Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nejsou u titulu uvedená i prodejní čísla?

Jinak u Mafie je jasné že se jí hodně věřilo je to domací kousek a není to vubec špatná hra. Ale domnívam se že pokud by byla moznost ji vratit tak její prodeje tak velké nejsou. Ale na TOP určitě má
  • Je sranda, jak tu každej nadává na primitivní hry a zjednodušování (včetně mě) a pokládá si otázku, proč nás nimi kravaťáci, kteří tak przní vývojářský potenciál, zásobují. No a tenhle žebříček mi dal odpověď... Ty lidi to fakt chtěj! Začínám si myslet, že tvrzení: lid má takovou vládu, jakou si zaslouží, by se dala analogicky převést i na hry.

Že bude v žebříčku takovej šit (ten filtr mě fakt nebaví - i vulgarismy maj svoje opodstatnění) jako BO jsem čekal, ale že tam bude i...No radši nic.

Ode dneška přestávám, co se týče vydávání, na EA držkovat. Oni jen uspokojuí poptávku.
  • ja nevim, ale to stvoreni na obrazku me zrovna nepride moc ceske
  • MrSanta
    Jsem celkem překvapenej z pozice medála a alienů. Ty hry neměly zrovna oslnivé recenze. Neumístění druhého Mass Effectu jsem taky nečekal.
  • Se ti něco nezdá na (třetím?) Tomb Raiderovi? *2*

BTW za rok 2010 jsem si koupil 4 krabicovky. Všechny ale z UK. Mno a pak je tu Steam, GOG... Něco mi říká, že jsem asi takový příklad noční můry českého distributora.
  • no na druhou stranu, kdyz se podivam na ten top 10 zebricek tak tam neni moc co vybrat
  • montatatana
    Huh, cool aktualni doprovodny obrazek *2*
  • no alespon jsme vlastenci a podporujeme CZ hry i kdyz jsou spatne ;) ... se ceni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit