Henry Cavill jako Geralt z Rivie končí. Po třetí řadě ho nahradí Liam Hemsworth
-
takze 4. rada bude posledni 😉
-
Hele s 462,5 milionů hodin shlédnutí si vede série víc než skvěle a většině konzumentů je zdrojový materiál víš kde. Naštěstí asi ne Cavilovi, který je bohužel moc velký slušňák na to, aby řekl pravý důvod, který imho zní "když se takhle chováte ke zdrojovému materiálu, který mám tak rád predlohy byly to důvod, proč jsem se téhle šaškárny zúčastnil, tak si to můžete dělat sami". Epizoda stála 10m$, nevím kolik z toho měl on ale prachy problém určitě nebyly, stejně jako hodnocení seriálu diváky nebo sledovanost.
-
1-2 série 🤮. Předpokládám, že 3 série taky 🤮. No a když Cavill viděl scénář na 4 sérii tak to radši zabalil. Nedivím se mu, že nevydržel to neustálý znásilňování svý oblíbený knížky
-
Tak jelikož tvůrci vypouští věci jako že nesnáší předlohu a Henry je obrovským fanouškem toho světa, 2. série stála za *něco něco*, celé to spěje k zániku, tak se ani nedivím. Osobně jsem myslel, že to odpíská ještě dříve.
Superman s tím nemá co dočinění, tady se drží hesla, kdo uteče, vyhraje. Ten seriál umírá a umírá tak, že Netflix udělá tu největší blbost. Po odchodu největšího tahouna ho nahradí někým, kdo má nejslavnější roli jako exmanžel Miley Cyrus:)
Jediné, kde bych si přál ho vidět (kromě Supermana) je buďto někdo z Primarchů z W40K nebo nějaká podobná role ve W40k.
-
No to je teda náhrada. Vyměnit solidního Henryho za nejblbější sestru Hemsworthovic...
-
😀
-
Hele, to nebuď naivní. Kdyby ten seriál byl "perfektní" a všichni to chválili, tak by určitě neskončil. 😎
-
Tak většina lidí dopředu nevěděla, jak "kvalitní" ten seriál bude. 😎 Kdyby to bylo "perfektní" a všichni to chválili, tak by určitě neskončil.
-
Co sem cetl, tak Superman se stal.
-
Tak když se uzavře oblouk s divokým honem tak to nemusí být úplný problém, ale něco se mu selo pokazit od začátku tvrdil že bude u role do konce seriálu.
-
Nechtěná parodie.
-
Jak může být fanoušek Zaklínače nadšený, že bude hrát v tak .... seriálu?
-
Jo. Co by to bylo jinyho
-
aneb kdo uteče, vyhraje.
-
Jakože to na tom Netflixu je fakt Zaklínač???
Neee :)))))))