Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Ahoj, výzva platí jenom pro dvě sbírky, které jsou uvedené v jejím vyhlášení.

    Ale seš borec a skláním se před tebou.

  • dworkin

    Výzva, kterou jsem vyhlásil, dnešním dnem o půlnoci končí.

    Díky všem, kteří se zapojili!

    Ještě v týdnu jsem zvažoval, jestli trvání výzvy prodloužit, ale mezitím do města dorazili první ukrajinští uprchlíci a chci teď pomáhat už konkrétním lidem, kteří jsou v republice a potřebují pomoc.

    Pokud ale některý ze čtenářů přijde s vlastní výzvou, rád se do ní zapojím.

  • dworkin

    Ahoj, výzva platí pouze pro dvě sbírky, které jsem uvedl v jejím vyhlášení.

  • Přiznávám se, že po včerejším vyjádření (Ras)Putina nemám moc důvod k optimismu a podpoře bojů. I když možná proto říkal, co říkal.

    Nicméně zdravotnická pomoc určitě škodit nebude, tak jsem ještě něco přihodil na účet Červeného kříže: https://www.cervenykriz.eu/aktuality/ukrajina-prevzata-dalsi-pomoc

    Platba: https://imgur.com/a/JLViC0N

    Jestli to bude přes tvůj limit, nevadí. Na tohle rád přispěju i sám.

  • sylens

    Pokud jsem poslal ukrajinské armádě dohodíš taky?

  • Row

    Pecka, je fajn se hecovat pro dobrou vec. :)

  • dworkin

    I have been lawyered. :D

    Máš to v mailu.

  • Row

    Doufam ze to plati i retrospektivne, na Post Bellum / Pamet naroda jsem posilal hned ve ctvrtek. 😅

    Jestli jo, tak viz mail.

  • dworkin

    Ahoj, díky za opakované zapojení do výzvy! Poslal jsem stejnou částku a potvrzení máš v e-mailu.

    Pokud půjdou příspěvky tímto tempem, bude limit výzvy vyčerpán ještě před 4. 3. 2022. Pokud nebude, rozmyslím, jak dál.

    Díky všem, kteří už se zapojili!

  • Ahoj, tak nakonec jsem i dnes našel nějaký drobák bez kterého se obejdu 😅 Posílal jsem emailem potvrzení o daru.

    V případě že by se výzva prodloužila do ca 15.3. bych se po výplatě mohl ještě zúčastnit, nyní už bohužel ne. Snad se najde ještě někdo.

    Díky za takovouto super iniciativu. Za mě především mír a klid, s nadějí (byť nepříliš reálnou) na procitnutí ruského lidu a pokus o změnu u nich.

  • Derp_1337

    Valve je korporace jako každá jiná. V první řadě jim jde jenom o prachy a politika je nezajímá.

    Podobně je to s většinou nádnárodních korporací. Stačí se třeba podívat na to, jak Apple montuje iPhony v Číně a provalilo se, že tam v továrnách zaměstnávají děti, protože těm nemusí platit tak velký plat. Prachy, prachy a jenom prachy...

  • Sierra117

    No... Vypráskal. Jednou za cenu ztráty 30% území. Po druhé za cenu spojenectví s Němcem a po třetí za vyhnání němce ze svého území, pro udržení národní suverenity. Tady se vyloženě o nějakém výprasku mluvit nedá :) I když je to samozřejmě obdivuhodné, jak tak malej stát dokázal do jisté míry odolávat, takovému kolosu.

  • dworkin

    Díky, že ses zapojil! Poslal jsem stejnou částku.

    https://imgur.com/a/N8XWXVz

  • 0011

    Nejsem superbohatej a na zbraně nepřispívám, ale člověk v tísni ano, dělá tam mj i můj nejlepší kamarád, ale to není důvod, proč přispívám, nenechal jsem si při zadávání platby poslat ověření platby, stačí to takhle?

  • dworkin

    Ahoj, díky, že ses zapojil! Dostal jsem dva e-maily s příspěvky přes Člověka v tísni, oba na stejnou částku. Časově to odpovídá tvýmu příspěvku tady, tak snad je to správně spárované. Částky z e-mailů jsem spojil a poslal jednorázově Člověku v tísni.

    Obecná informace: Blížíme se jedné polovině celkového limitu výzvy. Pro případ, že bude i nadále takový zájem, upřesním, že příspěvek, kterým bude překročen celkový limit výzvy (50 000 Kč), bude zduplikován do výše zbývajícího limitu výzvy, zakrouhleno na celé tisíce nahoru (čili pokud bude zduplikováno 49 500 Kč a přijde doklad o příspěvku 2 000 Kč, bude základ mojí duplikace činit 500 Kč a zakrouhlím to na 1 000 Kč; celkem tak bude limit de facto navýšen na 50 500 Kč.

    Díky všem a sláva Ukrajině!


  • Nebude problem pro Rusy platit a pro Ruska studia dostat se k zisku kdyz jim odriznou bankovnictvi? Ohledne tohodle uz sem videl i video jak Rusove masove vybiraji hotovost. Mohl by to byt dost slusny prvni krok, ktery se netyka pouze Steamu.

  • celoush

    Kdyby Valve vyplo Steam v Rusku.... má na to koule?

  • Koukám že nezmiňuješ podporu Armed forces of UA, tak místo toho jsem poslal další mail o dalším daru pro org. člověk v tísni.

    Fajn výzva, konečně má člověk pocit že je smysluplná :)

  • https://imgur.com/a/kJTTJRB

    Již jsem přeposlal přímo mail o daru přes člověka tísni ze svého emailové účtu, toto je další platba.  Není to moc, ale alespoň něco.

  • Mě by třeba zajímal názor vývojářů Ice-Pick Lodge, jelikož mají na kontě indie hry tak spíš od nich bych čekal nějaké smysluplné vyjádření. Na druhou stranu chtít od vývojářů/vydavatelů sídlících v Rusku objektivní vyjádření je celkem nonsens vzhledem k tomu že pravda se tam cenzuruje aby byla vyhovující.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit