Přejít na výpis diskuzí
Herní autoválky – boj závodních her o licence známých značek
16.10.2011 | Václav Rybář
57 příspěvků
-
předem se omlouvám za offtopic: nemohu si vzpomenout na název FPS hry s temnou atmosférou, kde byla možnost se duševně přesouvat mezi třemi postavami (jedna měla katany, druhá minigun a třetí submachine). Hra je stará maximálně 4 roky a graficky vypadala vcelku hezky (hromada bump či normal map). Dál už moje paměť nešahá (ani nevím proti komu se bojovalo). kdo ví aT zodpoví *4*
-
-
Zní to jako Clive Barker's Jericho.
-
-
mockrát díky, je to ona.. *5*
-
správně
-
-
-
Kdyby EU dala peníze místo stěhování europarlamentu z Belgie do Francie a zpátky, zachraňování Řecka a vydávání vyhlášek o pěstování zelí do vývoje a sériový (takže levný) výroby zelených motorů na vodík, na supersporty by ještě zbylo hodně, hodně ropy...
-
Já teda nevím, ale IRC není zas tak bezvýznamná mezinárodní rallye, ne? A škodovky v něm letos vládnou...
-
Supr clanek!
-
Opět skvělí článek. A já tupec přikládal vinu za špatný model poškození u nekterých titulů autorum. Omlouvám se :)
-
No doufám, že GRID2, pokud někdy vůbec vyjde, bude mít slušnou zásobu aut.
-
ted uz me je konecne jasny proc cely ty roky neni porsche v gran turismu,je to na hlavu.kazdopadne s tim GT-R mate pravdu,R33 mam nejradeji :-).v uternim DLC nebude chybet
-
Vybornej clanek.. pekne rozebrano.. ;)
-
Škodovka hlavně nemá zastoupení na Americkým trhu, kam se vůbec nedováží - narozdíl od VW, kterej tam ale taky nemá zrovna nejlepší pověst. On je americkej automobilovej trh vůbec kapitola sama pro sebe. To bude taky jeden z důvodů, proč o ni zatím nikdo neprojevil zájem. Radši vždy sáhnou po Golfovi (tzn. známější Octavia).
-
"Škodovka v nové závodní hře? Těžko, Anežko..." - od patku se prodava WRC 2, kde je Fabia S 2000. ;)
"Volkswagen, majitel Škodovky, je v licencování celkem velkorysý, proto ostatně najdete Volkswageny, Audi a Lamborghini v každé druhé hře" - ale Eden Games prekvapive pro TDU2 prava na Lamba nedostali. Pritom Audi i VW maji.
Jinak ale pekny clanek, konecne to nekdo sepsal a zoztridil, proc to je jak to je. -
-
Pravda, pravda se Skodarnou, je to upravene a diky!
-
-
Ty chybejici Lamba v TDU2 taky nechapu, zvlast kdyz v jednicce byly *9*
-
-
..protože ta hra je oproti jedničce hloupější než honza..
-
-
-