho se omezi. Je to jen o narokach.

Ja jen ze to vyznelo, jako ze to nejde, takze jsem chtel upresnit, ze to jde a jak to bezi nativne.

• frank.horigan

To sice nemá, ale DLSS přeci není o pindících, koukáš na to úplně blbě.

Když zapnu v 1080p DLSS Q, tak renderuju 720p, to mi má zvětšit pindika? :)))

• skaven

takze renderujes v nizsom rozliseni ako tie konzoly a zevraj pcmr

nj  :)

uz terajsie a natuty nasledujuce konzoly tie upscalingy mat takisto budu, takze nebude o com.

• frank.horigan

Upscalling nebo dynamické rozlišení se u konzolí používá zcela běžně už od PS3. Jen to bylo "uvnitř" a nepropíralo se v jakém rozlišení co na čem běží.

Celé to myslím rozpoutala PS4pro, která začala propagovat v jakém rozlišení na ní hry běží, no a logicky se komunita začala pídit v čem tedy ty hry běží na běžné PS4 nebo nedejbože na Xbox one. 

Tam to bylo běžně 900p a dynamicky to padalo (na krátké okamžiky) klidně i na 640p.  

• Tak jsem zvědavý jak náročný to bude na PC železo 🥲

• Peca

Herní železo bude mít hlavně nastavitelné detaily. Na konzolích 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit