Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vezmeš v potaz velikost americké armády, tak rozhodně. A oni stále cpou obrovské peníze do nových a nových věcí pro armádu.
  • Až začne recenzovat hry, tak se ozvi znovu, budu čekat.
  • Dle mě se USA hroutila ekonomika a válka je parádní cesta ven z krize.
  • Já tady nemluvím o podobných sračkách, ale třeba o tom, jak můžou spadnout dvě budovy, které byly stavěné s tím, že by do nich mohlo narazit letadlo (díky Empire State Building, do kterého narazil bombardér), a ony se složej jako domeček z karet? Že samotní hasiči říkali, že slyšeli výbuchy bomb? Nebo tu díru velikosti dodávky v Pentagonu, kterou tam zanechal Boeing... Promiň, tohle už není "rádobykonspirační" teorie... A když už to tady někteří nahodili...
  • Rytmus je nejlepší zpěvák na světě a taky borec,je to KRÁL!!!
    Like it *4*
  • No tak to napiš správně *1* Prodigy
  • Ježiš běžte si tohle řešit na novinky hovada rádobykonspirátoský. Kšic odsuď, všiváci, běěěěž číst něco o novinářích co si na obědě s Usamem povídali, jak je nevinný a američani mu křivdí a jak den před 11. září balil s Bushem na obchodních centrech RURku a on se prokec jak to odpálí, dobrý dobrý, řekl jsem to za tebe a teď vypadni, tady hrajem. *7*
  • Vrazilo do něj, zanechalo díru jako po dodávce a celý několikatunový kolos se vaporizoval... Takže leda ve snu do něj letadlo narazilo.
  • Koukám, že se najde ještě mnoho lidí, kteří američanům tu komedii kolem 11.9. a Ladena žerou...
  • na pentagon doletelo a vrazilo do nej. Spise mas na mysli letadlo urcene pro bilej dum
  • Invanders must die-Prodigi. A neptejte se nikdo znovu prosím. *7*
  • ucho
    nebo počítají s tím, že teď všichni hrají Portal 2 a tam se nestřílí :)
  • Měli bysme začít přemýšlet o místě na koncentraci naší páté kolony...hehehehe :D :D
  • Neví někdo jak se jmenuje písnička ve videu?
  • No to je slušný číslo *1* ale tak my nevíme kdy oni dělali tohle video třeba to dělali o vánocích když skoro nikdo nehrál *1*
  • OMG, Invandeři jsou provařený jak babiččiny spodky, co kdyby tam dali aspoň něco k tématu?
    http://www.youtube.com/watch?v=BFGlRI-SV8k
  • ehm BTW: oni poslali letadlo i na Pentagon jenže to letadlo tam jaksi nedoletělo.
  • Tu už jsem držel včera když jsem se dozvěděl tuhle hroznou zprávu.
  • Víš, že schvalování kriminálního činu je taky kriminální čin?
  • ucho
    já uvažoval jen online... jinak našel jsem statistiky za první měsíc (necelý) v CoD:BO.
    vystřeleno za tu dobu bylo 218 miliard kulek. to je v průměru za tři minuty 15 miliónů kulek...
    takže když budu uvažovat pokles zájmu o hru, ale připočtu do toho i jiné online fps, je to trochu nevyvážené... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit