Přejít na výpis diskuzí
Herní pořad Games TV vybírá 3 nejlepší hry ze světa Hvězdných válek
14.12.2015 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
KoTOR (RPG)
Republic Commando (FPS)
Empire ať War (RTS)
Ostatní hry mám také rád, ale výše zmíněné jsou moje svatá trojice. -
-
+1
-
-
za mně
KOTOR
Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Star Wars: Empire at war
X-Wingy a jejich klony jsem nikdy nehrál, battlefront jsem nikdy nehrál. Hrál jsem Force Unleashed a nebylo to špatné, ale ani nic extraordinérního. -
-
Amen bratře. *5*
-
-
Jedi Outcast (hraju teď, BOŽÍ)
KOTOR (budu hrát hned po tom).
A zítra ráno už si budu číst recenze a těšit se na novej film. Juch. *4* -
Moje osobní top 3 star wars: Star wars: jedi knight: jedi academy (nikde nebyly lepší saber duely, celá série byla supr), X-wing vs Tie fighter (multiplayer wow! i starší díly byli užasný), Knight of The Old republic 1 (pouze první díl, nezapomenu na scénu se skřiňkou v podmořské základně= stč skrz škvíru lightsaber).
-
-
Jen dodatek. Né že bych studoval plakáty původní i nové pro starwars, ale všimli jste si na tomto průvodním k článku Vaderova saberu? (A to nemluvím o barvě, ale o záštitě, kterou jsem nikdy u light saberu,neviděl... až do Force awakening).
-
-
Dark Forces
Jedi Knight 2
KOTOR -
-
gg
-
-
U mě vede X-wing a s tím spojené další díly. S páčkovačem (analogovým joystickem) na PC naprosto úžasné.
-
-
X-wing alliance a útok na hvězdu smrti *7*
-
-
Yoda stories.
-
Tak u mne je pořadí tří jednoduché.
1 - SW:Rebellion - neprávem opomíjená a zřejmě zapomenutá strategie ze světa SW
2 - KoToR - netřeba myslím komentáře
3 - Tie Fighter - Ehm, tak přiznejme si, kdo kdy nechtěl létat za jedinou a legálně zvolenou stranu, neboli Impérium *3* -
nejlepší:Kotory, Jedi Knighty a staré Battlefronty
nejhorší: swtor, nový bf a tfu -
-
S tím SWTORem to není také horké, skvělý roleplay (na to, že je to mmo), dabované cutscény s hratelností wow a to ještě od nového datáče je to ještě více RP.
-
-
dětská grafika, laciný combat, každá planeta je pořád dokola to samé akorát přeskinované - total odpad
-
-
-
Co to bylo na konci? Tak já se tady snažím jak blbec, koukám na díl, kterej mě prakticky nezajímá, protože Star Wars mě nezajímaj, utrhnu si pět minut vzácného času jen abych Games vykázal na Streamu sledovanost a přijde takovejhle podraz? Jak "fuj je to?" Trochu úcty, jo, kdyby trochu úcty. *16* *1*