Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Težko si může protiřečit, hra je obří a dá se vyblbnout rozsekáváním úplně všeho co mi přijde do cesty, to ale nedělá hru nijak zajímavou. Celkově mě přestala bavit po 6ti hodinách hraní, koupil jsem si ji jen kvůli JC2-MP modu :D
  • Just Cause 2 má všechno, co má mít výborná hra, kromě dobrého příběhu a motivace hrát dál. Aspoň pro mě. Ze začátku jsem se potápěl v moři a prozkoumával džungli a skákal padákem a dělal všechny ty žůžový věci... ale pak jsem zjistil, že už jsem všechno zkusil, a nic mě netáhlo to vůbec dohrát.
  • RakeW
    "Hra nabídla gigantický svět, ve kterém se dá skvěle blbnout dlouhé hodiny, ale čistě z pohledu zajímavého obsahu to už taková sláva nebyla."

Za prvé mi přijde, že si autor trochu protiřečí a za druhé s tím nesouhlasím :).

Souostroví Panau je nejen obrovské, ale i krásné, pestré a na herní poměry i uvěřitelné a smysluplné (hádám, že se muselo líbit i Vávrovi, protože to prostě i přes svou rozlehlost rozhodně není bramborová země). Obsahu skýtá též dost, byť uznávám, že se může po čase dostavit trochu stereotypu.
  • No já si WD koupim rozhodně ještě na PS3. Nechci čekat 2-3 roky než se PS4 zlevní, "vylepší" a pak si to teprve zahrát s vědomím, že už jsem to hrát dávno mohl, akorát s hnusnější grafikou.
  • smajdal
    angry nerd squad attacks...down vote you bitch, im too scared to be online *13*
  • Jonathan Morin ma bude strasit este hodne dlho...
  • Corvus
    Jakmile se objeví sběratelská edice, jdu do toho... Doufám že to bude ta s artbookem, figurkou, soundtrackem atd.
  • smajdal
    Mohlo by to být F2P *15*
  • asi tak nějak... když chci blbnout s ostatníma někde v síti, tak si pořídím MMO, ale v tomhle bych si rád zařádil sám... snad to bude tak dobrý, jak to vypadá a podobnýma pitomostma to nepokazí
  • Inquisitor
    Ať si tam ty sociální kravinky dávají, když to lidi chtějí, ale ať mi to nenutí používat když chci hrát v klidu sám.
  • BoB.2
    Souhlas.
  • Hlavně žádný sociální krávoviny, propojování s celym světem, žebříčkama a sranim všemožnýho tohohle do hry. Chci si hrát sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit