Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Yep 11 září byl vskutku hrdinej utok přeci jen je hrdinství vybrat si za cíl nevinný lidi místo vojenskej či politickejch cílů.
  • No oni asi počítali jen výstřely v MP ikdyž to čislo může bejt o 5 000 vetší/menší taky mi to přijde celkem málo.
  • oin.odin
    no a apple konečne tento rok vída nový final cut ...
  • ucho
    ano, jestli se nepletu, třeba CoD: BO měl v listopadu rekord milión hráčů online. ano, teď to bude patrně méně, ale online fps stříleček je dost. kolik hráčů odhadem hraje nějaké FPS teď? nebál bych se říct, že bez problému klidně ten milión (troufl bych si říct mnohem víc). kolik kulek vystřelí za tři minuty milión hráčů? jestli 120 tisíc, tak to pořád moc není...
    ano, ten milión je můj odhad (osobně bych ale tipoval ke dvěma miliónům :) ). tak i kdybych to hodně podsadil a řekl, že teď nějakou FPS hraje online 50 tisíc lidí... (je to hodně nebo málo? :) ). kolik tito lidé vystřílejí za 3 minuty nábojů? jestli 120 tisíc, je to pořád hodně málo (ve FPS se celkem dost střílí :) ). a když udělám další střízlivý odhad, že průměrný hráč za 3 minuty v nějaké online FPS vystřelí 60 střel (20 střel za minutu, já v L4D2 dám mnohem víc :D), tak by to znamenalo, že teď hraje nějakou hru na internetu 2 tisíce lidí. nevím no, je to prostě málo :)
    kolik podle tebe teď hraje lidí na internetu nějakou FPS? myslíš, že je to pod 10 tisíc?
  • navrhuji zde minutu ticha za hrdinneho bojovnika proti USA Usamu.
  • tobě přijde za 3min 120K výstřelů málo???
  • Pěkně zpracovaný videjko,přestože přichází už trochu s křížkem po funuse,resp. takovéto statistiky a ohlížení se za minulým rokem se většinou objevují v lednu-unoru a ne v květnu...
  • ucho
    no jo, to mi uniklo :)
    no to taky moc není, když má člověk počítat všechny, ale už ok.
  • "During the course of this presentation"

coz znamena, ze 120k za tie tri minutky co trvalo video...
  • And the U. S. National Debt grew by 18 000 000... Šetřit? Proč? Vytiskneme...
  • třeba to mysleli v pruměru za sekundu. *1* to by mi přišlo realnější

edit. ten nápis za 3 minuty jsem taky přehlídl ;)
  • Stylove video?? :D
  • Phate27
    Adobe balik :P
  • Drom
    Sony vegas je fajn a za rozumnou cenu. Jako alternativa je pak dosti drahe creative studio od Adobe. Predne After Effects a Premiere
  • Drom
    uz vidim video pro tento rok: Sony ztrata 100 000 000 dolaru diky hackerum
  • Ethy
    Taky jsem si říkal jestli mu tam nechybí napsáno million
  • ucho
    "120,000 Shots were fired in Online First-Person Shooters"

Není to trochu málo? (trochu hodně málo...)
  • Například Sony Vegas. Ale chce to jisté umění a většinou taky dokoupené rozšiřující knihovny speciálních efektů od třetích stran.
  • v cem se da udelat takove pekne videjko ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit