Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • preco vzdy maju najviac reci ludia co uz roky nic poriadne nevidali ?
    • Kde dojdou dobré nápady tam nastoupí bezduché řeči. Co jsem četl v článku, doufám že ani nic nevydá a žádný vliv na hry mít nebude. *1*
  • Je to pěkné že se čím dál víc zavadá prvek free to play. Ale co budoucnost ovládání ? Byl bych docela nerad kdybych měl hrát hry v budoucnosti na klávesách WSAD. Kinect je prima, ale já si představuji budoucnost her v jakesi kouli kde si hráč vleze a z každého úhlu ho bude snímat zařízení podobnému kinectu. Na hlavu si nasadíte nějakou OLED helmu jako obraz+ nějaké ty sluchátka a do ruky repliku zbraně. Mohly by jste se neomezeně pohybovat když jste zavřeni v kouli jako křeček :D, Měly by jste plnou kontrolu nad svým dělem ve hře a také by jste mohly běhat, sám nabíjet, brát předměty jako v reálu rukou, ukazovat fakáče atd. Přijde mi to víc se zapojit do hry nejen podle schopnosti jak mačkat WSAD ale také možnosti vašeho těla a fyzičky jako na Kinectu ale s tím plusem že se zavřete do koule kde je možno se pohybovat jakýmkoliv směrem aniž by jste jste se hnul ve skutečnosti. Je to jen taková má zřejmě pro mě nereálná vize jak bych si představoval budoucnost hraní her. PS: sorry za menší OT.
    • Takové vymoženosti jsou sice hezké ale problém her nyní je ve špatnému obsahu a nízké kvalitě a tomu žádné lepší technika nepomůže. *7*
    • vis ale kdybys tam zemrel tak zemres i v realu
      • Proc ? Protoze to bylo ve scenari matrixu ? *2*
    • zbytecne slozite...v cloveku vsechno ovlada mozek, vsechny podnety dekoduje a informuje nas co vidime, citime, ceho se dotykame, jestli mackame prstem na kohoutek zbrane...takze casem lidi urcite k nejakemu matrixu dospeji
    • No to bych blyl. Já radši zůstanu u wsad a myši nebo gamepadu.
    • Hairy_Ass
      Jinými slovy betaverze Matrixu. *4*
  • Z článku mám dojem, že tito lidé by nejraději hráčům vnutily jaké hry mají hrát a nepočítají s možností naslouchat co se hráčům líbí. Děs *11*
  • O chvíľu budeme chodiť aj šťať sociálne *9*
  • Indy
    Tak vše se dá stihnout když chceš jen třeba jedna hra ty konečně vydrží i ten rok:P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit