Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne se nelibi Geralt jako hlavni hrdina. Je takovej nemastnej neslanej. Kez bych si mohl udelat vlastniho zaklinace, klidne zenskou.
    Takovej barbar Conan. To je epic hrdina! Geralt je vedle nej jak detatko imho...
  • No ,ale toto je nová kniha o Geraltovi. Takže nový Zaklínačov príbeh.
  • Já se teda přiznám. Mám 1 a 2 v poličce v rozšířené edici, ale protože to nebyla steam game, tak jsem si je obě koupil ještě jednou na steamu. A nelituji :)
  • No nevim, zaklinac je super o tom zadna, ale koupil jsem si jeho husitskou trilogii a ta mi prisla dost bidna.
  • To zajiste ano, ale on mluvil o jistote penez pro vyvojare, coz v tomto pripade je v maximalni mire jen koupe na GOG
  • Kr.Pa
    Proc kupovat na GoGu, staci jen zadat serila mas na gogu zalohu
  • Kr.Pa
    Tak proto se tento týden rozhodl Sapkowski zveřejnit novou knihu!
  • LuckyBaal
    mám rád, když se skvělým hrám skvěle daří.
  • Paul_cz
    To spíš doporučím koupi na GOG.com, kde z tvých peněz půjde vývojářům 95%. Na xzone je to jen nějakých 30%.

Osobně kupuji GOG verzi i fyzickou sběratelku, stejně jako u dvojky.
  • Tohle je i můj případ. Jinak bych to nechal ještě dva, tři roky plavat :D. Už se těším na GOG verzi, snad bude zase zdarma, pokud vlastníte krabicovku, jako u jedničky a dvojky. Má knihovna hned vypadá lépe, co jsem si je aktivoval :)
  • Na jaře dojde nové PC, tuhle hru si chci užít. Po dlouhé době také titul, který předobjednávám z xZone... Je to sice dražší než kupovat z ciziny nebo bazaru, ale chci mít jistotu, že se část mých peněz dostane vývojářům
  • Inquisitor
    Jediná hra která mě donutí koupit nový pc. To prostě musim hrát na plný koule :)
  • Inquisitor
    Mám to stejně, jednička zatim rozhodně nejlepší. Dvojka měla dobrý příběh, ale jinak mi přišla jako úplně jiná hra než jednička. Někomu to sedlo, někomu ne.
  • Velká gratulace! Díky preciznosti a srdcařství se Zaklínač dostal jako jedna z mála her s novějším datumem výroby do mého top ten. Víc netřeba dodávat.
    Ať jde vývoj trojky hladce. A DODRŽTE datum vydání, ogaři :)
  • samuel.polak
    gratulujem

- troška som sa pohral s plagatom a zväčšil rozlisko aspon na A3
    - HIGH verziu zatial neuvolnili

http://img36.imageshack.us/img36/6387/l35y.jpg
  • Ten počet hodin je trošku nadsazený. Witchery jsem procházel důkladně, ale jedna hra tak dlouhá není... Ale jinak pěkný
  • jednička je lepší ve vsech směrech, ale úplně ve všech. dvojka me nechytla vůbec dohrál jsem ji jen z toho titulu, ze jsem za ní jak v ů l vyplaz 4 stovky opojen krásou jedničky.
  • Amylee.Anderson
    To je už 6 let? To letí :)
  • Jack1947
    To je hezke 6let s nami, a 6milionu kusu prodano. Je to jak nejaky ten jazykolam skoro.
  • Skvele hry obe. Len ma rozosmialy niektore rozdiely medzi 1 a 2. Dlzka hry 60 ku 55, ha ha, skor 60 ku 20. Rozdiel velkosti sveta medzi 1 a 2 radsej neuvadzali (len combined), pretoze w1 je asi 4-5 krat vacsia od W2. Tych 16 koncov bolo vsak naj :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit