Henry Cavill jako Geralt z Rivie končí. Po třetí řadě ho nahradí Liam Hemsworth
-
Jak se mi na Geralta typově nehodil (a nehodí), nakonec byl to nejlepší z celýho seriálu, což mě samotnýho překvapilo. A neříkám, že jsem nějakej hardcore fanda, ale člověk si tu předlohu vážně nemusí podrobně pamatovat, aby poznal, že dvojka je úplně mimo.
-
Jejda, já vůbec nekoukal na jméno :D
-
Tak to se na to měli rovnou vykašlat. Druhá série to stejně celý pokazila a s jiným hercem to nemá cenu.
-
Já číst umím, ale tobě chápaní psaného textu očividně dělá problém. Tím bych to ukončil, na trolly nemám čas.
-
Člověče, já ti nevím. Knihy mám všechny doma, četl jsem je dvakrat, nebo třikrát takže si troufám tvrdit že jsem fanda předlohy. Ale upřímně, Sapkowski měl výborný nápad, ale literálně z toho nedokázal vymáčknout zas tolik. Za mě nejsilnější emocionální zážitek hra Zaklínač 3. Ty hry tomu univerzu hodně daly. A seriál, ten polský byl dost tragicky lowcost, i když Marigold tam byl výborný. A ten americký, je prostě americký, ale i tak jsem za něj rád a líbil se mi. Jiné ztvárnění přináší nový zážitek. A vůbec by mi nevadilo kdyby měl i jiný příběh. :-)
-
Dle mě 4. ani nevznikne :)
-
Neumíš číst? Nenapsal, že je Cavill dobrej zaklínač, ale že je to jedna z mála dobrých věcí na tom seroši. Ano, Cavill je na hony vzdálený knižnímu zaklínači, ale i tak ho musely strašnej bolet záda z toho, jak ten seroš táhnul.
-
Vzhledem k tomu, že po třetí řadě dal Cavill (fanoušek seriálu a podle všeho asi jedinej ze štábu a tvůrců, kterej o Wiedzminovi něco ví) seriálu vale, tak ti to asi napovídá, že ta třetí bude hnuj nevídanej. Ačkoliv nevím, o kolik horší než první a hlavně druhá řada to může být.
-
Chytrej, a ač ne bezprecedentní, tak minimálně hodně nezvyklej tah. Cavillovi se to musí fakt hnusit. Což se mu nedivím, druhá řada je neskutečnej joke a flusnutí do ksichtu všem, kteří četli knihy.
-
"Přátelé, přecitlivělost na svoje oblíbené fikce a jejich adaptace opravdu nezlepšuje obrázek fandomu jako skupině přerostlých dětí."
Fandom je to, co z tý značky udělalo úspěšnou značku. Pa
-
Jo, taky si nemyslím, že Cavil to udělal kvůli prachům. On má reputaci člověka, který si dává záležet na tom, v čem hraje. Není to jenom typ herce, který šáhne po čemkoliv, kde dostane největší prachy.
Řekl bych, že zhodnocení, že odchází kvůli "tvůrčím neshodám" je asi nejpřesnější. Nelíbí se mu, kam ten seriál spěje. Vůbec bych se nedivil, kdyby změnil názor po tom, co viděl scénář na další série.
-
Hele, Cavil má reputaci člověka, který si dává záležet na tom, v čem hraje. Není to jenom typ herce, který šáhne po čemkoliv, kde dostane největší prachy.
A ačkoliv na stranu seriálového Záklínače jsou různé názory, tak většina lidí se shodla v tom, že 2. série je horší než 1. série. Takže to vypadá na sestupnou tendenci u kvality. Vůbec bych se nedivil, kdyby Cavil změnil názor na seriál poté, co viděl scénář na 3. a 4. sérii.
-
Jak můžeš tvrdit, že 2. série si s předlouhou vytírá prd** a zároveň tvrdit, že Cavill je dobrý zaklínač...? To asi zase takovej fanda her a hlavně knih nebudeš. Cavill byl nakonec dobrej zaklínač, jelikož šlo vidět, že Zaklínače má fakt rád a užívá si to, ale jeho předloze je teda na hony vzdálený.
Jestli bude 3. a 4. série kvalitní, o 100 % lepší než 2., tak bude každému jedno, že tam Cavill už není. Po 2 dílech si na to zvykneš a ani ti to nepřijde.
-
Morální maják se ozval, děkuji a budu následovat tvá učení.
-
bud tomu klesne tak sledovanost ze to zrusi nebo to bude umele netflix drzet dal
-
Přátelé, přecitlivělost na svoje oblíbené fikce a jejich adaptace opravdu nezlepšuje obrázek fandomu jako skupině přerostlých dětí.
Je to TV seriál. Čas můžete plýtvat tisícem jiných věcí. Třeba hraním her.
-
Pokud neznáš předlohu, tak se na to asi dá dívat, ale pro fanoušky knih i her to není. První řada ještě ušla (byť na ní byl vidět nižší rozpočet), ale druhá si s předlohou pěkně vytírá prd*l. Cavill byl jedna z mála dobrých věcí, co z první série zůstala, takže bez něj to už klidně můžou zaříznout.
-
Tak nevím, první řada se mi docela líbila, druhou jsem ještě nezapl (stále není čas), ale podle imdb mají díly průměr 8/10 každej .. jenže tady podle komentů to vypadá, že seriál je propadák a nikdo ho nemá rád .. zvláštní, že by si tady někdo honil ego? neměl to být náhodou "jen" další fantasy seriál a někdo to tady nepochopil a chtěl z toho svou další modlu? a třetí řada ještě není venku a už se na ni plive?
-
Zase nebud naivni. Za jeden film v roli supermana dostane nasobek toho co za Zaklinace dohromady. Kdyby mu vadilo jen przneni predlohy, tak skoncil uz po prvni serii.
-
Ne. Je to jako u Scrubs. Ty také končí 8. sérií a nic potom není:)