Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jaře dojde nové PC, tuhle hru si chci užít. Po dlouhé době také titul, který předobjednávám z xZone... Je to sice dražší než kupovat z ciziny nebo bazaru, ale chci mít jistotu, že se část mých peněz dostane vývojářům
    • Paul_cz
      To spíš doporučím koupi na GOG.com, kde z tvých peněz půjde vývojářům 95%. Na xzone je to jen nějakých 30%.

Osobně kupuji GOG verzi i fyzickou sběratelku, stejně jako u dvojky.
      • Prečo 95%? Veď GOG aj CD Projekt Red spadajú pod rovnakú materskú spoločnosť, takže by to malo byť 100%.
      • Kr.Pa
        Proc kupovat na GoGu, staci jen zadat serila mas na gogu zalohu
        • To zajiste ano, ale on mluvil o jistote penez pro vyvojare, coz v tomto pripade je v maximalni mire jen koupe na GOG
  • Inquisitor
    Jediná hra která mě donutí koupit nový pc. To prostě musim hrát na plný koule :)
    • Tohle je i můj případ. Jinak bych to nechal ještě dva, tři roky plavat :D. Už se těším na GOG verzi, snad bude zase zdarma, pokud vlastníte krabicovku, jako u jedničky a dvojky. Má knihovna hned vypadá lépe, co jsem si je aktivoval :)
  • Velká gratulace! Díky preciznosti a srdcařství se Zaklínač dostal jako jedna z mála her s novějším datumem výroby do mého top ten. Víc netřeba dodávat.
    Ať jde vývoj trojky hladce. A DODRŽTE datum vydání, ogaři :)
  • samuel.polak
    gratulujem

- troška som sa pohral s plagatom a zväčšil rozlisko aspon na A3
    - HIGH verziu zatial neuvolnili

http://img36.imageshack.us/img36/6387/l35y.jpg
  • Ten počet hodin je trošku nadsazený. Witchery jsem procházel důkladně, ale jedna hra tak dlouhá není... Ale jinak pěkný
  • Amylee.Anderson
    To je už 6 let? To letí :)
  • Jack1947
    To je hezke 6let s nami, a 6milionu kusu prodano. Je to jak nejaky ten jazykolam skoro.
  • Skvele hry obe. Len ma rozosmialy niektore rozdiely medzi 1 a 2. Dlzka hry 60 ku 55, ha ha, skor 60 ku 20. Rozdiel velkosti sveta medzi 1 a 2 radsej neuvadzali (len combined), pretoze w1 je asi 4-5 krat vacsia od W2. Tych 16 koncov bolo vsak naj :D.
    • jednička je lepší ve vsech směrech, ale úplně ve všech. dvojka me nechytla vůbec dohrál jsem ji jen z toho titulu, ze jsem za ní jak v ů l vyplaz 4 stovky opojen krásou jedničky.
      • Inquisitor
        Mám to stejně, jednička zatim rozhodně nejlepší. Dvojka měla dobrý příběh, ale jinak mi přišla jako úplně jiná hra než jednička. Někomu to sedlo, někomu ne.
  • Toto mi pripomenulu, ze mam Zaklinaca 1, 2 uz pol roka na steame a este som sa k nemu nedostal *13*
  • Lukyz
    Witchers can jump mě fakt rozesmálo *1* Aw yiss! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit